Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/2)

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο. Η όψη επηρεάζει τα ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Καρμικοί έρωτες γεμάτοι ένταση και πάθος έρχονται στο προσκήνιο να ταράξουν τα νερά στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια μέσα από την εργασία σας με επιμέλεια και πειθαρχία.

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο του Ερμή σε ευνοεί. Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη. Ίσως μάλιστα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σου φανούν χρήσιμα. Επίλεξε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να ξαναβρείς τη φόρμα σου και την καλή εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς με κατάλληλους χειρισμούς να πείσεις τους πάντες για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Σταμάτησε να ζεις στο άγχος.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό δείξε το θαυμασμό σου σε άτομα που αγαπάς και που αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Σύντομα θα κάνεις ένα καινούριο βήμα προς όφελός σου, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάποιο ζήτημα παρουσιάζει ιδιαίτερη ευκολία στην επίλυσή του!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο της Σελήνης στο Σκορπιό στο ωροσκόπιό σου παρεμβάλει εμπόδια. Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο. Φρόντισε να φανείς προσεκτική στις κινήσεις σου για να μην το μετανιώσεις σύντομα. Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σου με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση. Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σου διάθεση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, μετά από έξυπνο χειρισμό και συμπαράσταση άλλων, σου προσφέρουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Η επικοινωνία όμως δεν είναι και το καλύτερό σου χαρτί για σήμερα. Δες τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάς σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με το ταίρι.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη σε σύνοδο από τον Αιγόκερω σε ευνοεί. Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάσεις τους ανθρώπους του σπιτιού σου ή το σύντροφο της ψυχής σου και να περάσεις μια ήρεμη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που σε απασχολούν, θα ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιο έργο σου. Θα κάνεις έξυπνες ενέργειες, αλλά σε βοηθά και η διαίσθησή σου. Μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό απόφυγε όσο μπορείς τις συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αύξησε την προσοχή και την παρατηρητικότητά σου. Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρεις θαυμάσιες πληροφορίες. Στον συναισθηματικό τομέα, να είσαι λίγο πιο χαλαρή και ελαστική με τον ερωτικό σου σύντροφο ή της εξέλιξη της σχέσης σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΖΥΓΟΣ
Η αντίθεση του Ουρανού σε πιέζει αρκετά. Θα σε ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σου χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σου πίσω. Καλύτερα να πας με τη ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σε τυφλώνει, με συνέπεια να θέτεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σου εξάρσεις και εκλογίκευσε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σου!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σε  βάλουν σε μπελάδες. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμά σου πίσω. Καλύτερα να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στο Σκορπιό ορθώνει εμπόδια. Δούλεψε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα! Μόνο έτσι θα πετύχεις κάτι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 13, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σου, ενώ η δημιουργικότητά σου αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σιγά – σιγά να βλέπεις κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αν είσαι single, αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγεις μόνο από το μέτρο. Φρόντισε να προστατεύσεις τον ψυχικό σου κόσμο και να μην είσαι απαισιόδοξη.  Επίσης,  μην επεμβαίνεις στον ψυχισμό των άλλων.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου. Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σου δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σε βοηθήσει να ξεσπάσεις και να ηρεμήσεις. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξή σου, κάτι που θα το κάνεις με μεγάλη χαρά. Ο σύντροφος της ζωής σου θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου σε ευνοεί. Ρίξε βάρος στις προσπάθειές σου για να προωθήσεις μελλοντικά τα καινούρια σου επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σου δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σου, αν γίνεις προκλητική. Οι αισθηματικές σου προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνεις υπομονή και κατεβάσεις τους τόνους.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σου με το σύντροφο της ζωής σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις. Πρόσεξε μήπως μια κρυφή συνεννόηση σε βλάψει τελικά αντί να σε ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σου. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

Πήγή