Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/12)

Η Σελήνη περνά απέναντι από τον Κρόνο και είμαστε κάπως συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις μας αλλά και στα συναισθήματα μας…

ΚΡΙΟΣ
Οι οικογενειακές σου σχέσεις αναστατώνονται σήμερα τόσο γιατί εσύ δεν ανέχεσαι καθοδήγηση ή περιορισμούς στη συμπεριφορά σου όσο και γιατί ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας γίνεται πολύ απαιτητικό και ανυποχώρητο στις απόψεις του και αυτό φέρνει συγκρούσεις. Αν είσαι single, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που είτε έχει σχέση με το εξωτερικό είτε σε γοητεύει με τις γνώσεις του. Αν είσαι σε σχέση, όσο και αν υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις βρες χρόνο μόνο για τους δυο σας και κάντε αυτό που σας ευχαριστεί! Τηλεφώνησε στο 9011513203και μάθε τι ευκαιρίες φέρνει στα επαγγελματικά σου το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω!

ΤΑΥΡΟΣ
Μια πρόταση της τελευταίας στιγμής από ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο για ένα μικρής διάρκειας ταξίδι σε βάζει σε σκέψεις, αλλά μην αφήσεις τίποτε στην τύχη και κάνε τα τηλέφωνά σου πριν πας οπουδήποτε για να είσαι σίγουρη πως θα βρεις κατάλυμα και τις ανέσεις που σου είναι απαραίτητες. Αν είσαι single, μέρες που είναι όλο και σε κάποιο πάρτυ, μια γιορτή, θα σε καλέσουν. Μην αφήνεις λοιπόν καμία ευκαιρία για διασκέδαση να χαθεί! Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ακυρωθεί μια προγραμματισμένη έξοδος αλλά το καλό είναι ότι περνάτε και μόνοι σας καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προκύπτει ένα προσωρινό μπλοκάρισμα στα οικονομικά σου και εκεί που περίμενες να σου έρθει ένα χρηματικό ποσό, ίσως και με τη μορφή ενίσχυσης ή δανεικών από ένα δικό σου πρόσωπο, αυτό ματαιώνεται και σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καιρός να μάθεις τα οφέλη της αποταμίευσης! Αν είσαι single, εντυπωσιάζεσαι από την εξυπνάδα και την ευαισθησία ενός προσώπου αλλά ας είσαι επιφυλακτική γιατί κάτι από όσα λέει δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου διαφωνεί με κάποιο έξοδο σου που δεν το θεωρεί απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα σήμερα, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να χαλαρώσεις αλλά ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται σε ένα δικό σου πρόσωπο σε αναγκάζει να το ξεχάσεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να υποτιμήσει τα προσόντα και τις ικανότητες σου και απαίτησε τον σεβασμό που δικαιούσαι. Αν είσαι single, νιώθεις πολύ κουρασμένη για να κάνεις το οτιδήποτε, έστω και αν οι φίλοι σου είναι γεμάτοι προτάσεις για να περάσετε καλά. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σε γνωρίζει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις.

