Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/3)

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο οίκο η όψη δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης, ενισχύει το ένστικτο και την ικανότητα της καλύτερης έκφρασης στον αισθηματικό τομέα και σε θέματα οικογένειας και παιδιών.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος από τους Ιχθείς ενισχύει το ένστικτό σου. Μια εσωτερική φωνή θα σου υποδείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια της μέρας, ειδικά εάν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Χρειάζεται επιμονή και κυρίως υπομονή για να δεις τις επαγγελματικές σου προσπάθειες να καρποφορούν. Δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε μπλοκάρει. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αποτελέσεις στόχο των συναδέλφων ή συνεργατών σήμερα, είτε με μια κατά μέτωπο επίθεση ή με κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου. Είσαι κι εσύ λίγο εριστική και υπάρχει πιθανότητα τα λεγόμενα ή οι πράξεις σου να πληγώσουν άτομα του περιβάλλοντός σου. Συγκρατήσου, γιατί θα το μετανιώσεις αμέσως μετά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η θέση του Ήλιου σε ευνοεί. Καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα απομακρύνουν τη σκέψη και την προσοχή σου από την πεζή και πολλές φορές θλιβερή πραγματικότητα και σε ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους. Για να μπορέσεις να βγεις οριστικά από έναν ατελείωτο κύκλο στασιμότητας θα πρέπει να κάνεις κάποια νέα βήματα, ίσως προς διαφορετική κατεύθυνση. Εξέτασε κάθε ενδεχόμενο και ίσως κάπου κοντά να βρίσκεται μια κρυμμένη ευκαιρία.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο φορτωμένη και να είναι η μέρα σου, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, όσες δυσκολίες και αν έχεις να αντιμετωπίσεις, μην ξεχνάς ποτέ να ευχαριστείς για όσα καλά έχεις και να χαίρεσαι τη ζωή σου. Ο θυμός ωστόσο και η επικριτική σου διάθεση θα σου δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Ακόμη και το χιούμορ σου μπορεί να παρεξηγηθεί.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

 

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Ουρανού σε πιέζει σήμερα αρκετά. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο στο εργασιακό σου περιβάλλον και καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Μην χαλαρώνεις ούτε στιγμή, γιατί τα πράγματα μπορούν να πάρουν άσχημη τροπή για τα συμφέροντά σου. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή, επιμονή και διπλωματία για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποθέσεις σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η μέρα που θα πρέπει να βάλεις λίγο φρένο στους ξέφρενους ρυθμούς σου και να ακούσεις προσεκτικά τους άλλους, κυρίως το σύντροφό σου, τι έχει να σου πει. Με τη συζήτηση μπορούν να λυθούν πολλά προβλήματα. Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες και ελπιδοφόρες εξελίξεις. Μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη ή μια νέα ερωτική σχέση -αν είσαι single, που μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής για τα αισθηματικά σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα. Με κάποια αφορμή που θα σου δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνεις ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν σου και ιδίως στην παιδική σου ηλικία. Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στη ζωή σου και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιες ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλες μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 27.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπλέκεσαι σε ανταγωνισμούς σήμερα και επιχειρείς να χειραγωγήσεις τους γύρω σου, με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε όλη αυτήν τη διαδικασία για να περάσεις τις απόψεις σου. Είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Μάθε όμως να διαχειρίζεσαι την απογοήτευση ή το θυμό, για να μπορέσεις να διατηρήσεις την πορεία σου στον επαγγελματικό τομέα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια μέρα που αισθάνεσαι δυναμική και αισιόδοξη. Κάποια δουλειά που σου είχαν αναθέσει ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την επιτυχία σου. Οικογενειακά θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο, από τα οποία θα πάρεις μια έκπληξη και μια μεγάλη χαρά. Όπως και να είναι η εργασιακή σου μέρα προς το βράδυ και το πλανητικό σκηνικό θα σε αποζημιώσει.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 29, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διαισθάνεσαι ότι κάτι «παίζεται» σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον που δεν μπορείς να το αποκρυπτογραφήσεις -η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου θολώνει το τοπίο. Για κάθε ενδεχόμενο, ας είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Έχεις κάποιες ανησυχίες για την πορεία της καριέρας σου και κάποιες φοβίες σε βασανίζουν, ίσως οφείλονται όμως περισσότερο στην κούρασή σου, παρά σε πραγματικά δεδομένα. Χαλάρωσε λίγο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις ξεκάθαρη άποψη για το που βρίσκεσαι και τι θέλεις να κάνεις με τη θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου να σε ευνοεί. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να θέσεις τον τροχό σε κίνηση και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Οι συλλογικές δράσεις ευνοούνται σήμερα και μάλιστα οι συνευρέσεις με φιλικά πρόσωπα. Δεν θα ήταν κακό να στήσεις ένα αυθόρμητο παρτάκι και να ξεχαστείς.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Υπομονή και επιμονή θα πρέπει να δείξεις σήμερα και κυρίως να μην αφήσεις τη γλώσσα σου να πει όσα θα ήθελες να πεις γιατί θα προκαλέσεις σημαντική ζημιά στις σχέσεις σου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να σου δημιουργεί αστάθεια. Μια ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου ή μια απρόσεκτη ανάγνωση κάποιων εγγράφων μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

Πήγή