Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/2)

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο στον Τοξότη και τον 7ο οίκο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ουρανός, κυβερνήτης της καριέρας, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο. Στα επαγγελματικά θέματα θα κάνετε ξαφνικές αλλαγές με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία. Η μέρα θα φέρει χαρά και διασκέδαση μέσα από εκδρομές και συναντήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις νέους φίλους. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βρεις στην ομήγυρη σου ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις την επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου. Αν επιχειρήσεις να «φλερτάρεις » πίσω από την πλάτη του συντρόφου σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα και αυτό θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός από τον Κριό και τον 12ο οίκο υπόσχεται ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Δεν θα ήταν σοφό να αποκαλύψεις σήμερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, για να προστατευτείς από τον κυνισμό των γύρω σου, τη δυσπιστία ή το φθόνο. Σε γενικές γραμμές, τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε αναστατώσει, να προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης ή να φέρει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Συνιστάται να ξεκουραστείς, να κάνεις μια βόλτα στην εξοχή, να δεις μια όμορφη ταινία ή να διαβάσεις ένα λογοτεχνικό έργο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη υπόσχεται υλική ασφάλεια. Σήμερα θα είσαι ευχαριστημένη με τα γεγονότα της μέρας. Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Είναι επίσης πιθανό να δεχτείς μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεσαι ωστόσο κουρασμένη, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείς την πρόσκληση και να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Απόλυτη προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η αναψυχή στο σπίτι ή η ρομαντική επικοινωνία με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα γεγονότα της μέρας μπορούν να φέρουν πραγματική απόλαυση, το τρίγωνο της Σελήνης σε ευνοεί. Υπάρχει το ενδεχόμενο, μία από τις επιθυμίες σου να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο η επιθυμία σου αυτή δεν θα αφορά σε υλικά αποκτήματα. Όλα όσα σχετίζονται με τη χρηματοοικονομική σφαίρα, πρέπει να τα χειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή. Μια απρόβλεπτη δαπάνη, που δεν είναι καθόλου απίθανη σήμερα, μπορεί να σε βγάλει εύκολα από τον προϋπολογισμό σου. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει ανάγκη για περισυλλογή και σιωπή. Προσπάθησε να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΛΕΩΝ
Αν είσαι σε σχέση θα περάσεις αυτήν τη μέρα ανέλπιστα όμορφα! Πιθανώς να υπάρξει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή, που μπορεί να είναι ένας νέος πολύτιμος φίλος ή αν είσαι single, μια γνωριμία με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Άλλο πιθανό σενάριο, η επιστροφή ενός προσώπου στη ζωή σου, που σου λείπει εδώ και πολύ καιρό.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω δεν θα πρέπει να βιαστείς για κανένα λόγο, άσχετα από το πόσο πιεστική μπορεί να είναι η πραγματικότητα. Εάν επιτρέψεις να σε κυριεύσει το άγχος, θα κάνεις λάθη που θα δυναμιτίσουν την επιτυχία των στόχων σου. Αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να διαχειριστείς, ξέχασε οτιδήποτε είναι δευτερεύουσας σημασίας. Η Κυριακή μπορεί να είναι χαρούμενη και να φέρει θετικά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σου ή η οικογένειά σου θα βοηθήσουν ενεργά στα σχέδιά σου. Δεν πρέπει να απορρίψεις για κανένα λόγο τη διάθεσή τους για προσφορά και βοήθεια!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΖΥΓΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια, ίσως να χρειαστεί να περάσεις τη μέρα σου κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνεις ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Η αποζημίωση για όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι μια μοναδική έκπληξη, που θα έχεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή σε ευνοεί και η σημερινή μέρα υπόσχεται να σου φέρει συναισθηματική γαλήνη! Είναι πολύ πιθανό, ένα ζήτημα που δηλητηρίαζε τη σχέση σου, να εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Προσπάθησε να μην χαλάσεις αυτήν τη μοναδική στιγμή με αβάσιμες υποψίες. Επικοινώνησε, χαμογέλασε και δημιούργησε νέους φίλους. Ο μόνος περιορισμός είναι η κατάχρηση στο αλκοόλ.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια. Θα έχεις να παλέψεις σήμερα με εσωτερικές συγκρούσεις. Είναι κάτι που δεν σε ευχαριστεί και το αποφεύγεις, και κάπως έτσι θα κλείσεις και πάλι την πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Η υπόλοιπη Κυριακή θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να απαλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό. Ίσως να σου περάσει από το μυαλό να αγοράσεις ένα νέο έπιπλο ή να κάνεις μια μεγάλη επισκευή στο σπίτι. Ιδιαίτερη ευχαρίστηση μπορείς να αντλήσεις από την επικοινωνία σου και το παιχνίδι με παιδιά, αλλά και από μια βόλτα στη φύση!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέση του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναβάλλεις μια προγραμματισμένη εκδήλωση ή ένα ταξίδι. Επίσης, απαγορεύεται για σήμερα να εκτεθείς σε οικονομικούς κινδύνους. Μην ξεγελιέσαι από την υπόσχεση μεγάλων κερδών από κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό. Μην κάνεις επίσης αγορές ειδών από δεύτερο χέρι. Υπάρχει έντονη πιθανότητα να υπάρχει σοβαρό ελάττωμα ή βλάβη στο αντικείμενο που θα αγοράσεις.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εγωιστική συμπεριφορά σου με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Αν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάνε το με τακτ. Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σου σήμερα, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση. Εκμεταλλεύσου σωστά τη στιγμή και προσάρμοσε αυτές τις σκέψεις και ιδέες, ώστε να φέρουν πρακτικά αποτελέσματα στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνο του Άρη η μέρα σου δεν θα είναι ήρεμη. Υπάρχει η πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο στο τιμόνι αν οδηγείς είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, μπορεί να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνεις κάποιες χρήσιμες γνωριμίες. Μπορείς επίσης να απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειές σου και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Εναλλακτικά μπορεί να αφιερώσεις την Κυριακή σου για να βρεις νέες ιδέες για μια οικογενειακή επιχείρηση ή να αφιερώσεις χρόνο σε ένα νέο χόμπι.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

Πήγή