Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 28 Ιουλίου;

Ο θυμός που νιώθετε σήμερα θα είναι άνευ προηγουμένου και θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε αυτό το συναίσθημα εάν δεν θέλετε να ταράξετε τις σχέσεις σας. Εάν συμβεί όμως αυτό θα βαδίσετε σε ένα μονοπάτι χωρίς γυρισμό και τότε θα δείτε τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι μονόδρομος οι αλλαγές. Μετρήστε καλά τα βήματά σας.

ΚΡΙΟΣ
Οι δεσμευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να μην ακούτε κανέναν γιατί αυτό θα τραυματίσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να κάνουν λίγο στην άκρη τα ερωτικά τους και να επικεντρωθείτε στα οικονομικά και τα επαγγελματικά εάν δεν θέλετε να έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μεγάλη εύνοια υπάρχει και σε ότι αφορά τις σπουδές σας. Απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξετε μην πέσετε στην παγίδα να φλερτάρετε με κάποιον συνάδελφό σας. Προσοχή θα εκτεθείτε. Οι δεσμευμένοι να έχετε στο νου σας πως μόνο με έναν γλυκό τρόπο μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Οικονομικά μπαίνετε σταδιακά σε μία τάξη αλλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να τα φέρετε όλα στο σωστό δρόμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα άστρα είναι με το μέρος σας, εάν θέλετε να φέρετε στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο που θα το κρατήσετε για πάντα. Είναι αρκετά πιθανό να έρθει στη ζωή σας κάτι όμορφο και σταθερό. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δείχνουν να έχουν κολλήσει αυτή την εποχή και σήμερα νιώθετε τον θυμό σας να ξεχειλίζει. Ωστόσο, προσέξτε γιατί μια πιθανή ρήξη θα είναι εις βάρος σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το ταίρι σας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς έχετε εντοπίσει πολλές ανακρίβειες και ψέματα. Προσέξτε να είστε σωστή στην κρίση σας και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι δεν είναι πολύ ξεκάθαροι και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα εάν θέλετε να έχουν νόημα οι όποιες προσπάθειες. Σταματήστε την γκρίνια και την εσωστρέφεια.

 

ΛΕΩΝ
Φροντίστε στα επαγγελματικά και τα οικονομικά να κάνετε τώρα τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε γιατί έχετε την εύνοια των άστρων. Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει έκπληξη ευχάριστη στα οικονομικά που θα σας βοηθήσει να ανασάνετε. Η καλή ισορροπία του ίδιου σας του εαυτού σας δημιουργεί μία ελκυστική αύρα που λίγοι θα μπορέσουν να αντισταθούν. Εσείς απλά διαλέξετε το καλύτερο πλάσμα στο δρόμο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία ευχάριστη ημέρα ξεκινάει για εσάς σήμερα και πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τις επιθυμίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και στα επαγγελματικά σας που θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τα θέλω σας και τα σχέδιά σας. Οικονομικά βλέπετε πως οι κόποι μιας ζωής θα δώσουν επιτέλους καρπούς. Οι ερωτευμένοι ίσως να νιώσετε μία απογοήτευση αλλά αυτή θα είναι πρόσκαιρη. Το ταίρι σας είναι εκεί για εσάς και αυτό δεν πρέπει να το αμφισβητείτε.

 

ΖΥΓΟΣ
Η μοναξιά είναι το μεγάλο σας όπλο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού θα σας δώσουν την ευκαιρία να παίξετε άφοβα και να φλερτάρετε ασύστολα. Καλά θα κάνετε και να το συνεχίσετε. Οι δεσμευμένοι πάλι θα πρέπει να εκφράσουν με κατανοητό τρόπο τις επιθυμίες τους. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μία δυσκολία, όσον αφορά στον φόρτο εργασίας και τις τεράστιες υποχρεώσεις σας. Κατά τα άλλα βιώνετε μεγάλη αποδοχή από προϊσταμένους μια συναδέλφους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πλέον έχετε αποκτήσει την ικανότητα να ξεχωρίσετε εάν ο άνθρωπος που σας πλησιάζει και σας φλερτάρει είναι ειλικρινής μαζί σας ή όχι. Λειτουργήστε και δράστε ανάλογα λοιπόν. Μυστικά και υπόγειες συνεννοήσεις δεν θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας ίσα ίσα μπορεί να σας εκθέσουν. Στην περίπτωση που εσείς είστε το θύμα των παρασκηνιακών ενεργειών απλά αγνοήστε τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα ερωτικά σας δεν είναι σε καλό σημείο σήμερα, αφού νιώθετε πως πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας για να νιώσει καλά. Αλλάξτε τακτική και εάν δεν νιώθετε ευτυχία διώξτε μακριά σας οτιδήποτε σας ρίχνει ψυχολογικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βιώσουν περίεργες συμπτώσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Αφεθείτε στη μοίρα. Τα επαγγελματικά σας είναι σε δεύτερη μοίρα στο μυαλό σας και λογικό, αφού κοντεύουν οι διακοπές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές είναι οι υπόνοιες που έχετε για το ταίρι σας τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να μην κάνετε μικρές κατινιές και να κάνετε μία εκ βαθέων κουβέντα με τον σύντροφό σας όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ξεχωριστές συναντήσεις θα έχετε αυτό το διάστημα για τα επαγγελματικά σας με πρόσωπα κύρους. Θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις συνεργασίας. Προσπαθήστε να φανείτε διορατικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή να περιμένετε πιθανότατα τις επιστροφές προσώπων που στιγμάτισαν τη συναισθηματική σας ζωή. Προσοχή όμως πως θα αντιδράσετε γιατί οι συνέπειες θα βαρύνουν μόνο εσάς. Το φιλικό σας περιβάλλον ίσως σας προτείνει ή θα σας βοηθήσει σε μία νέα επαγγελματική ενασχόληση, την οποία εάν την πιστέψετε δεν αποκλείεται να σας αποφέρει πολλά κέρδη στο μέλλον.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η επαγγελματική σας ζωή είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά για κάποιο λόγο εσείς δεν μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είστε σε φάση διακοπών. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε και αρχίσουν τα παράπονα. Ο ερωτικός τομέας είναι στα καλύτερά του, αφού οι δεσμευμένοι ζείτε μοναδικές στιγμές και οι αδέσμευτοι έχετε πολλές προτάσεις.

Πηγή´