Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου;

Δύσκολη και απογοητευτική η σημερινή ημέρα. Δεν θα υπάρχει χρόνος για διασκέδαση. Η μετάβαση στο Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά χαοτική. Το βράδυ αυτής της ημέρας θα περάσει με ατελείωτες παρενοχλήσεις, απομακρύνοντας και την τελευταία σταγόνα αντοχή σας.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα είστε σαν ηρωίδα μίας ταινίας δράσης, καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Ωστόσο, δεν θα συμβεί τίποτα φοβερό. Να θυμάστε ότι όσο αφήνετε τις υποχρεώσεις σας, τόσο περισσότερο θα σας πιέζουν. Παρά την κούραση, το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να περιγράψετε τα γεγονότα της ημέρας στον αγαπημένο σας, ο οποίος θα σας περιμένει με ένα πλατύ χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσετε αυτή την ημέρα ελπίζοντας να συμβεί το καλύτερο δυνατό για εσάς στη δουλειά σας. Θα πιστέψετε ότι όλα βαίνουν καλώς, όμως τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις για να τα αυξήσετε. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας που καλό είναι να λύσετε. Ο σύντροφός σας θα περιμένει εξηγήσεις… Αν είστε single ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σας και θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήσετε το θυμό να σας καθοδηγήσει, γιατί θα ξοδέψετε ενέργεια σε ανούσια πράγματα. Τα αρνητικά συναισθήματα θα σας αποσπάσουν από τις σημαντικές εργασίες που έχετε να εκτελέσετε στη δουλειά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Εάν έχετε μία «φρέσκια» σχέση είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να γνωρίσετε τους γονείς του συντρόφου σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το επαγγελματικό σας παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα και φέρνει σημαντικές εξελίξεις μαζί του. Θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση για κάτι νέο στην καριέρα σας. Σκεφτείτε σοβαρά τις επόμενες κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, ειδικά για αυτή την περίοδο που έχουν αυξηθεί τα έξοδά σας. Θα περάσετε μία όμορφη βραδιά με φίλους και ενδέχεται να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας αλλάξει τη ζωή.

 

ΛΕΩΝ
Αποφασίσατε επιτέλους να περάσετε μία ημέρα μακριά από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι απαραίτητο που και που να ηρεμείτε και να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα έχετε τον χρόνο να διευθετήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολεί και έχει σχέση με φορολογικές εκκρεμότητες. Εάν είστε single μην κλειστείτε σπίτι, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας. Εάν είστε σε σχέση, τότε αφιερώστε χρόνο στον αγαπημένο σας. Αφήστε τον να σχεδιάσει εκείνος για εσάς την τέλεια βραδιά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικό να μην εμπιστευτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας βγάζουν αυτό το συναίσθημα. Ο χώρος εργασίας σας είναι πολύ ανταγωνιστικός και για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία σειρά, μόνο αν αφήσετε στην άκρη τις περιττές αγορές και ασχοληθείτε με όσα είναι απαραίτητα. Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι τσακωμοί εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων (κουτσομπολιά).

 

ΖΥΓΟΣ
Ένα σύνθετο οικογενειακό πρόβλημα απαιτεί την απόλυτη συγκέντρωσή σας σε αυτό, γεγονός που θα σας δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά σας. Αν μπορείτε πάρτε ένα ρεπό προκειμένου να το διευθετήσετε. Τα οικονομικά σας είναι άμεσα συνδεδεμένα με την επίλυση αυτού του ζητήματος. Εν μέσω αυτής της «καταιγίδας» είναι πιθανό να δεχθείτε μία εξαιρετική πρόταση από τον αγαπημένο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το γεγονός ότι το καλοκαίρι έχει σχεδόν τελειώσει, σας στεναχωρεί. Όμως το γεγονός ότι τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια θα τεθούν σε ισχύ σας ενθουσιάζει. Όπως και να έχει προσπαθήστε να μην χάσετε τις τελευταίες ημέρες που η πόλη είναι άδεια και κάντε κοντινές εξορμήσεις. Όσο για εσάς που ζείτε στην επαρχία, οι καθημερινές εξορμήσεις στη θάλασσα ενδείκνυνται. Θα έχετε την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να κάνετε μία μικρή απόδραση στη φύση με τον αγαπημένο σας, γεγονός που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σήμερα, αφού όλα τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν μπει σε μία… σειρά. Θα είστε πολύ παραγωγική στη δουλειά σας και σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Εκτός από τους επαίνους που θα λάβετε από τους ανωτέρους σας, θα λάβετε και μία αξιοζήλευτη αύξηση. Το αφεντικό σας σκοπεύει να σας δώσει ένα νέο, υψηλότερο μισθό. Όλες αυτές οι εξελίξεις θα ανεβάσουν την διάθεσή σας και η αυτοπεποίθησή σας θα βελτιώσει τη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Οι γκρίνιες θα περάσουν στο παρελθόν…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υπερβολική φασαρία της δουλειάς σας σάς έχει κουράσει. Είστε έτοιμη για το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και σκοπεύετε να το επιχειρήσετε, τώρα που έχετε τα εφόδια που απαιτούνται. Μέχρι το βράδυ θα έχετε λάβει πολύ σημαντικά νέα για τα οικονομικά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, προσοχή! Μην απαιτείται πράγματα από τον αγαπημένο σας, πράγματα που τελικά δεν είστε έτοιμη να δεχθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πρωινό θα είναι αρκετά δύσκολο μια και οι απαιτήσεις της δουλειάς σας είναι πολλές και εσείς θα χρειαστεί να τις προλάβετε όλες. Το βαρύ σας πρόγραμμα δεν πρέπει να σας αποσπάσει την προσοχή από τις εκκρεμότητες που έχετε και εκτός δουλειάς (πληρωμή λογαριασμών). Το βράδυ σας θα είναι εντελώς διαφορετικό, αφού θα το περάσετε πολύ ρομαντικά μαζί με τον σύντροφό σας. Να είστε προετοιμασμένη για μία μοναδική έκπληξη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Απαγορεύεται τη σημερινή ημέρα να είστε τεμπέλα και ιδιότροπη. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας, τόσο πιο γρήγορα θα φύγετε από τη δουλειά και θα απολαύσετε την ημέρα σας. Τα οικονομικά σας έχουν μπει σε μία τάξη, όμως; Έχετε ακόμη πολύ δρόμο για να είστε ικανοποιημένη. Προσέξτε πολύ την επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.

Πηγή