Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/10)

Κρατήστε μακριά τους ανθρώπους που σας χαλάνε τη διάθεση και έχουν όρεξη για καβγάδες. Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα σε κάτι διαφορετικό και ποιοτικό. Εάν είστε single, αγκαλιάστε τη μοναξιά σας και εστιάστε στον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη, όμως παραγωγική. Σημαντικό σήμερα να προτιμήσετε να απέχετε από οποιαδήποτε δραστηριότητα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ετοιμαστείτε για τα δύσκολα project που έρχονται. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που χρειάζεται περισσότερο προγραμματισμό. Για σήμερα είναι σημαντικό να είναι προτεραιότητα για εσάς, οι ποιοτικές στιγμές με τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας το επόμενο διάστημα και δεν είναι στο χέρι σας να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να μην απογοητεύεστε. Για σήμερα ωστόσο αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην παραμελείτε την οικογένειά σας. Βάλτε τα δυνατά σας, για να μπουν όλα σε μια σειρά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Τέλος, είναι σημαντικό να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μυαλό σας μένει συνεχώς κολλημένο στο παρελθόν κι έτσι δεν μπορείτε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να μην αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στο μέλλον, αλλά και να αγνοήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα γνωρίσετε. Ξεπεράστε αυτή τη νοσταλγία το συντομότερο δυνατό και εστιάστε όλη την προσοχή σας στο τώρα. Εάν είστε σε σχέση, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και ειδικά στην εμφάνισή σας. Εμπιστευτείτε το γούστο σας και δεν θα χάσετε. Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε επιφυλακτική με κάποιες αλλαγές που μπορεί να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψετε να πάνε οι κόποι σας χαμένοι ή να υποβαθμιστούν από τους άλλους. Διεκδικήστε, ό,τι σας ανήκει και σε οικονομικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ
Θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα, το σκέφτεστε καιρό και πλέον είστε έτοιμη να το κάνετε. Πιθανώς να ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο χόμπι, σχετικό με αθλητισμό, μουσική ή μόδα. Αυτό θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας κάνει πιο αποδοτική και στις υποχρεώσεις σας. Θα είστε έτοιμη να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους και θα βάλετε τα δυνατά σας, για να τους υλοποιήσετε. Τα οικονομικά σας σας προβληματίζουν, αλλαγές όμως έρχονται. Να είστε υπομονετική. Όσο για την προσωπική σας ζωή, οι γνωριμίες ευνοούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε αρκετό χρόνο μαζί τους. Θα αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τη δουλειά σας και θα προσπαθήστε να διασκεδάσετε, ειδικά μετά την δύσκολη εβδομάδα που περάσατε. Μπορεί να συναντήσετε και κάποιον φίλο από τα παλιά ή κάποιον έρωτα από το παρελθόν που μπορεί να σας αναστατώσει. Μέσα σας, όμως, ξέρετε πολύ καλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πλέον στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες ζημιές μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σας ή στο αυτοκίνητό σας. Αντί να προσπαθείτε μάταια να τις φτιάξετε, καλύτερα να απευθυνθείτε σε έναν τεχνικό. Μην αφήσετε τα νεύρα να σας καταβάλουν και να σας χαλάσουν την ημέρα. Τα οικονομικά σας έχουν εμφανίσει μία σημαντική βελτίωση, ωστόσο να είστε προσεκτική την εβδομάδα που έρχεται, γιατί θα προκύψουν διάφορα έξοδα. Να αφοσιωθείτε περισσότερο στον αγαπημένο σας και στην οικογένειά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε την ικανότητα να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Οι γνώσεις σας θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό στους φίλους και τους συγγενείς σας. Είναι πιθανό, να βρίσκεται στο κοντινό σας περιβάλλον και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Αυτός θα σας δει με άλλο μάτι και θα είναι φανερά γοητευμένος από εσάς. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν πολύ καλά και ίσως τώρα να μπορέσετε να κάνετε μια αγορά που δεν μπορούσατε να κάνετε στο παρελθόν, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια είναι πλέον η ώρα να τεθούν σε εφαρμογή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη δουλειά σας έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και για αυτό την εβδομάδα που πέρασε είχατε πολλές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν σήμερα να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Να δώσετε σημασία σε κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα. Ίσως να είναι κάποιες απαντήσεις πάνω σε σημαντικά θέματα. Εκεί θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να μην διστάσετε να απαντήσετε. Είναι καλύτερο να δώσετε σύντομα μια απάντηση από το να αφήσετε τους άλλους να περιμένουν. Έτσι δεν θα χάσουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που είχαν τόσο καιρό προς το πρόσωπό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα που πέρασε αφιερώσατε τον περισσότερο χρόνο σας στη δουλειά και σε κάποια ζητήματα που έπρεπε να λυθούν άμεσα. Έτσι δεν είχατε καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Σήμερα όμως είναι η μέρα σας. Ιδανική στιγμή για μία βόλτα με φίλους ή με τον αγαπημένο σας. Αναθεωρήστε κάποια θέματα στη ζωή σας, λίγος προγραμματισμός για το μέλλον δεν είναι κακός. Όσο για τα οικονομικά σας, να θυμάστε ότι δεν θα βελτιωθούν χωρίς προσπάθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε βάλει ως στόχο να βρείτε ξανά την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα σας. Για να το πετύχετε αυτό θα θέλετε να ξεκινήστε από την αλλαγή τους προσωπικού σας χώρου. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και μην φοβάστε να ακούσετε τις ιδέες των άλλων, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες. Θα πρέπει να αποφύγετε τις ακριβές αγορές ιδιαίτερα μέσω διαδικτύου. Ο αγαπημένος σας σάς έχει μία έκπληξη, μην του την χαλάσετε…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία επαγγελματική αποτυχία δεν χρειάζεται να κυριεύσει τη ζωή σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και ετοιμάστε τα επόμενα σχέδιά σας. Μία ερωτική απογοήτευση συμβάλλει στην αρνητική ψυχολογία σας και για αυτό έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν θέλετε να κάνετε πολλές συζητήσεις με τους δικούς σας. Σας είναι πολύ δύσκολο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τους άλλους. Μπορεί να είστε τόσο συγκρατημένη, επειδή έχετε πληγωθεί στο παρελθόν. Σκεφτείτε, όμως, ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν.

Πήγή