Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/10)

Μπορεί η μεγάλη κακοκαιρία των περασμένων ημερών να πέρασε, όμως εσείς δεν αισθάνεστε ακόμη καλά. Σας έχει αφήσει μία λύπη όλο αυτό που συνέβη και ακόμη δεν έχετε συνέλθει πλήρως. Ίσως να σας ταλαιπωρεί και μία ίωση. Σίγουρα η υγεία σας χρειάζεται προσοχή.

 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, θα νοσταλγήσετε τις πιο όμορφες στιγμές που περάσατε το φετινό καλοκαίρι. Θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να περνάτε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, κάτι που τελευταία έχει χαθεί τελείως από την καθημερινότητά σας. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο όμως να σας πάρει από κάτω και αντιθέτως φτιάξτε ένα σχέδιο με τα μελλοντικά σας σχέδια για το φθινόπωρο. Όλα είναι στα χέρια σας, ειδικά η συναισθηματική σας κατάσταση. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που αρχίζει να εμφανίζει μία βελτίωση. Θα γίνουν σημαντικές συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας για την πορεία της σχέσης σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια εντελώς ξαφνική γνωριμία που θα έρθει σήμερα στην ζωή σας θα σας βάλει σε σκέψεις. Παράλληλα, να είστε αρκετά προσεκτική με τις αγορές σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, οπότε περιοριστείτε στα απολύτως αναγκαία για εσάς και μην σπαταλήσετε κάποιο ποσό που ίσως να φαίνεται ασήμαντο για δώρα σε φίλους και φίλες. Θέλετε να κάνετε τους γύρω σας ευτυχισμένους, αλλά πρέπει να καταλάβετε το σωστό timing που μπορείτε να ανοιχτείτε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ημέρα αποφάσεων για εσάς η σημερινή. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με κάποιον από τους συνεργάτες σας και εσείς εδώ και πόσο καιρό περιμένετε κάποιες απαντήσεις που δεν έρχονται ποτέ. Πρέπει να καταλάβετε ότι η κατάσταση δεν χωράει άλλες παρατάσεις. Είναι ώρα για ξεκάθαρες απαντήσεις. Είναι σημαντικό να πάρετε κάποιες αποφάσεις και για τα οικονομικά σας και την πορεία αυτών. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, θα σας χρειαστούν κάποια έξτρα χρήματα. Όσο για τη σχέση σας, καιρός να κάνετε μία συζήτηση και με τον αγαπημένο σας και να δείτε που οδηγείται αυτή η σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αρκετοί άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν από την εμφάνισή σας και θα θελήσουν να έρθουν κοντά σας. Εσείς ωστόσο, δεν δίνετε τον απαραίτητο χώρο που θα δώσει το έναυσμα για μια νέα γνωριμία. Μην είστε αρνητική σε μια νέα γνωριμία διότι ίσως έχει πολλά να σας προσφέρει. Όσο για τα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να δουλέψετε σκληρότερα γιατί μια μεγάλη ανταμοιβή των κόπων σας φαίνεται ότι θα κριθεί σήμερα από τους ανωτέρους σας. Έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε για να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας σήμερα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη γιατί θα έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας. Πολύ εύκολα λοιπόν, η χαρά θα μετατρέπεται σε λύπη, ο ενθουσιασμός σε απογοήτευση και το αντίθετο. Βέβαια, πρέπει να γνωρίζετε ότι η τελική γεύση της ημέρας, το απόσταγμά της δηλαδή μόλις πέσετε για ύπνο είναι καθαρά στα δικά σας χέρια. Συνεπώς, σήμερα πρέπει να αξιολογήσετε καταστάσεις προκειμένου η διάθεσή σας να είναι αυτή που εσείς θέλετε να έχετε και όχι να διαμορφώνεται από συμπεριφορές τρίτων. Προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας, με τον οποίο σήμερα θα έρθετε πιο κοντά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι πολλά και είσαι σε θέση να αρχίσεις να τα θέτεις σε εφαρμογή. Ωστόσο, συνολικά η προσοχή σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι αφιερωμένη σε δραστηριότητες ρουτίνας. Καθιερωμένα ψώνια για το σπίτι και άλλες δουλειές που επαναλαμβάνετε καθημερινά θα αποτελέσουν την βάση της ημέρας σας. Ωστόσο, το σημερινό βράδυ αναμένεται αρκετά ιδιαίτερο για εσάς διότι το ταίρι σας θα θέλει να σας αποφορτίσει από την κούραση και την βαρεμάρα της ρουτίνας σας και θα οργανώσει κάτι εξαιρετικά μοναδικό για εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ
