Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/12)

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα βοηθάει το ψέμα να φανεί σαν αλήθεια εκτός και αν αποφασίσουμε να στρέψουμε την ενέργεια αυτής της όψης υπέρ μας μέσω της καλλιέργειας της ψυχής μας!

ΚΡΙΟΣ
Μια εκδρομή, μια μετακίνηση αναβάλλεται ή μετατίθεται για τις επόμενες μέρες ή μπορεί να χάσεις ένα ταξίδι γιατί ξέχασες το εισητήριο, άργησες να πας, υπήρξε βλάβη στο όχημα μεταφοράς. Ό,τι κι αν είναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι επομένως δέξου το και δες πως θα περάσεις πιο όμορφα τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι single, μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σύντομα θα ακυρωθούν. Αν είσαι σε σχέση, μη μεγαλοποιείς ασήμαντα γεγονότα. Κάλεσε στο 9011513203 και μάθε ποιο είναι το πρόσωπο που θα φέρει την αγάπη στη ζωή σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ευκαιρία της οικογενειακής γιορτής ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις ένα κληρονομικό ζήτημα αλλά μάταιος ο κόπος αφού οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν θα είναι σαφείς στις απόψεις τους. Μην το συνεχίζεις λοιπόν και χαλάς τη διάθεσή σου. Αν είσαι single, ίσως προκύψει μια γνωριμία συναρπαστική και καλά θα κάνεις να το απολαύσεις  όσο κρατήσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξουν τα σχέδιά σας και να βρεθείτε αλλού από όπου είχατε προγραμματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν έχει νόημα να κάνεις συζητήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος σήμερα ή να ζητήσεις συμβουλές για την προώθηση της καριέρας σου αφού αυτά που θα ακούσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι single, η μέρα έχει πολλές ώρες και εσύ τις μοιράζεις και στην οικογένεια και στους φίλους και παντού περνάς καλά. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη σε ό,τι συζητάς με το σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου θα θελήσει να σε εντυπωσιάσει χρησιμοποιώντας υπερβολές και ψέματα!  Η διαίσθησή σου είναι η πιο ασφαλής μέθοδος σήμερα για να μπορέσεις να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα. Αν είσαι single, άσε το χρόνο να αποδείξει τη σοβαρότητα ενός προσώπου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου εντυπωσιάζει τους φίλους σου με τη συμπεριφορά του.

ΛΕΩΝ
Έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που θα πραγματοποιήσεις μια σου επιθυμία και εκφράζεις τα συναισθήματά σου με σαφήνεια και ειλικρίνεια ελπίζοντας ότι και οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο. Σήμερα ωστόσο υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς από ένα ψέμα που θα σου πούνε. Αν είσαι single, είσαι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, απόλαυσέ το! Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δημιουργείται μια παρεξήγηση στο οικογενειακό τραπέζι γύρω από ένα προσωπικό ζήτημα ενός από τους παρευρισκομένους και ξαφνικά βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να προσπαθείς να κατευνάσεις τα πνεύματα χωρίς να σε ακούει κανείς. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο της οικογένειας σε εκνευρίζει με την κριτική του για τη ζωή σου.  Αν είσαι σε σχέση, άσε τα πολλά λόγια και πέρασε σε πράξεις.

ΖΥΓΟΣ
Πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα έχει η σημερινή ημέρα μιας και θέλεις να δώσεις σε όλους τις ευχές σου και να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο! Σοβαρές συζητήσεις απαγορεύονται δια ροπάλου για να μη χαλάσει το όμορφο κλίμα. Αν είσαι single, μια ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει είτε με ένα πρόσωπο που ζει αρκετά μακριά σου είτε πάνω σε μια δική σου μετακίνηση. Αν είσαι σε σχέση, περνάς τέλεια με τον αγαπημένο σου αλλά πρόσεξε την κατανάλωση του ποτού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμη και αν κάποιος σου δώσει μια έμπιστη -«και καλά»- πληροφορία για μια επένδυση, ένα σίγουρο τρόπο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μην δώσεις σημασία. Είτε είναι και αυτός θύμα παραπληροφόρησης είτε προσπαθεί να σε εξαπατήσει. Αν είσαι single, σου βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών και προτιμάς να μείνεις μέσα και να χαλαρώσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα δεχθείτε μια επίσκεψη που δεν θα εξελιχθεί όπως περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φρόντισε να είσαι σαφής και ξεκάθαρη σε ό,τι λες σήμερα γιατί η ασυννενοησία που κυριαρχεί μπορεί να να σε αφήσει απροστάτευτη απέναντι σε ένα πρόσωπο που ψάχνει ευκαιρία να σε προσβάλει. Αν είσαι single, η έλλειψη συντονισμού που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες σε αποθαρρύνει. Αν είσαι σε σχέση και η ειλικρίνεια ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου έχει στέρεες βάσεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σου έρχεται να σου εκμυστηρευτεί ένα λάθος του το οποίο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να αναστατώσει τη ζωή του. Όσο και να θέλεις να το βοηθήσεις είναι καλύτερα να κρατηθείς σε απόσταση. Αν είσαι single, περνάς όμορφα με φίλους και αγαπημένους αλλά μια νέα γνωριμία δεν θα σε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Αν είσαι σε σχέση, γίνε πιο εκδηλωτική με το ταίρι σου και μη γίνεσαι καταπιεστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συμμετέχεις με χαρά στο γιορτινό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι και κάνεις ό,τι μπορείς για να περάσουν όμορφα οι δικοί σου άνθρωποι! Πρόσεξε μόνο μήπως πάνω στον ενθουσιασμό υποσχεθείς πράγματα που δεν θα τηρήσεις. Αν είσαι single, επιβάλλεται να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να διασκεδάσεις και να γνωριστείς με νέα πρόσωπα! Αν είσαι σε σχέση, δίνεις στο σύντροφό σου όλη σου την προσοχή και εκείνος στην ανταποδίδει!

ΙΧΘΕΙΣ
Κρατήσου μακριά από συζητήσεις που αφορούν σε ένα οικογενειακό ζήτημα γιατί οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν λένε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και στο τέλος θα μείνουν τα δικά σου λόγια να σε εκθέτουν. Αν είσαι single, δεν είσαι και πολύ ξεκάθαρη στο τι θέλεις και από ποιον το θέλεις επομένως άσε τη μέρα κυλήσει χωρίς να δεσμευτείς συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε οδηγεί σε κυκλοθυμικές αντιδράσεις που ταλαιπωρούν και το ταίρι σου.

Πήγή