Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/4)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους σήμερα μην θυσιάσεις τις αξίες σου μόνο και μόνο για να κατακτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επένδυσε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σε βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάποια εμπόδια που θα ορθώσουν μπροστά σου οι ανταγωνιστές σου, ας μην σε πτοούν. Κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θετικά ευνοούνται το επόμενο διήμερο: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Μην επηρεάζεσαι από τρίτους αρνητικά και μη γίνεσαι εριστική με τους συνεργάτες σου. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης. Η ανάγκη σου για επιτυχία και επιβράβευση θα τύχει ικανοποίησης. Μην αμελείς όμως να χαίρεσαι όσα ήδη έχεις και σε καμία περίπτωση μην τα θεωρείς δεδομένα στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες. Τα άστρα και η Σελήνη στο ζώδιό σου θα ξεκαθαρίσουν πολλές εκκρεμότητες και σε βοηθούν να επιλύσεις οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας τους στόχους σου πάντοτε κατά νου, χειρίσου τις υποθέσεις σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξή τους. Μην χάνεις τον προσανατολισμό σου παρασυρμένη από το ρυθμό της μέρας και τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Θα πρέπει ωστόσο να αναζητήσεις τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σου ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξής σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πνευματικά και να επιτύχεις όσα ονειρεύεσαι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί. Αρμονία χαρακτηρίζει τη μέρα σου και δεν θα πρέπει να την αφήσεις έτσι απλά να πάει χαμένη. Οργάνωσε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή αφιέρωσέ τους λίγο δημιουργικό χρόνο. Κάποιο άτομο θα χρειαστεί τη στήριξη σου κατά τη διάρκεια της μέρας. Ο συμπονετικός σου χαρακτήρας και η ψύχραιμη ματιά σου θα το ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

 

ΛΕΩΝ
Αγωνίστηκες σκληρά το τελευταίο διάστημα και είναι καιρός πια να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Θα διαπιστώσεις όμως σήμερα ότι μια νίκη δεν αφήνει πάντοτε τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας, ειδικά εάν προηγήθηκε μια πάλη, με τον Άρη να σου δίνει δύναμη και ενέργεια. Πάντα υπάρχουν και απώλειες που δεν είχες υπολογίσει…
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάς απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Έχεις βραχυκυκλώσει και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, οι απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με ασφάλεια. Πέρασε το βράδυ σου με αγαπημένα σου πρόσωπα και αναζωογονήσου παίρνοντας απόσταση από την καθημερινότητά σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.

 

ΖΥΓΟΣ
Δημιουργική η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο! Μια απόφασή σου μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου και να της δώσει μια σημαντική ώθηση. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Το βραδάκι φρόντισε να απομακρυνθείς από την καθημερινότητά σου και απόλαυσε τα όσα έχεις επιτύχει τον τελευταίο καιρό. Μην ξεχνάς να ευχαριστείς την καλή σου τύχη για όσα σου έδωσε.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ήλιο από τον Κριό στον 6ο οίκο σου έχεις συνήθως σωστή κρίση, επειδή είσαι από τα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται τη συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύεις να πάρεις λάθος δρόμο… Μην σου περνάει από το μυαλό ότι με πλάγιους τρόπους και με αμφίβολης ηθικής πρακτικές θα μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου. Το Σύμπαν επιβραβεύει, αλλά και τιμωρεί!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 11, 22.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή στους Ιχθείς στον 4ο οίκο, σε απασχολεί η δουλειά σου σε τέτοιο βαθμό που σε απορροφά τελείως. Πάρε αποστάσεις από κάτι που δεν είναι αποτελεσματικό ή παραγωγικό και αφιέρωσε χρόνο και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Προσοχή στη διατροφή σου!  Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σου εμφάνιση. Τακτοποίησε εκκρεμότητες!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα αντικείμενο ή σε έναν τομέα σήμερα και να μην σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε πολλαπλά επίπεδα, ώστε να έχεις αποτέλεσμα. Μην επιβάλεις την άποψή σου με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούριος φίλος μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος με την Αφροδίτη στους Ιχθείς στον 4ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις την ευκαιρία να εμπνεύσεις τους γύρω σου και να τους συσπειρώσεις γύρω από ένα κοινό σκοπό. Μην είσαι επιθετική με όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ταχύτητα της σκέψης σου. Με τη σύνοδο του Ποσειδώνα οι απολαύσεις όμως μπορούν να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και στο κυνήγι όλο και μεγαλύτερων απολαύσεων, απομακρύνοντας σε από τους στόχους και τα καθήκοντά σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Ήλιου τονίζει την έκφρασή σου. Υπερασπίσου τον εαυτό σου και τα επιτεύγματά σου με το να μην αφήνεις τους γύρω σου να σε κατευθύνουν στις επιλογές σου, μιας και είσαι άτομο που επηρεάζεται εύκολα σε στιγμές. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσεις με τρίτους εξαιτίας παρεξηγήσεων.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

 

Πήγή