Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/10)

Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να επανέλθουν οι ισορροπίες μετά από μία έντονη εμπειρία…

ΚΡΙΟΣ
Όσο και αν δεν θες να το παραδεχτείς, η βοήθεια ενός συνεργάτη που δεν συμπαθείς πολύ σε βοήθησε να φέρεις εις πέρας δύσκολες καταστάσεις. Τα επαγγελματικά σου λοιπόν έχουν αρχίσει να ακολουθούν μία ανοδική πορεία γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην καταστρέψεις με μία λάθος κίνηση ότι με κόπο έχτισες τόσο καιρό. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες έχουν έναν υποστηρικτή, τον σύντροφό σου. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του και να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη σχέση σας, ειδικά τώρα που η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη. Εάν είσαι μόνη σου καιρός για μία νέα γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μία καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει είναι αρκετά ωφέλιμη για το μέλλον σου. Σημαντικό να εξερευνήσεις όλες τις επιλογές σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Κάνε τον καλύτερο λογαριασμό για τις υποχρεώσεις που έχεις μπροστά σου και φρόντισε να μην καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Το Σύμπαν σε ευνοεί και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιθυμία σου να περάσεις μερικές ώρες μόνη σου σήμερα θα εκπληρωθεί καθώς οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σου το επιτρέψουν. Είναι ώρα βέβαια να κάνεις μία συζήτηση με τους ανωτέρους σου γα τα οικονομικά σου, καιρός να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Ωστόσο για σήμερα το πιο καυτό θέμα συζήτησης είναι αυτό που θα θέσεις στον αγαπημένο σου. Η εμπιστοσύνη σου προς το πρόσωπό του έχει κλονιστεί και για αυτό κάτι πρέπει να κάνεις. Εάν είσαι single, η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέα άτομα μπαίνουν στην δουλειά σου και είναι σημαντικό να καθίσεις μαζί τους και να συζητήσεις. Είναι βασικό για τη δουλειά σου να ξέρεις ότι όλοι έχετε κοινό στόχο. Μία σειρά από αναπάντεχα γεγονότα θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου, για αυτό να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Έχεις μία ανείπωτη δυναμική και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σου που ο αγαπημένος σου το θαυμάζει. Είσαι πολύ χαρούμενη σήμερα, ειδικά με μία έκπληξη που ετοιμάζεις στον σύντροφό σου. Εάν είσαι single ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες και που ξέρεις, μπορεί να έρθει στη ζωή σου ένα άτομο που θα σου την αλλάξει.

 

ΛΕΩΝ
Η άνοδος στην καριέρα σου δεν ήταν κατακόρυφη. Δούλεψες σκληρά για να πετύχεις όλα όσα έχεις πετύχει, ωστόσο στην πορεία υπήρχαν φορές που χρειάστηκε να μετακινηθείς προς κατευθύνσεις που τελικά δεν σε οδήγησαν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Η σοφία σου, αλλά πάνω από όλα η υπομονή σου σε έχουν φέρουν στη θέση που είσαι σήμερα. Σου αξίζουν ακόμη περισσότερα και σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Συνέχισε στη διαδρομή που έχεις χαράξει. Όσο για την προσωπική σου ζωή, είναι καιρός μυαλό και καρδιά να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση, είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευκαιρία για νέες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Ωστόσο τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου δεν θα είναι λίγα. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τα σχέδια. Πρέπει να εργαστείς όμως σκληρά για να μπορέσεις να πετύχεις. Στην πορεία σίγουρα θα δυσαρεστήσεις κόσμο, όμως κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Μην χάσεις την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα αρκεί να μην κυνηγάς ψεύτικα όνειρα. Στο ταξίδι αυτό της ζωής, εσύ που έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να το αγαπάς και να το εκτιμάς. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη σου, να είσαι σίγουρη ότι μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά!

