Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23/6…

Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα βρούμε όταν ανοίξουμε την πόρτα σε ασυνείδητους φόβους…

ΚΡΙΟΣ
Μια αλληλεπίδραση με έναν στενό συνεργάτη θα μπορούσε να προκαλέσει νοσταλγικά συναισθήματα σήμερα. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα γεμίσουν δάκρυα τα μάτια σου, όμως σύντομα θα επανέλθεις γιατί ξέρεις ότι πρέπει να δουλέψεις για το μέλλον σου. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να φιλοξενήσεις για ένα διάστημα κάποιο άτομο από την οικογένειά σου. Στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις τις σπατάλες. Μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και αφήνεις τον σύντροφό σου να αναρωτιέται τι σου συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η φιλοσοφική σου αντίληψη για τον κόσμο υφίσταται μία δραματική μεταμόρφωση, καθώς εξομοιώνεις τις νέες πληροφορίες που αντιβαίνουν σε αυτό που θεωρείς αληθινό. Ωστόσο, είσαι εξαντλημένη από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και δεν θα αναλύσεις περαιτέρω τι συμβαίνει. Δεν σου αρέσει να αλλάζεις γνώμη, όμως ίσως χρειαστεί να ακυρώσεις μία επένδυση που σκέφτεσαι να κάνεις. Τα σχέδιά σου για το μέλλον σου με τον αγαπημένο σου προχωράνε με ταχείς ρυθμούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η προθυμία σου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τομέα σε προτρέπει να εργαστείς ακόμη πιο σκληρά για να πετύχεις. Πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και με αυτό το σκεπτικό σίγουρα θα πετύχεις πολλά. Το μονοπάτι που έχεις πάρει στα οικονομικά σου δεν φέρει καλά αποτελέσματα. Να είσαι πιο προσεκτική. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είσαι αδύναμη απλά και μόνο γιατί σήμερα μοιάζεις σαν να μην αντέχεις την πίεση. Μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις τώρα μία επένδυση σε κάτι που δεν σου είναι χρήσιμο. Η σιωπή σου στέλνει λάθος μηνύματα στον αγαπημένο σου, για αυτό φρόντισε να μην του δώσεις λάθος εντυπώσεις για τα συναισθήματά σου.

 

ΛΕΩΝ
Η ατζέντα για την ημέρα σου είναι ακόμη στο μυαλό σου και την έχεις οργανώσει πάρα πολύ καλά. Παρόλο που δεν υπάρχει λόγος να ενημερώσεις κανέναν για τις σημερινές σου δραστηριότητες, εσύ θα το κάνεις. Να μην είσαι όμως μυστικοπαθής όσον αφορά τις οικονομικές σου απαιτήσεις. Κάνε σαφές ότι χρειάζεσαι συγκεκριμένα χρήματα για το έργο που επιτελείς. Μην αδιαφορείς για τον αγαπημένο σου γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπουμεράνγκ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να λες πολλά περισσότερα από όσα έχεις σχεδιάσει, το σίγουρο είναι ότι τα λόγια που θα μοιραστείς με τους συνεργάτες σου βγαίνουν από την καρδιά σου. Θα λάβεις πολλές πληροφορίες για τα οικονομικά σου και δεν είσαι σε θέση να τις διαχειριστείς. Μοιράσου τις σκέψεις σου με τον αγαπημένο σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει τη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι η ταπεινότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Όλη σου η στάση είναι ένα αίνιγμα σήμερα και δύσκολα θα μπορέσουν οι συνεργάτες σου να καταλάβουν τι σκέφτεσαι. Προσπάθησε να διασώσεις ότι μπορείς από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά σου. Δεν σου έχει περάσει από το μυαλό τι μπορείς να κάνεις, όμως σίγουρα θα βρεις τη λύση. Έχεις θέσει νέους στόχους στην προσωπική σου ζωή και ο αγαπημένος σου καλό είναι να ενημερωθεί για όσα σκέφτεσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σκέψη σου ταξιδεύει πολύ γρήγορα σήμερα και οι φρέσκιες επαγγελματικές σου ιδέες θα σε φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε να παραμείνεις προσηλωμένη σε αυτούς τους στόχους, που μόλις επιτευχθούν θα βγεις κερδισμένη και σε οικονομικό επίπεδο. Για σήμερα φρόντισε να ξοδέψεις μερικά χρήματα για την εαυτό σου. Η ανάγκη σου για ανανέωση στη σχέση σου είναι μεγάλη και για αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πετύχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει ένας καλός λόγος για να κρατήσεις τις θετικές σκέψεις σου ενεργές, όμως σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Το φορτωμένο σου πρόγραμμα θα είναι πρόκληση για εσένα σήμερα και θα φτάσεις πολλές φορές στα όριά σου. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν, για αυτό φρόντισε να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Η στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου θα τον κάνει να αμφισβητήσει τις προθέσεις σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δεχθείς μία σημαντική πρόταση επαγγελματικής φύσεως. Έχεις τον χρόνο να την σκεφτείς καλά, πριν λάβεις την τελική σου απόφαση. Διαχειρίσου καλύτερα τα οικονομικά σου, έχεις τον τρόπο να το κάνεις. Αρχικά οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου και μην επιδίδεσαι σε περιττά έξοδα. Ο αγαπημένος σου θα σου προσφέρει την καρδιά του και εσύ είσαι έτοιμη να δεχθείς αυτή την ευγενική κίνηση, η οποία είναι ένδειξη για την πρόοδο που υπάρχει στη σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσοχή σου στη λεπτομέρεια είναι το χαρακτηριστικό που σε κάνει να ξεχωρίζεις στη δουλειά σου. Οι συνεργάτες σου γοητεύονται από τις ικανότητές σου και εσύ το ξέρεις. Σίγουρα όμως διατηρείς χαμηλό προφίλ. Η δεξιοτεχνία σου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς και οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Τα σκαμπανεβάσματα του τελευταίου διαστήματος σε έχουν κουράσει πάρα πολύ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα συναισθήματά σου δεν σε αφήνουν να σκεφτείς με καθαρό μυαλό όσα έχεις να κάνεις για τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην χάσεις την πρόοδο που έχεις κάνει και φρόντισε να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να γίνεις λίγο πιο τυπική σε κάποια θέματα, ειδικά οικονομικής φύσεως. Θα έχεις μερικά προβλήματα στην επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου. Το timing δεν είναι το κατάλληλο για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον σας.

Πηγή