Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου;

Aυτός ο μήνας ξεκινάει και μας βρίσκει όλους εξουθενωμένος από την έκλειψη. Θα πρέπει σταδιακά να βρείτε τον εαυτό σας και τη χαμένη χαλαρότητά σας και να ανασκουμπωθείτε. Αυτός ο μήνας θα δείξει από την πρώτη ημέρα κιόλας πως είστε έτοιμοι να κλείσετε εκκρεμότητες, να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και να αλλάξετε τη ζωή σας. Τέλειο διάστημα για να βάλετε νέους στόχους για να καλυτερέψετε την καθημερινότητά σας.

ΚΡΙΟΣ
Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε το αλλά θα έχετε τρομερά αποτελέσματα εάν αρχίσετε να κάνετε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει όνειρα και καταστρώστε ένα σχέδιο υλοποίησης. Τα επαγγελματικά σας δίνουν όλες τις δυνατότητες που θέλετε για να επιτύχετε. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ερωτικά σας που θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει αυτή την ημέρα να καταλάβετε πως αντί να αντιπαθείτε κάτι εάν το αγκαλιάσετε θα δείτε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ισχύει κυρίως στα επαγγελματικά σας που με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Να προσπαθείτε να έχετε το στόμα σας κλειστό εάν θέλετε να βρίσετε κάποιον. Τα ερωτικά σας είναι σε ένα στάδιο αναδιάρθρωσης. Ακόμα και οι δεσμευμένοι νιώθετε σαν έκτη αίσθηση πως έρχεται κάτι συναρπαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Τα δράματα άλλων δεν είναι δικό σας βάρος αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων. Εσείς πρέπει να επιστρατεύσετε το μυαλό σας και να δώσετε λύσεις και σε οικονομικές δικές σας εκκρεμότητες. Το μυαλό σας γυρνάει στο παρελθόν στα ερωτικά, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως αυτό είναι το σωστό. Πρέπει επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά είτε μόνη είτε με τη βοήθεια εφήμερων σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γεμάτη μηνύματα και ειδήσεις θα είναι η σημερινή ημέρα. Θα λάβετε ειδοποιήσεις ίσως και από το εξωτερικό και για αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας. Στα ερωτικά όμως μην περιμένετε μηνύματα από τα παλιά. Εσείς θα πρέπει να το κάνετε και γρήγορα γιατί η ευτυχία σας κρύβεται εκεί και το ξέρετε ακόμα κι αν δεν μπορείτε συνειδητά να το παραδεχθείτε. Επαγγελματικά σταδιακά ανοίγει ένας νέος κύκλος όπου θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ
Μεγάλη προσοχή θέλει η πρώτη ημέρα του μήνα σε αγορές και σπατάλες, ειδικά εάν έχετε σκοπό να πάτε διακοπές. Θα βρεθείτε χωρίς να το καταλάβετε χωρίς λεφτά στις τσέπες σας. Τα επαγγελματικά σας δημιουργούν προβλήματα, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι μόνο στο κεφάλι σας γιατί τα έχετε παραφουσκώσει. Ερωτικά δεν νιώθετε έτοιμη να μπείτε σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με ένα γνωστό σας πρόσωπο. Πάρτε το χρόνο σας και μην πιέζεστε σε καμία περίπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη προσοχή θέλει αυτή η ημέρα και όλη η υπόλοιπη εβδομάδα, γιατί θα δείτε πως κάποια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας δεν έχουν πάντα αθώους σκοπούς. Τα επαγγελματικά σας όσο κρατάτε την ψυχραιμία σας θα πηγαίνουν καλά. Δεν αποκλείεται να έρθουν και νέες προτάσεις που θα βοηθήσουν να συμπληρώσετε το εισόδημά σας. Με το ταίρι σας συνεχίστε έτσι με τρυφερότητα και έντονο ερωτισμό και θα δείτε ότι θα περάσετε μοναδικά.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να δεσμευτείτε σήμερα σε επαγγελματικά ζητήματα γιατί η κρίση σας είναι λίγο θολωμένη και αυτό ίσως να σας οδηγήσει σε παγίδες. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά ειδικά όσοι από εσάς αναζητάτε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας. Προσοχή στις απάτες όσοι από εσάς σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μία σοβαρή αγορά. Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει την ανάγκη σας διαρκώς, αλλά εσείς νιώθετε ψυχικά ταλαιπωρημένη. Αυτό ίσως προκαλέσει καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα μπορεί να κρύβει παγίδες και εσείς να μπείτε σε πειρασμούς να δοκιμάσετε νέα πράγματα και ήθη στην εργασία σας. Μην το κάνετε γιατί θα χαθεί όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Προσπαθήστε σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο να μην παραμελείτε τα πρέπει και τις ανάγκες των άλλων γιατί θα βρεθείτε σε θέση υπόλογου. Ερωτικά καιρός είναι να αλλάξετε τακτική, αφού με αυτή που ακολουθείτε δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η κατάλληλη ημέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε παρέα με νέα πρόσωπα ή φίλους που έχουν περάσει όλα τα τεστ της εμπιστοσύνης. Αποφύγετε όμως σε αυτές τις εξόδους κάθε είδους κουτσομπολιό γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι . Εάν σας ζητήσουν να προχωρήσετε σε εμπιστευτικές συζητήσεις στα επαγγελματικά προσπαθήστε να το αποφύγετε. Δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο τα νέα πρόσωπα και τα ανοίγματα στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν πρέπει σήμερα να επιτρέψετε σε κανέναν σε όλους τους τομείς της ζωής σας να σας παρασύρει σε πράγματα ή κουβέντες που δεν ταιριάζουν με το χαρακτήρα σας. Εάν πρόκειται για ένα επαγγελματικό θέμα αποφύγετε τους καυγάδες και επιστρατεύστε όλη τη διπλωματία σας. Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ίσως σας πλησιάσουν με απώτερο στόχο. Προσοχή λοιπόν να μην πέσετε στην παγίδα. Οι εντάσεις με το ταίρι σας δεν θα λείψουν και για αυτό μετά το απόγευμα θα νιώσετε μία τάση απομόνωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση οικονομικά ανοίγματα. Προσοχή και σε νέες προτάσεις για συνεργασία γιατί δεν θα είναι η εικόνα τόσο ιδανική όσο σας την περιγράφουν. Αποφύγετε επίσης να πείτε νέες ιδέες και να διεκδικήσετε πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιο πρόσωπο της οικογενείας σας θα ζητήσει τη βοήθειά σας. Μην αρνηθείτε και βοηθήστε για να αποφύγετε τα χειρότερα και κυρίως τις εντάσεις άνευ ουσίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η ημέρα θα σας βοηθήσει όσο καμία να εξωτερικεύσετε όλα όσα αισθάνεστε αυτό τον καιρό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων και ανθρώπων δικών σας για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι σε φάση υλοποίησης, αλλά θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν. Μην αγχώνεστε όμως όλα θα γίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε μία φάση έξαρσης. Ραντεβού και γνωριμίες πολλές, αλλά εσείς φροντίστε να δείχνετε τη γοητεία της ψυχής σας.

Πηγή