Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/3)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

H σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο περνάει σήμερα την καλύτερή της φάση. Ξεκάθαρα τα αισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, ενώ φαίνεται να υπάρχει μια ειλικρινής και αμφίπλευρα δοτική διάθεση. Η διάθεση συνεργασίας, η επαγγελματική διαίσθηση, το μυαλό που παίρνει χίλιες στροφές είναι στοιχεία που κάνουν τη μέρα κατάλληλη για έλεγχο της όποιας επαγγελματικής συμφωνίας ή συμβολαίου που έχετε στα σκαριά. Θετικά ευνοούνται: Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο σου, θα πρέπει να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κρατάει στάσιμη και να προχωρήσεις στον επανασχεδιασμό της ζωής σου, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να μεγαλουργήσεις. Ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεσαι πολύ με τα επαγγελματικά σου και δεν δίνεις την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη σελήνη στον Τοξότη σήμερα, θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου. Καλύτερα να απορρίψεις κάποια δουλειά και να είσαι εμπρόθεσμη, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεσαι και να παρουσιάσεις τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με την φυσική σου κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και να εντάξεις την άσκηση στην ζωή σου για να προλάβεις τα δύσκολα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το εξάγωνο του Ουρανού σε ευνοεί! Επικεντρώσου στα οικονομικά σου σήμερα και κάνε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Επικεντρώσου στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψεις και απόρριψε από την τρέχουσα πραγματικότητα ό,τι δεν είναι απαραίτητο. Μην αφήνεις όμως τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σου, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθείς να το θέσεις στο περιθώριο…
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό και ο Άρης από τον Ταύρο σε ευνοεί σήμερα να κάνεις όποια επιλογή θέλεις και να στεφθεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψεις την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλεις από την σκέψη σου τα όσα δεν σου αρέσουν στην ζωή σου και να σκεφτείς θετικά, οραματιζόμενη το μέλλον σου. Άφησε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείς να ελέγξεις και περιόρισε την σκέψη και την δράση σου σε όσα μπορείς να επηρεάσεις. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8

 

ΛΕΩΝ
Πολλά έχεις επιτύχει τον τελευταίο καιρό με τον Δία από τον Τοξότη να σε ευνοεί και δικαίως είσαι υπερήφανη, μπορείς όμως να πετύχεις πολλά περισσότερα, εάν αφεθείς και ζητήσεις την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Σκέψου το… Ίσως χρειαστείς τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σου φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να επιβραδύνεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σου σήμερα και να χαλαρώσεις. Ο οργανισμός σου έχει σημάνει το καμπανάκι του κινδύνου και πρέπει να βρεις τον χρόνο να υπακούσεις. Στα αισθηματικά σου θα βρεθείς μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σου σχέση. Αναζήτησε τις προσωπικές σου ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10

 

ΖΥΓΟΣ
Πρόσεχε τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχεις εμμονές με την υγεία σου. Παρ’ όλα αυτά εάν αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείς τον γιατρό σου για κάθε ενδεχόμενο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θολώνει το κλίμα της μέρας σήμερα! Θα αντιμετωπίσεις πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σου φτιάξει την μέρα σήμερα με την σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Δεν πρόκειται να λύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σου βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλειά σου για το αύριο. Μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς είναι σε έξαρση και σε ευνοεί! Κατά παράδοση διατηρείς καλές σχέσεις με τους γύρω σου, ενώ δεν αρνείσαι εύκολα να προσφέρεις την βοήθειά σου στους ανθρώπους σου που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξεις ένα δικό σου άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σου θυμίσει κατά την εξέλιξή της ότι θα πρέπει να προνοήσεις και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου και ξεκίνησε να αποταμιεύεις, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι λίγο χαοτική στην σκέψη και την πράξη σήμερα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και αυτό δεν σε βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ηρέμησε και βάλε σε μια τάξη το μυαλό σου. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγεις την πεπατημένη και να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σου που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

 

ΙΧΘΕΙΣ

Πήγή