ΛΕΩΝ
Οι σκέψεις σου είναι σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά σου και θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να πλησιάσεις περισσότερο τον ουσιαστικό σου στόχο. Τα μέλη της οικογένειάς σου σε στηρίζουν πραγματικά αλλά είσαι εσύ που πρέπει να αγωνιστείς για όσα θέλεις με επιμονή και σταθερότητα.
Αν είσαι single, θα πρέπει να γίνεις περισσότερο εκδηλωτική προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην το αφήνεις να αναρωτιέται γιατί μπορεί να κάνει και στροφή προς άλλες κατευθύνσεις. Αν είσαι σε σχέση, τα σχέδιά σας για τις γιορτές μπορεί να παγώσουν προσωρινά αλλά θα βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι λίγο βιαστική και ανυπόμονη σήμερα σε σχέση με τα αποτελέσματα μιας συζήτησης με πρόσωπα της οικογένειάς σου και θα πρέπει να ρίξεις λίγο τους τόνους αν δεν θέλεις να προκαλέσεις αντιδραστικές συμπεριφορές. Για ένα όνειρο που έχεις για το μέλλον σου βάζεις σήμερα το πρώτο λιθαράκι και σιγά σιγά θα το δεις να πραγματοποιείται. Αν είσαι single, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που στα μάτια σου φαντάζει ιδανικό αλλά άσε το χρόνο να το αποδείξει. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά του συντρόφου σου παρουσιάζουν διακυμάνσεις και ίσως αυτό περιορίσει τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ
Σε προβληματίζει μια μεταστροφή στη συμπεριφορά ενός προσώπου της οικογένειάς σου που για σένα είναι ένδειξη προβλήματος στη μεταξύ σας σχέση και θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά ώστε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά το ενοχλεί και να το διορθώσεις. Αρκετές επαφές λόγω των ημερών σε βοηθούν να βάλεις σε νέα πορεία τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι single, δεν αφήνεις γιορτή και πάρτυ που να μην κάνεις την εμφάνισή σου και να εντυπωσιάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως διαφωνήσετε με τον σύντροφό σου για το αν θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι ή θα μείνετε σπίτι για τις γιορτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χωρίς κάποια προφανή αιτία η σκέψη σου επιστρέφει στο παρελθόν και σε εποχές που αισθανόσουν περισσότερο σίγουρη για τις επιλογές και τις πράξεις σου. Ωστόσο αυτό είναι και το ζητούμενο αυτών των ημερών, να μην επηρεάζεσαι από τα λόγια και τις προτροπές τρίτων και να στηρίζεσαι στο ένστικτό σου! Αν είσαι single, ίσως αντιμετωπίσεις γκρίνιες από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου για κάποιες επιλογές σου αλλά δεν αλλάζεις γνώμη. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου προσπαθεί να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εδώ και καιρό ενεργείς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στα οικονομικά σου με στόχο να πετύχεις μια συμφωνία η οποία δείχνει να παγώνει σήμερα αλλά αυτό θα είναι προσωρινό. Θα έχεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχετε πολλά κοινά και θα πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε σε κάτι παράλληλα με τις ως τώρα δουλειές σας. Αν είσαι single, και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μη συνεχίζεις να το παίζει αδιάφορη γιατί έχει καταλάβει τα συναισθήματά σου και περιμένει ένα βήμα και από εσένα. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις πολύ ευτυχισμένο το σύντροφό σου με τις εκδηλώσεις αγάπης εκ μέρους σου γιατί είναι κάτι που δεν το πολυσυνηθίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πολύ πιεσμένη τόσο από εξωτερικά γεγονότα όσο και από μια υποσυνείδητη ψυχολογική κρίση που δεν σε αφήνει να απολαύσεις με ηρεμία αυτές τις γιορτινές ημέρες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα νευρικά σου ξεσπάσματα που απομακρύνουν τους άλλους από κοντά σου. Αν είσαι single, δεν έχεις και πολύ καλή διάθεση σήμερα και για αυτό δεν ασχολείσαι με το τί κινείται γύρω σου αν και μπορεί να υπάρχει κάποιος πραγματικά αξιόλογος. Αν είσαι σε σχέση, είναι λάθος να θεωρείς απόδειξη αγάπης τη συμμόρφωση του αγαπημένου σου στις δικές σου απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για σένα, να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν, να εξετάσεις και πάλι τα σχέδιά σου για το μέλλον και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο προκύπτουν κάποιες απρόοπτες επισκέψεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Αν είσαι single, στηρίξου στους φίλους σου και τις προτάσεις τους για να περάσεις ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ. Αν είσαι σε σχέση, είναι στο χέρι σου να φτιάξεις το κέφι του συντρόφου σου αφού κάτι τον προβληματίζει.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα βρεθείς με πρόσωπα πολύ αγαπημένα σου και θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις συναισθηματικές τους ανάγκες αφού το τελευταίο διάστημα τόσο οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο και η νευρικότητά σου σας είχαν απομακρύνει. Πρόσεξε μόνο μήπως στην προσπάθειά σου να τους ευχαριστήσεις ξεφύγεις από το budget σου. Αν είσαι single, μια γνωριμία με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας σε ενθουσιάζει έστω και αν δεν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση με το ταίρι σας είναι εντελώς επιδερμική και σύντομα όλα θα είναι μέλι – γάλα.

Πήγή