Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/10)

Όσο υψηλότεροι είναι οι τρέχοντες στόχοι σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τους επιτύχετε. Το κυριότερο είναι να μην σταματήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ
Μια μέρα ρουτίνας στην δουλειά που θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας και το ενδιαφέρον γι αυτή. Στο επίκεντρο των σκέψεων σας κυρίαρχη μια μακρινή εξόρμηση σε ερημικά και γαλήνια μέρη, με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Τα οικονομικά δεν θα μεταβληθούν, αφού όλα είναι προγραμματισμένα. Στα συναισθηματικά προβλέπεται μεγάλη επιτυχία καθώς οι πρωινές σκέψεις σας έχουν φτιάξει την διάθεση και περιμένετε το βράδυ με ανυπομονησία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα σημαντικό γεγονός στην δουλειά θα κλονίσει την ψυχική σας υγεία. Θα χάσετε την αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σας και θα φτάσετε στην κατάθλιψη. Τα οικονομικά σας θα υποστούν μια σημαντική μείωση από ένα απρόσμενο γεγονός. Σήμερα θα χρειαστείτε ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη. Ένας στενός φίλος μπορεί να σας επηρεάσει πολύ θετικά και να σας βγάλει από αυτή την κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στα επαγγελματικά σας σήμερα. Προχωρήστε με προσοχή σε οικονομικά θέματα. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες μπροστά σας. Αυτή την ημέρα θα πρέπει να ακολουθήσετε όσα λέει η καρδιά και τα ένστικτά σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Εάν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι στα πρόθυρα της αναχώρησης, πάρτε δραστικά μέτρα και κρατήστε το κοντά σας. Αν ξεκινάτε απλά μια νέα σχέση, μη διστάσετε να πείτε στο πρόσωπο που σας αρέσει πως νιώθετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αρκετά συνηθισμένη ημέρα για εσάς σήμερα. Μια βαρετή μέρα σας περιμένει στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να τα βάλετε σε μια τάξη και να τα ισορροπήσετε. Στην προσωπική σας ζωή σας περιμένουν συζητήσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες και καβγάδες.

 

ΛΕΩΝ
Δυσκολίες σας περιμένουν σήμερα στον εργασιακό σας χώρο. Η έλλειψη επικοινωνίας θα οδηγήσει σε έντονες διαφωνίες. Εάν βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο για τα επιχειρηματικά σας πλάνα, αποφύγετε οποιαδήποτε συνάντηση η οποία θα σχετίζεται με την λήψη μιας απόφασης. Τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγο περισσότερο προσοχή. Η έλλειψη επικοινωνίας θα σας ακολουθεί και στα αισθηματικά. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας σήμερα. Θα σας ταλαιπωρήσουν μερικές οικονομικής φύσεως δουλειές, αλλά όχι κάτι το δύσκολο ή μη διαχειρίσιμο. Αυτό που πρόκειται να ταράξει τα νερά της ρουτίνας σας είναι ένα τηλεφώνημα από κάποιον από το παρελθόν σας. Η πρόθεση αυτού του ατόμου είναι να επιστρέψει στη ζωή σας, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο για εσάς και δεν πρέπει να το επιτρέψετε.

 

ΖΥΓΟΣ
Μεγάλη μέρα για τα επαγγελματικά σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τον απόλυτο θρίαμβο και την αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Το μεγάλο αυτό γεγονός αφορά μια νέα (ηγετική) θέση εργασίας, είτε το κλείσιμο μιας μεγάλης συμφωνίας που θα σας επιφέρει μεγάλα κέρδη. Όλα αυτά οφείλονται στην σκληρή δουλειά για αυτό να το απολαύσετε με την ψυχή σας. Τα οικονομικά δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν σήμερα. Πάρτε τον άνθρωπό σας και βγείτε έξω να γιορτάσετε αυτή την επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα σας περιμένει μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς. Στα οικονομικά , πρόκειται να διαθέσετε ένα τμήμα των αποταμιεύσεων σας για μια επένδυση που μακροπρόθεσμα θα επιφέρει κέρδη. Ένα μυστήριο πλανάται στα αισθηματικά. Με την επίλυση αυτού του γρίφου θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα σας προκαλέσουν σύγχυση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα επαγγελματικά προβλέπεται να έχετε μια συνηθισμένη μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει πράγμα που σας κάνει να ακυρώσετε τα πλάνα σας για κάποιες αγορές. Στο προσωπικό τομέα έρχονται δυσάρεστες ειδήσεις από ένα μέλος της οικογένειας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Ο σύντροφός σας είναι το μεγάλο σας στήριγμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λόγια που θα ειπωθούν στη δουλειά από κάποιο συνάδελφο θα σας αναστατώσουν. Χειριστείτε το περιστατικό με ηρεμία και δείξτε ποιος έχει το πάνω χέρι. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει μια αρνητική μεταβολή αφού θα προβείτε (εσείς ή κάποιο οικογενειακό μέλος) σε μια όχι και τόσο σημαντική αγορά. Αυτή η σπατάλη θα φέρει φωνές και εκνευρισμό πράγμα που θα μειώσει αισθητά τις αισθηματικές σας προοπτικές για σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας περιμένει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά σας. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα το περάσετε με στρες και εργασίες που απαιτούν την συγκέντρωσή σας. Μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις και προσπαθήσετε να προγραμματίσετε κάτι μακροπρόθεσμα καθώς θα νιώθετε εξαντλημένη και οποιαδήποτε ενέργεια ίσως οδηγήσει σε λάθος και επιπόλαιες αποφάσεις. Τα οικονομικά σας δεν θα έχουν κάποια ουσιαστική μεταβολή. Στον προσωπικό σας χρόνο, προσπαθήστε να αποβάλετε όλο το στρες της ημέρας που πέρασε και περάστε μια ευχάριστη βραδιά με τους φίλους σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα σας περιμένει ένα ευχάριστο νέο στον επαγγελματικό τομέα. Ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε εδώ και καιρό φαίνεται ότι βρίσκει την λύση του. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά. Ένα χρέος που σας απασχολούσε εδώ και αρκετούς μήνες φεύγει από πάνω σας. Αυτό θα σηματοδοτήσει τη βελτίωση της διάθεσής σας, γι αυτό φροντίστε να το γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας περιμένει ένα πολύ ευχάριστο βράδυ.

Πήγή