Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Αυγούστου;

Μειώστε τις προσδοκίες που έχετε από τους γύρω σας. Να είστε εξαιρετικά διακριτική και ευγενική με τα «περίεργα» άτομα που θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τα χρήματα που σκοπεύετε να δώσετε σε έναν… «φίλο».

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας μέλλον. Τα οικονομικά σας χρίζουν βελτίωσης για αυτό προγραμματίστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και θα κάνετε θαύματα. Ένα ευχάριστο γεγονός αυτής της ημέρας για εσάς θα είναι μια εξαιρετική φιλοφρόνηση, την οποία θα ακούσετε από το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην εμπλακείτε σε δύσκολες σκέψεις και περίεργες καταστάσεις. Δεν είναι η μέρα σας. Αποφύγετε μεγάλες κινήσεις στο επαγγελματικό τομέα. Στον οικονομικό τομέα να είστε μετρημένη και όλα θα κυλίσουν ομαλά. Στον αισθηματικό τομέα εάν κάποιος σας κοιτάζει, χαμογελάστε σε απάντηση. Από αυτό ξεκινάει η πιο σημαντική σχέση στη ζωή σας, η οποία θα γεμίσει το δικό σας σύμπαν με ένα νέο νόημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα λάβετε πολλά θετικά σχόλια για ότι έχετε πετύχει όλο αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τον άνθρωπο που σας παρακίνησε και σας ανάγκασε να εργαστείτε σκληρά, όσο και εάν δεν σας άρεσε. Τα οικονομικά χρήζουν προσοχής καθώς κάποια αναπάντεχα έξοδα θα κλονίσουν την τσέπη σας. Στον αισθηματικό τομέα αφεθείτε ελεύθερη και πολλά όμορφα πράγματα θα συμβούν. Απελευθερώστε τις σκέψεις και τίποτα κακό δεν θα συμβεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα δεν είναι ενθαρρυντική για νέες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Κρατήστε «ρελαντί» και ζητήστε την βοήθεια των συνεργατών σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες της δουλειά σας. Η ιδανική μέρα για ψώνια και αγορές που θα βελτιώσουν το βιοτικό σας επίπεδο. Στον αισθηματικό σας κόσμο, εισέρχεται ένα νέο άτομο. Προσοχή! Τα προσωπικά του χαρακτηριστικά θα σας κάνουν να είστε επιφυλακτική. Επιπλέον, θα ακούσετε φήμες ότι ο νέος σας φίλος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Λόγω αυτών, κινδυνεύετε να τον χάσετε.

 

ΛΕΩΝ
Μια μέρα που δεν έχετε σκοτούρες. Οι αποφάσεις του παρελθόντος σας έχουν οδηγήσει σε σωστές επιλογές στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά δεν θα είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει καθώς θα υπάρχει μια σχετική άνεση αυτήν την περίοδο. Αυτό το Σάββατο θα ζήσετε μια συναισθηματική άνεση. Θα περάσετε μια αξέχαστη ημέρα με το άλλο σας μισό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολίες και εντάσεις προμηνύονται στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήσε χαμηλό προφίλ και αφήστε τη μέρα να περάσει χωρίς να προβείτε σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Τα οικονομικά στενά, για αυτό δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και αποφύγετε τις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και βγείτε με την παρέα σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Μια μέρα που δεν ενδείκνυται για μεγάλες αποφάσεις στη δουλειά σας καθώς πολλά ταλανίζουν το κεφάλι σας. Διάφορες σκέψεις που σας προβληματίζουν θα σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ο σωστός προγραμματισμός στα οικονομικά θα σας δώσει μια ιδιαίτερη άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία. Θα σταματήσετε να δίνετε τόσο σημασία στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον, πράγμα που θα κάνει αυτούς που πραγματικά νοιάζονται για σας να αναδυθούν και να εκφράσουν την ανησυχία τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καβγάδες των συνεργατών σας δεν θα σταθούν εμπόδιο σ τα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας. Στα οικονομικά σας προβλέπονται αλλαγές οι οποίες θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Ένα νέο πρόσωπο τραβά το ενδιαφέρον σας. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως. Το γεγονός όμως ότι δεν έχετε διακόψει την προηγούμενη σχέση, θα σας οδηγήσει στην καταστροφή, αλλά δεν το συνειδητοποιείτε ακόμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος! Στην προσωπική σας ζωή δεν πρέπει να φοβάστε τα τολμηρά στιλιστικά πειράματα. Τα οικονομικά φαίνονται να σας ταλαιπωρούν γι αυτό να είστε συγκρατημένη και να λειτουργείτε ορθολογικά. Εάν αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, θα προσελκύσετε μόνο θετικά σχόλια και ιδίως από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για τους συναδέλφους σας που θα σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις και προστριβές. Σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε μια απόφαση. Στα οικονομικά σας υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα για αυτό προσοχή. Εάν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου τότε σήμερα θα περάσετε μία κατάσταση συναισθηματικής κατάθλιψης. Η αιτία της θλίψης σας θα είναι ένα γράμμα ή ένα τηλεφωνικό μήνυμα που θα λάβετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν το επαγγελματικό και αισθηματικό σας κόσμο. Βρείτε μια διέξοδο για να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διαχειριστείτε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Θα χρειαστεί να εξοφλήσετε ένα μακροχρόνιο δάνειο ή άλλη υποχρεωτική πληρωμή που έχετε παραμελήσει. Ο αγαπημένος σας επιφυλάσσει μία έκπληξη…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Χωρίς εντάσεις αναμένεται να κυλήσει η μέρα στον χώρο εργασίας σας. Εάν χρειαστεί ζητήστε την βοήθεια από συνεργάτες και μόνο καλά πράγματα θα συμβούν. Στα οικονομικά μείνετε μετρημένη και μην προβείτε σε περιττές σπατάλες. Ένας νέος έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας και εσείς χωρίς να το γνωρίζετε έχετε είδη ανοίξει.

Πηγή