Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/2)

Ο Δίας κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Ευνοεί θέματα καριέρας, την επέκταση, την αρμονία και τα ανοίγματα. Ο Ήλιος, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο οίκο σε αδυναμία. Στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα αδυνατείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση και να επιδιώξετε την υλοποίηση στόχων.

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο της Σελήνης σου δίνει ευκαιρίες. Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσεις νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπάς για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ανοίξουν ενώ δεν το περιμένεις. Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα ήθελες, αλλά η αποζημίωσή σου μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνεις στο τέλος της ημέρας, μπορείς να χαρείς τη χαλάρωση με μια παθητική δραστηριότητα. Θα είναι επίσης χρήσιμο να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη θέση του Ουρανού στον Κριό και στον 10ο οίκο θα θελήσεις σήμερα να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να σταθμίσεις προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματός σου. Δεν συνιστάται να τινάξεις στον αέρα ό,τι με κόπο έχτισες τα τελευταία χρόνια. Καλύτερα να αποφύγεις τις αυθόρμητες κινήσεις και στον τομέα της χρηματοδότησης. Είναι πιθανό κάποιος να σου κάνει μια δελεαστική πρόταση, αλλά θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο project για να συμμετάσχεις. Ακόμα κι αν υπόσχεται άμεσα και μεγάλα κέρδη, κινήσου με προσοχή και σύνεση. Η προσωπική σου ζωή θα χαρακτηρίζεται σήμερα από ηρεμία και θα αποτελεί το ασφαλές σου καταφύγιο.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η Σελήνη ευνοεί τις προσπάθειές σου. Θα είσαι απασχολημένη με την επίλυση γραφειοκρατικών ζητημάτων. Υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσεις επιτυχώς σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, να λάβεις ένα επιδόματα που επιδιώκεις ή να απαλλαγείς από μακροχρόνιες δυσκολίες με το νόμο. Σήμερα ωστόσο μην σου περάσει καν από το μυαλό να τεντώσεις το σχοινί στον τομέα των συναισθηματικών. Να είσαι έτοιμη μόνο για ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση ή να τερματίσεις μια υπάρχουσα.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συναισθηματικός τομέας με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα αποτελέσει πηγή ανησυχίας. Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματά σου να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα. Η μέρα ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, με την προϋπόθεση ότι η προσοχή σου είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σου. Γενικά, συνιστάται να περάσεις όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και τον 6ο οίκο σε ευνοεί. Σήμερα δεν συνιστάται να αναλάβεις πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε προσωπικό θέμα. Μείνε παρατηρητής σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στο χώρο δουλειάς σου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την ευκαιρία να στεφτείς με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σου. Αν υπάρχει ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που πρέπει να συζητηθεί, δεν θα πρέπει να φοβάσαι το αποτέλεσμα που θα προκύψει. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να φροντίσεις για τη σωστή διατροφή και άσκησή σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι single, σήμερα θα αισθανθείς την ανάγκη να στρέψεις τους προβολείς επάνω σου. Υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος, η δίψα σου για καταξίωση να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις ή να θεωρηθεί από τους άλλους αρκετά μεροληπτικό και εγωκεντρικό. Αυτή η μέρα είναι κατάλληλη να εμπλακείς σε δημιουργική εργασία, να κάνεις πειραματισμούς σε διαπροσωπικές σχέσεις ή να προβείς σε αγορές μικρών αντικειμένων. Η σύνοδος της Σελήνης σε ευνοεί. Υπάρχει η πιθανότητα να λάβεις ενθαρρυντικά μηνύματα σχετικά με τα οικονομικά σου ή για μια νέα δουλειά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο του Δία συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχεις μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Για να συμβεί όμως αυτό, το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι τις συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεσαι ή να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Μερικά γεγονότα αυτής της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση. Παρατήρησε αποστασιοποιημένη την κατάσταση που εξελίσσεται και επικέντρωσε την προσπάθειά σου στη διατήρηση της ηρεμίας. Έχεις επίσης πολλές πιθανότητες να κάνεις σήμερα καινούριες γνωριμίες.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, ανασφάλεια για τις ικανότητές σου πλανάται σήμερα στον αέρα. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα, αυτή η ανασφάλεια να μην επηρεάσει την καθημερινότητά σου. Να είσαι προσεκτική, όμως, αν έχεις προγραμματισμένη μια δημόσια εμφάνιση ή μια σημαντική συζήτηση και να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια, να οικοδομήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη θα φέρει μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι single που αναζητάς την αγάπη και το ρομαντισμό. Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα περάσει χωρίς συναρπαστικές στιγμές. Τα πιο αξιοσημείωτα κατά πάσα πιθανότητα γεγονότα της ημέρας θα είναι μερικές φιλικές συναντήσεις, η επικοινωνία με ένα μακρινό μέλος της οικογένειας. Το βράδυ, μια δυσάρεστη ανάμνηση μπορεί να έρθει στο μυαλό σου. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα μιας οικογενειακής διαμάχης, που θα σε ρίξει ψυχολογικά.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια. Σήμερα θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια στις επαφές σου με τους γύρω σου. Υπάρχει κίνδυνος να πληγώσεις κάποιον με ανάρμοστα αστεία, με σχόλια ή με τον κυνισμό σου. Το απόγευμα αυξάνει την πιθανότητα μιας απροσδόκητης αλλαγής στη ζωή σου. Ίσως ένας μακροχρόνιος εχθρός να γίνει ξαφνικά φίλος, ένας παλιός οφειλέτης να εμφανιστεί ξανά ή μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση να σου ζητήσει να κάνεις μια ακόμη προσπάθεια. Μικρές δυσκολίες στη χρηματοδότηση ή με έναν επιχειρηματικό εταίρο είναι επίσης μια πιθανότητα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία. Η μέρα υπόσχεται να εξελιχτεί ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα υπάρξουν αργοί ρυθμοί και θα έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου. Μέσα στη μέρα όμως θα δεις ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε επαγγελματικές υποθέσεις, στην υγεία σου ή σε κάτι που έχει να κάνει με διαφωνίες σου με τους στενούς συγγενείς σου. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά. Υπάρχει ο κίνδυνος, όλες οι κινήσεις οικονομικού περιεχομένου της ημέρας να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην εκπλαγείς, αν δεις απρόβλεπτα αποτελέσματα σε διαφορετικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας -θετικά ή αρνητικά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και η θέση του Ποσειδώνα σε πιέζει αρκετά. Είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου σήμερα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε παραλογισμούς. Υπάρχει η πιθανότητα να χαθείς σε ένα λαβύρινθο ονείρων και προσδοκιών, πολύ μακρινό όμως από την πραγματικότητα που επικρατεί. Η αντικειμενικότητα θα είναι παντελώς απούσα. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή σε κινήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή οικονομικά σου, όπως η αναζήτηση εργασίας, μια επαγγελματική συνέντευξη, δαπανηρές αγορές ή σημαντικές συναντήσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

Πήγή