Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/12)

Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και οι συζητήσεις μας θα έχουν βάθος και ουσία.

ΚΡΙΟΣ
Λιγότερο βιαστικοί και περισσότερο συγκεντρωμένοι στο στόχο σας είστε σήμερα και είναι η κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικές συναντήσεις ή επικοινωνίες όπου οι ιδέες σας θα εντυπωσιάσουν! Οι αδέσμευτοι Κριοί έλκεστε από πρόσωπα που αποπνέουν ένα μυστήριο ενώ όσοι έχετε δεσμό προσέξτε μην εκνευρίσετε τον σύντροφο σας με τις αβάσιμες υποψίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα εστιάζει στη συναισθηματική σας ζωή και οι μεν δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα βοηθήσει τη σχέση σας να γίνει πιο βαθιά ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε μεγάλη οικειότητα μαζί του. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον προκύπτουν νέα δεδομένα που ίσως σας οδηγήσουν σε αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιείστε οικονομικές υποθέσεις ή οφειλές που σας απασχολούν καιρό ώστε να ξέρετε τι σας μένει για να περάσετε τις γιορτές. Στα επαγγελματικά σας δεν υπάρχουν ακόμη εξελίξεις, αλλά ας είστε προσεκτικοί για λάθη και παραλείψεις που μπορεί να φέρει ο ανάδρομος κυβερνήτης σας.Αισθηματικά ένας συνάδελφος επιμένει αλλά κάντε πως δεν καταλαβαίνετε, ενώ αν οι δεσμευμένοι Δίδυμοι εκδηλώνετε με σιγουριά(?) τα συναισθήματα σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί τις επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα και σας φέρνει πιο κοντά σε μια επιθυμία σας ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας στους μεν αδέσμευτους η Αφροδίτη από το Σκορπιό υπόσχεται ποικιλία γνωριμιών ενώ για τους δεσμευμένους όμορφες, ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους! Στα επαγγελματικά σας η πίεση συνεχίζεται αλλά αντέχετε και καλά κάνετε γιατί στο μέλλον θα έρθει και η ανταμοιβή σας…

 

ΛΕΩΝ
Αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι σήμερα και η διάθεση σας δεν είναι και στα καλύτερα σας μιας και βλέπετε οτι υπάρχουν γύρω σας πρόσωπα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την γενναιόδωρη καρδιά σας! Στα επαγγελματικά σας αντιμετωπίστε τη ζήλεια ενος συναδέλφου με στωικότητα, γιατί εκείνος εκτίθεται. Αισθηματικά βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε στον σύντροφό σας ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συζητείστε, μιλήστε, εκφραστείτε σήμερα και θα νιώσετε ότι πραγματικά οι άλλοι σας ακούνε! Στην ερωτική σας ζωή αφήστε για λίγο στην άκρη τη φυσική σας συστολή και εκφράστε τις ανάγκες σας στον άνθρωπό σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε μια νέα γνωριμία που σας ελκύει κυρίως εγκεφαλικά. Στην επαγγελματική σας ζωή διατηρήστε χαμηλό προφίλ και συνεχίστε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας όπως πάντα.

 

ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σου, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας και δείξτους την αγάπη και το ενδιαφέρον σου και δεν θα χάσεις. Στο χώρο της εργασίας σου θα βρεις υποστηρικτές που δεν υπολόγιζες και ίσως τώρα βάλεις τις βάσεις για μια μελλοντική εξέλιξη. Η συναισθηματική ζωή όσων είστε σε σχέση κυλά ήρεμα ενώ οι αδέσμευτοι είστε σε φάση προσδιορισμού των θέλω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με Σελήνη και Ερμή στο δικό σας ζώδιο κάθε επιθυμία σας είναι διαταγή σήμερα και φροντίστε να το απολαύσετε! Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί μπορεί να δεχθείτε ένα δώρο ή μια πρόταση για ένα ρομαντικό ταξίδι που θα επιβεβαιώνει τα συναισθήματα του συντρόφου σας ενώ οι αδέσμευτοι σκέφτεστε πως μάλλον ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείτε. Επαγγελματικά, κάποιο πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος βοηθά με τις συμβουλές ή ακόμη και με τις πράξεις του την πρόοδο σας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεστε κάπως παραπονούμενοι σήμερα γιατί οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν στα “πετάγματα” σας αλλά σκεφτείτε ότι έχουν και αυτοί τις δικές τους σκοτούρες. Οικονομικά έχετε μαθεί πια και εσείς οτι πρέπει να βάζετε όρια στα έξοδα σας ενώ στα επαγγελματικά σας δείξτε μεγαλύτερη συνέπεια και οργανωτικότητα. Οι απαιτήσεις και η νευρικότητα του συντρόφου σας είναι κάπως κουραστική είναι η αλήθεια ενώ οι αδέσμευτοι Τοξότες έχετε αρκετές επιλογές!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υπευθυνότητα και η προσήλωση στους επαγγελματικούς σας στόχους αναγνωρίζεται σήμερα και από τους συναδέλφους σας και αυτό σας ικανοποιεί και σας κάνει να νιώθετε μέλος της ομάδας και όχι μοναχικός λύκος ως συνήθως. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι μην απορρίπτετε φιλικές προτάσεις για έξοδο γιατί ξέρετε, βγαίνουν και οι σοβαροί και καθωσπρέπει άνθρωποι και σήμερα μπορεί να τους συναντήσετε. Όσο για τους δεσμευμένους τίποτε δεν δείχνει να κλονίζει τη σχέση σας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικά τα απρόοπτα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν ενώ στα επαγγελματικά σας αγωνίζετε να πείσετε για τις ιδέες σας και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να καταλάβουν εύκολα τις πρωτοποριακές σας ιδέες αλλά στο τέλος δικαιώνεστε. Αισθηματικά κάντε μια ειλικρινή κουβέντα με τον σύντροφό σας για το που βρίσκεται η σχέση σας και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μην περιμένετε ο έρωτας να σας χτυπήσει μόνος την πόρτα. Θα πρέπει και εσείς να κινηθείτε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ενώ η σημερινή ημέρα δείχνει να φέρνει τα καλύτερα για εσάς τόσο σε συναισθηματικό όσο και κοινωνικό επίπεδο εσείς έχετε μια γκρίνια εκνευριστική, που μάλλον οφείλεται στο γεγονός οτι για να κερδίσετε το οτιδήποτε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να αφήσετε για λίγο το συνεφάκι σας. Φροντίστε να αφήσετε απέξω το σύντροφο σας από όλη αυτή τη γκρίνια για να μην αντιμετωπίσετε και το δικό του ξέσπασμα. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες ακούστε και τη γνώμη ενός φίλου που βλέπει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά από εσάς.

 

Πήγή