 

ΖΥΓΟΣ
Άλλαξε την προοπτική σου και σύντομα θα δεις την καριέρα σου να αλλάζει επίπεδο. Πολλοί αντιδρούν με την πορεία σου, όμως εσύ ξέρεις ότι κάνεις το σωστό για εσένα. Συνέχισε, έχεις και τη στήριξη των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αναζήτησε μία αποτελεσματικότερη λύση. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις για αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Με την ερωτική σου ζωή τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όχι όμως και τέλεια. Φρόντισε περισσότερο τον σύντροφό σου και μην αφήνεις τη ρουτίνα να καταστρέψει τη σχέση σου. Εάν είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα, καιρός για νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα και οι απλές, καθημερινές αλληλεπιδράσεις είναι πολύτιμες εμπειρίες για εσένα και την πορεία της δουλειάς σου. Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο της καριέρας σου να κάνεις επαφές που θα σου δώσουν περισσότερα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις κάποιον με εξουσία να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, γιατί μπορείς. Καιρός να αυξήσεις τα έσοδά σου, το Σύμπαν σου δίνει όλη του την εύνοια για να το πετύχεις. Να μπεις και λίγο στη θέση του αγαπημένου σου και μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις και τη δική του πλευρά. Εάν είσαι single, μην ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αν δεν είσαι έτοιμη ότι το θες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο, αλλά μπορούν επίσης να κινηθούν πιο κοντά μαζί μέσω κοινών εμπειριών. Αυτό είναι σημαντικό να το υπενθυμίσεις στους συνεργάτες σου. Σεισμός στα οικονομικά σου με μερικά αναπάντεχα έξοδα. Κινήσου έξυπνα και δεν θα καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Μια ουσιαστική σύνδεση. Αυτό επιθυμείς από τον σύντροφό σου. Εάν δεν στο χαρίζει, τότε πρέπει να σκεφτείς ξανά τι κάνεις και τι έχεις σκοπό να κάνεις. Εάν είσαι single, άνοιξε την καρδιά σου και άσε έναν νέο άνθρωπο να μπει στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι ο ορισμός της δύναμης. Μπορείς να πετύχεις πολλά με την εργατικότητά σου. Μην αφήσεις τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου να χαλάσουν τα σχέδιά σου, φρόντισε να μην μείνεις προσηλωμένη στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν, όμως αν ακολουθήσεις ένα πλάνο θα δεις ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο τελικά. Μην κάνεις συζητήσεις και μην υπογράψεις συμφωνίες. Προκαλείς πολύ με τη συμπεριφορά σου και σίγουρα μπερδεύεις τον αγαπημένο σου. Να θυμάσαι ότι το μυστήριο δεν είναι πάντα ερωτεύσιμο… Εάν είσαι single, απόλαυσε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Ανεξάρτητα από τον προορισμό σου σήμερα, δεν αρκεί απλά να κοιτάξεις προς το σημείο που θέλεις να πας. Είναι σημαντικό με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να εργαστείς προς την επίτευξη των στόχων σου και να έχεις συνοδοιπόρους τους συνεργάτες σου. Μην χάνεις τον προορισμό σου. Επανεξέτασε τα οικονομικά σου και αναζήτησε τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε δυσκολέψουν. Η έλλειψη προετοιμασίας θα σου δημιουργήσει εμπόδια. Αυτά μπορούν να αποφευχθούν εντελώς εάν ληφθούν μέτρα από εσένα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να λύσεις όσα προβλήματα έχεις με τον σύντροφό σου. Ηρέμησε και συζήτησε μαζί του. Εάν είσαι single, άσε την αυθόρμητη και ευχάριστη πλευρά σου να κερδίσει τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Προχώρησε μπροστά με προσοχή και μην κάνεις μεγάλα βήματα. Με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα μπορέσεις να προωθήσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Επίσης, σε όλη αυτή την πορεία είναι σημαντικό να αναζητήσεις νέους πόρους, ειδικά αν έχεις μία δική σου επιχείρηση. Μην επαναπαύεσαι! Η διαφορά στον τρόπο δράσης σου είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχία. Στην προσωπική σου να είσαι πρώτα βέβαιη και μετά να μιλήσεις στον αγαπημένο σου. Μην ξεκινήσεις μία σοβαρή συζήτηση αν δεν είσαι έτοιμη ότι θα οδηγήσει σε κάτι θετικό. Εάν είσαι single, φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και η γνωριμία που θες δεν θα αργήσει να έρθει.