Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/3)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Ο πλανήτης του έρωτα και του αισθησιασμού, Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα 26 Μαρτίου και το πέρασμά της από το ζώδιο αυτό θα διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα. Κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο που διαφεντεύεται από τον Ποσειδώνα, μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι την περίοδο αυτή θα επικρατεί μια ερωτική διάθεση, σε μια όμως πιο ονειρική διάσταση! Η μετακίνηση, το άμεσο περιβάλλον, τα αδέρφια και η εκπαίδευση επηρεάζονται. Η καλοσύνη, ευαισθησία και η συμπάθεια έχουν τον πρώτο λόγο. Τα άτομα που ανήκουν στα ζώδια των Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου και Ιχθύων θα είναι την περίοδο αυτή πολύ πιο έκδηλα με τη συναισθηματική τους φύση.

ΚΡΙΟΣ
Ευνοϊκή μέρα η σημερινή με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Περιβάλλεσαι από αγάπη και στοργή σήμερα και δεν απέχεις πολύ από το να αισθάνεσαι ότι είσαι ευτυχισμένη. Διαφύλαξε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδά σου. Μια νέα γνωριμία έρχεται αν είσαι single!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες αναφορές ή αναμνήσεις από το παρελθόν σου μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σου  αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα με την σελήνη από τον Τοξότη να περνά στους Ιχθείς. Ασχολήσου με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή, αρκεί να είσαι πρακτική και προσγειωμένη. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σου. Απόφυγε να δώσεις συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σου περιβάλλοντος με την θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψε σπατάλες, μην κάνεις επενδύσεις και περιόρισε τις απαιτήσεις των άλλων.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείς σε άτομα που εκτιμάς ένα πρόβλημα που σε  απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα λύσεις. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν έτσι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Με την νέα θέση της Αφροδίτης στο ουράνιο στερέωμα, ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16

 

ΛΕΩΝ
Ο Δίας από τον Τοξότη σε ευνοεί ! Η πρόσφατη επιτυχία σου φαίνεται να σου έχει  πάρει τα μυαλά και παρουσιάζεσαι με μια υπερφίαλη συμπεριφορά! Αναγνώρισε τον ρόλο που έπαιξαν οι γύρω σου στην επιτυχία σου και απόδωσέ τους τα εύσημα. Κάνε μια καλή αξιολόγηση και μια ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σου. Ασχολήσου άμεσα με ό,τι μπορεί να είναι αποδοτικό ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις συνήθως σωστή κρίση, επειδή είσαι από τα άτομα που έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνονται την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύεις από το συναισθηματισμό σου να πάρεις λάθος δρόμο… Φρόντισε να φανείς ανοιχτή στους κοντινούς σου ανθρώπους και μην διστάζεις να ζητήσεις την βοήθειά τους, εάν την χρειάζεσαι. Η σύνοδος του Πλούτωνα είναι ευνοϊκή μαζί σου! Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνεις στα άτομα που σε αγαπούν την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσφοράς.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18

 

ΖΥΓΟΣ
Ίσως διαπιστώσεις σήμερα ότι το να καταγράφεις επιτυχίες δημιουργεί την προσδοκία και για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο άμεσο μέλλον, κάτι που μάλλον σε αγχώνει. Υποσυνείδητα κάνε τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου, τις μάχες που έχασες, αυτές που κέρδισες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε ευνοεί! Οι εμπειρίες όμως που απέκτησες είναι ανεκτίμητες και θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματά σου προς την ωριμότητα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου θα φέρει σύντομα θετικές εξελίξεις στο ωροσκόπιό σου ! Οι δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσύ μπορείς πια να πάρεις μια βαθιά ανάσα. Μην θυσιάζεις τις αξίες σου μόνο και μόνο για να κατακτήσεις  κάτι που θέλεις  πολύ. Εστίασε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σε βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αφιέρωσε  χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείς και εσύ.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 13, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα θα σε φέρει αντιμέτωπη με κάποιες από τις φοβίες σου. Καταπολέμησε τον πανικό και ενέργησε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Απόβαλε τις φοβίες σου που σε  περιορίζουν και άφησε το φως να μπει στην ζωή σου. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα, γιατί η θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου δεν σε ευνοεί! Εάν χάσεις την ψυχραιμία σου και βάλεις τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το δίκιο σου. Με την διπλωματία θα καταφέρεις περισσότερα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σου φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα πολυπόθητα σχέδιά σου με την σελήνη στον Τοξότη! Απόλαυσε  τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάς την διάθεση σου με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την θέση του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς σε πτώση, ίσως να αισθανθείς κάπως άβολα στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σε  αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρες τον τρόπο να συνυπάρξεις  αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιέρωσε  λίγο χρόνο στα άτομα που σε  περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεσαι ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σου λόγο ή την συμβουλή σου για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου =
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σε προβληματίζει σήμερα ή να σου δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσεις τις απαντήσεις στον εαυτό σου, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεσαι απόλυτα στην σχέση αυτή. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σύντομα θα είναι απέναντι μαζί σου! Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

Πήγή