Η διστακτικότητα που δείχνετε σήμερα σε κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις, τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο δύσκολες από ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να μην κάνετε ανοίγματα στα οικονομικά σας, γιατί έχετε παρασυρθεί σε έξοδα και έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνετε τον άνθρωπο σας στο περιθώριο. Μια καλή αρχή θα ήταν αρχίσετε να κάνετε κάποιες κοινές εξόδους με φίλους. Κάτι τέτοιο θα ενισχύσει τον δεσμό σας και μικροί διαπληκτισμοί που υπήρχαν έως τώρα θα κάνουν «φτερά».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σωστός προγραμματισμός που ακολουθείτε στη δουλειά σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε γρήγορα τις εκκρεμότητές σας και έτσι να μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε αυτό το μεγάλο ταξίδι που συζητάγατε εδώ και καιρό με τις φίλες και φίλους σας. Έτσι ολόκληρη η ημέρα σήμερα θα σας βρει με δικούς σας ανθρώπους μπροστά από ένα υπολογιστή και με ένα τηλέφωνο στο χέρι προκειμένου να οργανώσετε αυτήν την εμπειρία που τόσο πολύ θέλετε. Βέβαια, μικροπροβλήματα που ίσως έρθουν κατά την διάρκεια της ημέρας δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν, αλλά όχι και να σας αφήνουν ατάραχη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην είστε ιδιαίτερα απόλυτη με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου. Είναι σημαντικό τόσο στην σχέση σας, όσο και στην συνεργασία σας με συναδέλφους να μάθετε να ακούτε. Βέβαια, το μείζον θέμα της ημέρας για εσάς είναι τα οικονομικά σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτική σε τυχόν συμφωνίες που έρθουν μπροστά σας που θα χρειαστούν την υπογραφή σας. Δείξτε την απαραίτητη ωριμότητα και εάν έχετε έστω και για κάτι αμφιβολία καλό είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο, ωστόσο μην παρασυρθείτε σε αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί. Σήμερα θα δείτε ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας που ίσως να μην σας αρέσουν καθόλου. Άνθρωποι που νομίζατε ότι είχαν αποκλειστικά στραμμένο το ενδιαφέρον τους πάνω σε εσάς, θα καταλάβετε ότι έχουν και άλλα πράγματα στην ζωή τους. Αυτή η μοναδικότητα λοιπόν που νομίζατε ότι έχετε θα σας κλονίσει και θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις με τον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βασικά επαγγελματικά ζητήματα ολοκληρώνονται και συμφωνίες κλείνουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προσοχή σας αποσπάται ωστόσο, καθώς μια αρκετά έντονη μέρα σας περιμένει όσον αφορά τα αισθηματικά. Τόσο ευχάριστες στιγμές όσο και έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σας. Βέβαια, το τι θα επικρατήσει είναι καθαρά στο δικό σας χέρι. Μικρές υποχωρήσεις δεν θα ήταν άσχημα προκειμένου να επέλθει η ηρεμία και να περάσετε μαζί ένα όμορφο και ποιοτικό βράδυ. Τα οικονομικά σας εμφανίζουν μία μικρή άνοδο, μην παρασυρθείτε όμως.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές κινήσεις θα βελτιώσουν πολύ την ποιότητα της δουλειάς σας θα έχετε την ευκαιρία να ανακοινώσετε και τα επόμενα σχέδιά σας. Ωστόσο, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας. Όλα σήμερα θα περιστρέφονται γύρω από την προσπάθεια επίλυσης μιας περίπλοκης ενδοοικογενειακής διαμάχης. Και αυτό γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν θα είναι πρόθυμη σε ένα αμοιβαίο συμβιβασμό. Ωστόσο, πρέπει προσέχετε μην το παρακάνετε. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας προκειμένου να επέλθει η ηρεμία στο σπίτι και αναζητήστε άλλους τρόπους να διεκδικήσετε αυτά που είναι δεδομένα για εσάς.

Πήγή