Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/9)

Την ώρα που όλοι γύρω σας εστιάζουν στους εαυτούς τους, μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε και εσείς το ίδιο. Μην αρνηθείτε να βοηθήσετε όποιον σας το ζητήσει, όμως πρώτη προτεραιότητα για σήμερα είστε εσείς και μόνο εσείς.

ΚΡΙΟΣ
Θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο σας στην οργάνωση ενός δικού σας project και θα είστε λίγο απομονωμένη. Μετά από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχετε την ανάγκη να εστιάσετε στα δικά σας «θέλω» και δεν σας νοιάζει τόσο, αν θα δυσαρεστήσετε τους άλλους. Αν ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενη, να είστε σίγουρη ότι θα αντιμετωπίσετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας με καλύτερη διάθεση και ενδιαφέρον. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μία ανοδική πορεία, ωστόσο χρειάζεται ακόμη περισσότερο προσοχή, για να δείτε διαφορά. Όσο για την ερωτική σας ζωή, αυτός ο τομέας χρειάζεται λίγη πίεση για να πάρει πάλι τα πάνω του…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πιθανό ένας στενός σας φίλος να προσπαθήσει να σας προκαλέσει και να έχει όρεξη για καυγά. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ανταποκριθείτε, γιατί αυτό θα έχει κατά βάση αρνητικές συνέπειες για εσάς. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκόψετε οριστικά με αυτό το άτομο, που φαίνεται να έχει ύπουλους σκοπούς. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Σκεφτείτε έξυπνα και συνετά πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά. Η ερωτική σας διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που η σημερινή είναι μέρα ξεκούρασης, εσείς θα κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού. Θα συναντήσετε πολύ σημαντικούς ανθρώπους θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Οι γνωριμίες αυτές ίσως γίνουν σε μια κοινωνική εκδήλωση. Έχετε διάθεση να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, όμως, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί είστε επιρρεπής στις υπερβολές, αλλά και σε περιττά έξοδα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες, όχι όμως τις παρορμητικές κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Αν πρόκειται για κάτι ερωτικό, φροντίστε να αφεθείτε ελεύθερη και να δείξετε τον πραγματικό εαυτό σας. Αν, όμως, πρόκειται για μια επαγγελματική επαφή κρατήστε τις αποστάσεις σας, αλλά δείξτε τη θετική σας πρόθεση. Σε περίπτωση που δεν εγκρίνετε κάποιες εξελίξεις και συμπεριφορές γύρω σας, μην βιαστείτε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία συζήτηση με την οικογένειά σας για ένα οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Μην βιαστείτε να προτείνετε λύσεις.

 

ΛΕΩΝ
Ο μήνας κλείνει πολύ όμορφα, ειδικά μετά από τόσες επιτυχίες που είχατε στα επαγγελματικά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σας και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένη και να μην υπερβάλετε. Είναι πιθανό να πετύχετε έναν πολύ σημαντικό στόχο, για τον οποίο προσπαθούσατε εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα και ίσως προκύψουν και απρόσμενα κέρδη τις επόμενες ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσοχή σας θα αποσπάται συνέχεια και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, η οποία ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να γίνει σήμερα. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει σε κάποιο κοντινό σας άνθρωπο. Το επόμενο διάστημα θα δεχθείτε κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που πιθανώς να έχουν και οικονομικό όφελος για εσάς. Μην βιαστείτε να απαντήσετε και εξετάστε όλες τις πτυχές των προτάσεων. Το πρόβλημα παραμένει στην προσωπική σας ζωή. Μάλλον δεν είστε έτοιμη να βάλετε τελεία.

 

ΖΥΓΟΣ
Κάτι σας εμποδίζει από το να μπορέσετε να χαλαρώσετε πλήρως. Αφιερώστε χρόνο μόνο για τον εαυτό σας και μην εξαντλείτε την ενέργειά σας κάνοντας δουλειές στο σπίτι. Αφήστε τες για αργότερα ή ζητήστε από κάποιον άλλον να τις κάνει για εσάς. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Τα οικονομικά σας είναι ένας προβληματικός τομέας, που ανά διαστήματα εμφανίζει σημάδια ανόδου. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων και δεν θα χάσετε. Όσο για την προσωπική σας ζωή, ευκαιρία για βόλτες και νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξοδέψετε πολλά χρήματα το αμέσως επόμενο διάστημα. Φροντίστε να αποταμιεύσετε όσα περισσότερα μπορείτε και μην κάνετε σπατάλες. Όσο και να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές, αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Επαφές που θα έχετε με συνεργάτες σας για επαγγελματικά ζητήματα δεν θα προχωρήσουν και θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Δεν θα πρέπει, όμως, να αγχώνεστε αφού η περίοδος αυτή θα είναι παροδική. Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα κατ’ αποκλειστικότητα στον αγαπημένο σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί οι επαγγελματικές εξελίξεις να μην ήταν οι αναμενόμενες για εσάς, όμως μην απογοητεύεστε. Ο μήνας κλείνει και σας βρίσκει με μία μικρή άνοδο στα οικονομικά σας. Μην σαμποτάρετε αυτήν την πρόοδο. Δώστε προσοχή στην εμφάνισή σας και «φορέστε» το πιο λαμπερό σας χαμόγελο πριν βγείτε έξω. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε single και ψάχνετε για μια καινούργια γνωριμία. Είναι πιθανό, να συναντήσετε αυτό που αναζητούσατε εδώ και καιρό. Αν είστε σε σχέση περάστε χρόνο με το σύντροφό σας και πολύ σύντομα θα δείτε την επικοινωνία σας να γίνετε πιο εύκολη και τα συναισθήματά σας να είναι ακόμα πιο έντονα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να περάσετε μία εβδομάδα γεμάτη δυσκολίες, όμως ο Ερμής σας βοήθησε να αντέξετε και να αντεπεξέλθετε σε όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο σας. Ο Ερμής σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Το ενδιαφέρον σας τώρα είναι στραμμένο στην οικογένειά σας και στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας. Θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε κάποιες κατασκευές και στην αναζήτηση των κατάλληλων υλικών. Κάντε τις έρευνές σας, για να κάνετε οικονομικές, αλλά και ποιοτικές αγορές. Μόλις διαμορφώσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, η διάθεσή σας θα γίνει αμέσως καλύτερη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καλή σας συμπεριφορά και η υπομονή που δείξατε στις δύσκολες καταστάσεις που εμφανίστηκαν στη δουλειά σας την εβδομάδα που πέρασε, έκανε τους ανωτέρους σας να σας δουν με… άλλο μάτι. Έχετε πολλή όρεξη και νέες ιδέες, όμως τώρα προέχει ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε με τους φίλους σας. Τα οικονομικά σας το επιτρέπουν και είναι η κατάλληλη περίοδος. Καλύτερα να βρείτε πολλές εναλλακτικές για να τους προτείνετε και μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις δικές σας προτιμήσεις. Μπορεί να σας αρέσουν οι πιο extreme προορισμοί και δραστηριότητες, όμως, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάτι πιο απλό, προκειμένου να περάσετε όλοι καλά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχετε μεγάλη ικανοποίηση, αφού θα καταφέρετε να τελειώσετε ένα project που σας δυσκόλευε και το δουλεύατε εδώ και καιρό. Σήμερα θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων. Απολαύστε την επιτυχία σας και μην βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Φροντίστε να ξεκουραστείτε πριν θέσετε νέους στόχους. Κανονίστε μια έξοδο με τους φίλους σας, για να γιορτάσετε μαζί τους και να χαλαρώσετε.

Πήγή