Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/12)

Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου δίνει νέες προοπτικές σε παλιές υποθέσεις και προετοιμάζει ευχάριστες δεσμεύσεις..

Κριός
Αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν φέρνει η σημερινή ημέρα στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά θα τις διαχειριστείς μια χαρά!Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και αν περιορίσεις τις σπατάλες θα πάνε ακόμη καλύτερα ενώ είναι πιθανό να δεχθείς μια πρόταση για συνεργασία που όμως θα πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό υπόσχεται πάθος στους ερωτευμένους αλλά και μια γοητευτικότατη γνωριμία στους αδέσμευτους!

 

Ταύρος
Στόχοι και φιλοδοξίες δεν ευνοούνται σήμερα αλλά μην απογοητεύεσαι και σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν. Οικονομικές… διαρροές είναι στο πρόγραμμα ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν οφειλές που είτε δεν γνώριζες είτε είχες ξεχάσει..Με την Αφροδίτη απέναντι σου ένας ξαφνικός έρωτας σου χτυπά την πόρτα ενώ αν ανήκεις στους ήδη δεσμευμένους ετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου!

 

Δίδυμοι
Η ατμόσφαιρα στην εργασία σου βελτιώνεται σήμερα επιτρέποντας σου μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αλλά στα οικονομικά σου οι περιορισμοί συνεχίζονται.. Για τους δεσμευμένους Διδύμους δεν αποκλείεται να προκύψει ένας κρυφός θαυμαστής ενώ για τους singles ο έρωτας ίσως κρύβεται στον χώρο δουλειάς.

 

Καρκίνος
Η διάθεση σου σήμερα είναι στα καλύτερά της και δεν πρόκειται να στη χαλάσει ούτε η γκρίνια στη δουλειά ούτε οι απαιτήσεις της οικογένειας.Αν όμως σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι ή επαφές με το εξωτερικό καλύτερα να περιμένεις την ορθή πορεία του Ερμή για να έχεις απρόοπτα..Όσοι είστε σε σχέση περνάτε καλύτερα από τους αδέσμευτους που ονειρεύονται πρίγπιπες και προκύπτουν… Κέρμιτ.

 

Λέων
Το οτι δεν δέχεσαι τίποτε λιγότερο από σεβασμό είναι γνωστό και τη σημερινή ημέρα θα τον εισπράξεις τόσο από τα μέλη της οικογένειας σου όσο και στο χώρο δουλειάς!Στα οικονομικά σου απέφυγε τις περιττές σπατάλες και τις υπερβολές γιατί ως γνωστόν ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για το ταίρι σου ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες μάλλον έχεις υψηλά στάνταρς που δεν καλύπτονται εύκολα.

 

Παρθένος
Μη φοβηθείς σήμερα να δείξεις και την ευαίσθητη πλευρά σου η οποία καταπιέζεται κάτω από δεκάδες πρέπει και ευθύνες αν και είναι ακριβώς αυτά που σε κάνουν πολύτιμο συνεργάτη! Στην οικονομική διαχείριση δεν σε πιάνει κανείς επομένως μην ανησυχείς άδικα.Ο σύντροφος σου δεν αποκλείεται να σου ετοιμάζει μια έκπληξη ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους κοίτα γύρω σου και όλο και κάτι καλό θα υπάρχει.

 

Ζυγός
Κάτι δείχνει να σταθεροποιείται στα επαγγελματικά σου και αν δεν είναι ακόμη προαγωγή είναι σίγουρα ηθική αναγνώριση έστω και αν δεν περιλαμβάνει αύξηση. Ωστόσο δεν αποκλείεται να σου έρθουν κάποια χρήματα από άλλη πηγή..Είναι στο χέρι σου να ζωντανέψεις ερωτικά τη σχέση σου ενώ για τους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να προκύψει μια γνωριμία μέσω κοινών γνωστών.

 

Σκορπιός
Είναι γνωστό πως λειτουργείς και στα επαγγελματικά σου με πάθος και συνέπεια και αυτό σήμερα αναγνωρίζεται και με το παραπάνω ενώ τα οικονομικά σου έρχονται καλύτερες μέρες. Είσαι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός φρόντισε να το καταλάβει και ο άνθρωπος σου που μερικές φορές αμφιβάλει.. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς σήμερα μαγνητίζεις με την παρουσία σου!

 

Τοξότης
Το καλύτερο γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι η πίστη σου σε ένα καλύτερο αύριο και σε αυτή θα πρέπει να βασιστείς σήμερα για να αφήσεις πίσω σου μια για πάντα ότι σε πόνεσε ή σε ταλαιπώρησε..Το βράδυ, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη γεγονός που θα καταλάβει και ο σύντροφος σου.. Αν πάλι είσαι ελεύθερος σκοπευτής ετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σε αναστατώσει!

 

Αιγόκερως
Πολύ καλύτερη η σημερινή ημέρα, σου δίνει τη δυνατότητα να ελιχθείς επαγγελματικά και να αποδείξεις ότι μπορείς να κινηθείς και σε νέους, εναλλακτικούς δρόμους αρκεί να τους πιστεύεις.. Όταν η δουλειά σου πηγαίνει καλά είσαι πιο δοτικός και την συναισθηματική σου ζωή και το αναγνωρίζει και το ταίρι σου.. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι γίνετε πιο κοινωνικοί.

 

Υδροχόος
Αισθάνεσαι οτι θα πρέπει να κινηθείς περισσότερο μέσα σε πλαίσια αφήνοντας στην άκρη την ατίθαση και επαναστατική σου πλευρά αλλά μόνο έτσι θα βιώσεις την σταθερότητα που χρειάζεσαι τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου. Ο σύντροφος σου έχει κάπως κουραστεί από την ανεξαρτησία σου και φρόντισε να είσαι πιο εκδηλωτικός.Όσο αφορά τους αδέσμευτους Υδροχόους δεν αποκλείεται η γνωριμία με ένα πρόσωπο εντελώς έξω από τις ως τώρα προτιμήσεις σου.

 

Ιχθύς
Η σκληρή πραγματικότητα και η καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά σε κουράζει και σε απογοητεύει αλλά σήμερα η αναγνώριση των ταλέντων και των ικανοτήτων σου θα σου δώσει φτερά και δύναμη να συνεχίσεις. Αν αναζητάς την αδελφή ψυχή σου, ίσως οι φίλοι σου ένα γνωρίζουν το κατάλληλο πρόσωπο και να σας φέρουν σε επαφή ενώ αν έχεις ήδη βρει τον άνθρωπο σου ετοιμάσου για ένα δώρο ανεκτίμητο!

Πήγή