Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/5)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Ο Ερμής από τον Κριό σε τρίγωνο σήμερα με τον Δία στον Τοξότη κάνει την ημέρα πολύ θετική! Η ακτινοβολία μας θα είναι πιο έντονη και οι χαρισματικές προσωπικότητες γίνονται το επίκεντρο που ενδιαφέροντος! Ας μην αφήσουμε όμως την κολακεία να μας αποσπάσει την προσοχή και να μας βγάλει από το δρόμο μας. Ίσως να μην το αισθανόμαστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουμε όλοι στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό!

ΚΡΙΟΣ
Μην αναλαμβάνεις απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μετά το μεσημέρι εστίασε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή είσαι παντρεμένη, σήμερα αναμένεται να ασχοληθείς σοβαρά με τη σχέση σου. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή – Δία συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου! Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όλες τις εκπροσώπους του ζωδίου σου και ιδιαίτερα για σένα που έχεις επαφή με το εξωτερικό και βρίσκεσαι σε αναμονή μιας απάντησης. Ίσως να υπάρξει η ξαφνική ανάγκη να κάνεις ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ταξίδι σήμερα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, ανάλογα τι αντιμετωπίζεις αυτήν την περίοδο, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας και ζητούν επιτακτικά λύσεις με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου! Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου. Απόβαλλε κάθε τι που σε φορτίζει αρνητικά!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη από τους Διδύμους να σε ευνοεί, μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματός σου θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχεις την παρόρμηση να καταφύγεις αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αφήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΛΕΩΝ
Με το θετικό τρίγωνο Ερμή – Δία, είναι ευκαιρία σήμερα να αξιοποιήσεις τα πολύπλευρα ταλέντα σου κατά την επικοινωνία σου με άτομα που μόλις γνώρισες και που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αναφορικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεσαι σε δίλημμα, μιας και άλλα θα σου υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σε ωθεί το συναίσθημα να κάνεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο σου παρέχει ευκαιρίες. Δώσε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου να βγουν μπροστά κι εσύ να ακολουθήσεις. Μην το βλέπεις σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Καλύτερα να κρατήσεις τις απόψεις σου ή τα μελλοντικά σου σχέδια για τον εαυτό σου, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς σε εχθρικά πυρά χωρίς λόγο.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

 

ΖΥΓΟΣ
Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσεις επιτέλους, γνωρίζοντας ότι τα επόμενά σου βήματα τα ευνοεί η Σελήνη από τον Κριό! Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις ελεύθερο πεδίο στους άλλους.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη από τον Κριό στον 6ο οίκο σου σε αδυναμία δώσε σήμερα προσοχή στα οικονομικά σου καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σου ζητήσουν δανεικά. Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, παρά να δανείσεις χρήματα. Έχεις μια τάση να παραβλέπεις τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις σου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα χάσεις πολλά!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάγκη σου να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη ή τα εισοδήματά σου είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σου με το τετράγωνο του Πλούτωνα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Το βράδυ σου είναι γεμάτο έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 32, 2.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται όπως ελπίζεις, απόφυγε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπάθησε να μείνεις πιστή στους στόχους σου. Είναι δύσκολο να σε ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείς να παρακάμψεις εμπόδια και να προχωρήσεις στο δρόμο που χάραξες, με τον Ουρανό να τονίζει τις προσπάθειές σου!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα βλέπεις όλα μαύρα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα με τον Κρόνο να έχει ξεκινήσει την ανάδρομη του πορεία και να επηρεάζει το ωροσκόπιό σου. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου και βρες την αισιοδοξία σου να παλέψεις. Η μέρα προσφέρεται για κινήσεις που θα έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σου και προοιωνίζονται εξαιρετικά αποδοτικές.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Απόφυγε κάθε περιττή δαπάνη, όπως και κάθε καινούριο ξεκίνημα με τη θέση του Πλούτωνα και του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία. Κάτι που είχες προγραμματίσει να αγοράσεις ίσως σου βγει πολύ ακριβότερο από ότι αρχικά υπολόγισες. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιορίσου στα γνωστά και τετριμμένα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

 

Πήγή