Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/4)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα η σημερινή με τη Σελήνη στον Ταύρο. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδά σου. Η σκληρή δουλειά σου προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξέχασε την καθημερινότητα και δώσε προσοχή στη διατροφή σου. Μια νέα γνωριμία έρχεται!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Περιβάλλεσαι από αγάπη και στοργή και δεν απέχεις πολύ από το να αισθανθείς ότι είσαι ευτυχισμένη με τη θετική όψη του Δία. Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σου μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Διαφύλαξε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σου με το εξάγωνο του Ερμή – Κρόνου, αρκεί να είσαι πρακτική και προσγειωμένη. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σου. Τις βραδινές ώρες ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι περίεργη με τον Άρη από τους Διδύμους στον 12ο οίκο σου και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, εξαιτίας της δικής σου ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζεις με προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Απόφυγε να δώσεις συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Περιόρισε σπατάλες και βάλε φρένο τις απαιτήσεις των άλλων.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.

 

ΛΕΩΝ
Κάνε μια καλή αξιολόγηση και ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σου. Ασχολήσου άμεσα με ό,τι μπορεί να είναι αποδοτικό ή θα εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου με την Αφροδίτη σε έξαρση στον 8ο οίκο σου. Η προώθηση των στόχων σου θα σου αποδώσει άμεσα. Κράτησε όμως τα σχέδιά σου μυστικά. Κινδυνεύεις να πέσεις θύμα υπονόμευσης! Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν οικογενειακά προβλήματα και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 29, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα άστρα θα σου φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σου. Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείς σε άτομα που εκτιμάς ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα λύσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Υποσυνείδητα κάνεις τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου, τις μάχες που έχασες, αυτές που κερδίσες. Οι εμπειρίες όμως που απέκτησες είναι ανεκτίμητες και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματά σου προς την ωριμότητα. Να είσαι ανοιχτή με τους κοντινούς σου ανθρώπους και μην διστάζεις να ζητήσεις τη βοήθειά τους, εάν τη χρειαστείς. Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνεις στα άτομα που σε αγαπούν την ευκαιρία και τη δυνατότητα της προσφοράς ενεργοποιώντας τη θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 31, 6.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πρόσφατες επιτυχίες φαίνεται να σου έχουν πάρει τα μυαλά και παρουσιάζεις μια υπερφίαλη συμπεριφορά! Αναγνώρισε το ρόλο που έπαιξαν οι γύρω σου στην επιτυχία σου και απόδωσέ τους τα εύσημα. Οι δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσύ μπορείς πια να πάρεις μια βαθιά ανάσα. Αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείς και εσύ με την εύνοια της χθεσινής Νέας Σελήνης στο ωροσκόπιό σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια που θα σε απασχολήσουν σε όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα. Έχεις την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, αποφασιστικότητα κ.λ.π. Διώξε λίγο το άγχος σου. Αν είσαι singles, έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις κάτι που ευχαριστεί εσένα, να διασκεδάσεις. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι. Θέλεις τη χαρά για σένα. Αυτό θέλεις, αυτό κάνεις. Φλέρταρε λοιπόν, διασκέδασε, νιώσε χαρούμενη. Η θέση του Δία σε ευνοεί.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 33, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια είναι τα χαρακτηριστικά που σε επηρεάζουν γενικά σήμερα και φυσικά και τα επαγγελματικά σου. Απόφυγε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. Μια υπερβολική ευαισθησία σήμερα, σε ωθεί στο να μείνεις μέσα, να απολαύσεις τη ζεστασιά του σπιτιού όπου νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Με τη Σελήνη στον Ταύρο, μπορείς λοιπόν να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου ή και κάποιους φίλους.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κουράζεις το νευρικό σου σύστημα και βρες διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσεις τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη είναι αρμονική μαζί σου. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους. Τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σου θα επανέλθει σύντομα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρεις αποφάσεις για τις οικονομικές σου υποθέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σε περιμένουν. Τα άστρα φέρνουν τύχη στα οικονομικά. Κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο θα ξεκαθαρίσουν και θα αποδειχτεί ότι έκανες σημαντικά λάθη κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα οποία θα πρέπει να παραδεχτείς και να ομολογήσεις, αν και δεν σε ευχαριστεί καθόλου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

 

Πήγή