Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου;

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά σε διάφορους τομείς και ειδικά στον αισθηματικό. Οι επαγγελματικοί δεσμοί κλονίζονται και η επικοινωνία χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλή φασαρία στη δουλειά. Από νωρίς το πρωί θα δείτε τα σχέδιά σας να αποτυγχάνουν γεγονός που θα σας κάνει να αισθανθείτε… λίγη. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε οικονομικής φύσεως ζητήματα, γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος και ενόχληση. Στα αισθηματικά σας δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν συνιστάται να περάσετε την ημέρα κάνοντας ζοφερές σκέψεις. Μην ψάχνετε για ένα βρώμικο τέχνασμα σε αυτό που συμβαίνει. Με αυτόν τον τρόπο, κινδυνεύετε να χάσετε πολλά σημαντικά γεγονότα. Τα οικονομικά είναι ο τομέας που κάνετε τα πάντα για να δείτε αλλαγή και η βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον είναι σημαντική. Η άσχημη ψυχολογία δεν βοηθά τη σχέση σας, για αυτό μην παραμελείτε άλλο τον αγαπημένο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα είναι αργή και αδρανής. Το θυελλώδες Σαββατοκύριακο που πέρασε θα σας αφήσει κουρασμένη και ανέτοιμη να αντιμετωπίσετε την δύσκολη Δευτέρα. Η σοβαρή ζάλη και η έλλειψη ύπνου δεν θα σας επιτρέψουν να συγκεντρωθείτε κανονικά στις δουλειές σας. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα δείτε τα χρήματά σας να εξανεμίζονται άδικα. Επιστρέφοντας στο σπίτι απολαύστε χρόνο με τον αγαπημένο σας. Αν ανήκετε στις single του ζωδίου, τότε περιορίστε το βράδυ σας σε άλλες ασχολίες όπως π.χ. διαβάζοντας βιβλία και παρακολουθώντας τηλεοπτικά προγράμματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αρνηθείτε κατηγορηματικά να λάβετε μέρος σε ένα ομαδικό έργο, η Δευτέρα είναι δύσκολη και η επιρροή της Έκλειψης του Σαββάτου είναι ακόμη εμφανής. Προσπαθώντας να υπερασπιστείτε τις επαγγελματικές σας ιδέες θα κάνετε κάποια περιττά έξοδα που θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό σας. Οι παρορμητικές αυτές κινήσεις θα σας φέρουν αντιμέτωπη με τον θυμό του αγαπημένου σας, με τον οποία θα έχετε μία έντονη διαμάχη.

 

ΛΕΩΝ
Το σπίτι και η προσωπική σας ζωή απασχολούν κατά βάση το μυαλό σας. Ο σύντροφός σας θα αντιμετωπίσει μια επείγουσα εργασία, η οποία σήμερα και τις επόμενες μέρες θα τον κάνει να ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του στην εργασία. Πρέπει να τον στηρίξετε, να είστε ο οπίσθιος φρουρός του, γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρει. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως βόλτες με φίλες και ψώνια. Μην παρασυρθείτε όμως σε άσκοπες αγορές. Η αβεβαιότητα που περνάτε αυτό το διάστημα στη δουλειά παρατείνεται…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε τους πειραματισμούς με τη διατροφή σας για άλλη μέρα. Σήμερα σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη, ειδικά αν ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Να είστε πιο προσεκτική με την υγεία σας, γιατί είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα. Σημειώστε ότι κάθε μαγειρικό πείραμα μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Έχετε αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε για αυτό δώστε μεγάλη σημασία σε αυτές. Μία υπέροχη έκπληξη σας περιμένει από τον αγαπημένο σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Επιθυμείτε αλλαγή στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν διάφορα. Αν πρόκειται για στενή σας φίλη, τότε καλό είναι δώσετε μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση πριν γκρεμίσετε τα πάντα. Θα δεχθείτε μία σημαντική προσφορά για μία αγορά, σκεφτείτε καλά τις επόμενες κινήσεις σας και τον τρόπο που θα έχετε το μέγιστο όφελος. Αν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση που θα φέρει αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα λάβετε μια από τις πιο μοιραίες αποφάσεις. Δεν είστε ικανοποιημένη με το τρέχον εισόδημά σας. Αφού αποφασίσατε να αυξήσετε το επίπεδο της ευημερίας σας, θα κάνετε ένα σχέδιο για την κατάκτηση του επιχειρηματικού σχεδίου σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κατακτήσετε τίποτα. Έχετε ήδη αυτές τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πολύ πιο πλούσια. Ένα παλιό σας χόμπι θα γίνει η αφορμή για να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν σας, που θα αλλάξει το μέλλον σας…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νωχελική η σημερινή ημέρα για εσάς Τοξοτίνες μου! Η ώρα στη δουλειά θα περάσει αργά και εσείς μετράτε τις ώρες για να ξεκινήσουν οι διακοπές. Το μυαλό ταξιδεύει, όμως οι σκέψεις που θα γίνουν είναι σημαντικές για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Το βράδυ θα κουραστείτε και θα επιλέξετε να περάσετε πιο χαλαρά τη βραδιά σας. Όμως ο αγαπημένος σας έχει άλλα σχέδια. Αν ανήκετε στις αδέσμευτες του ζωδίου, ακόμη και μία βόλτα στο πάρκο θα αλλάξει τη διάθεσή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή, προσοχή, προσοχή. Μία λάθος κίνηση στη δουλειά μπορεί να διακινδυνεύσει τη φήμη σας και σίγουρα τώρα που τα πράγματα πάνε καλύτερα αυτό δεν το θέλετε. Εάν είστε σε μία σχέση που δεν οδηγεί πουθενά τότε καλό είναι να την τελειώσετε και να πάτε παρακάτω. Κανείς δεν θα θεωρήσει αποτυχία το τέλος μίας κακοδιατηρημένης σχέσης. Στο οικονομικό τομέα, δεν είστε ακόμη ικανοποιημένη με τα έσοδά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός ο άγνωστος που έπεσε τυχαία σήμερα το πρωί πάνω σας στο Μετρό σας έχει αναστατώσει. Αν είναι καρμικό να γίνει κάτι μεταξύ σας, τότε σίγουρα θα ξανασυναντηθείτε. Προς το παρόν είναι σημαντικό να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας που είναι πολλές και σας πιέζουν. Το βράδυ μία βόλτα με καλούς φίλους θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να αποβάλλετε την ένταση της ημέρας. Εάν έχετε σύντροφο, μία βραδιά γεμάτη πάθος σας περιμένει…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα με τις κακές επιρροές της έκλειψης να είναι ακόμη εδώ. Ωστόσο όσο περνάνε οι ώρες τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Ένας φίλος από τα παλιά θα σας κάνει μία πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που δύσκολα θα αρνηθείτε. Ο αγαπημένος σας είναι εδώ για να ακούσει τις σκέψεις και να διαλύσει τις αμφιβολίες σας.

Πηγή