Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/1)

Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σου, θα σημάνει από σήμερα την ανταμοιβή σου στο πεδίο των επαγγελματικών σου επιδιώξεων, αν πράγματι για αυτό αγωνίσθηκες σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείς, αλλά να αναλάβεις τις απαραίτητες ευθύνες, αν θέλεις την επαγγελματική σου προβολή και θα καθιερωθείς, βασισμένη στη δική σου προσωπικότητα και στις δικές σου δυνάμεις. Αν συνεχίσεις τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.
Αισθηματικά: Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα ήθελες, αλλά η αποζημίωσή σου στον αισθηματικό τομέα μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνεις στο τέλος της ημέρας, αν ανήκεις στις single του ζωδιακού, θα χαρείς τη χαλάρωση με μια ευχάριστη δραστηριότητα. Θα είναι επίσης χρήσιμο να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 12, 2, 14, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η θέση του Ποσειδώνα σου εξιτάρει τη φαντασία. Θα επιδείξεις ηρωισμό σήμερα. Ίσως υποκινήσεις μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσεις ανοιχτά τη δυσαρέσκειά σου στις αρχές ή να επικρίνεις κάποιον από την οικογένειά σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
Αισθηματικά: Γίνεσαι ανυπόμονη! Αισθάνεσαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σε χειραγωγούν οι άλλοι και θέλεις να απαλλαγείς από τα δεσμά της καταπίεσης. Οι singles του ζωδίου μπορεί να ξεκινήσουν ένα ενδιαφέρον φλερτ. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα γεγονότα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 12, 3, 11, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Σήμερα Τετάρτη και με τη Σελήνη στην Παρθένο, η καλή τύχη σου χαμογελά! Συνιστάται να αναλύσεις προσεκτικά τα σημάδια της μοίρας που είναι πιθανό να βρίσκονται παντού. Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, αλλά μόνο όταν οι υποδείξεις που θα λάβεις από αυτήν δεν θα έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα για μια μικρή αδιαθεσία.
Αισθηματικά: Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων της μέρας. Το βράδυ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών σου, καθώς ένα άτομο που γνωρίζεις θα αφήσει υπονοούμενα που θα σε αιφνιδιάσουν. Η θέση του Δία ευνοεί τα αισθηματικά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 13, 4, 15, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σου ή την καριέρα σου είναι πιθανά.
Αισθηματικά: Η θέση του Ποσειδώνα σε ευνοεί σήμερα, η μέρα θα φέρει επιτυχία σε προσωπικά θέματα. Αν είσαι single και ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για την ευτυχία της. Αν είσαι σε σχέση, η θέση της Αφροδίτης συνιστά να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σου, ιδίως εάν λαμβάνεις σχετικά μηνύματα από τον σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 14, 5, 11, 14.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Η σύνοδος του Δία ευνοεί τα ζητήματα που σε απασχολούν σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, προχώρησε με πυξίδα τη διαίσθησή σου. Εάν την εμπιστεύεσαι θα σου δώσει το ακριβές στίγμα για το πότε και τι να πεις, ποια σημεία να επισκεφθείς, τι χρήματα να ξοδέψεις και αν αξίζει να δώσεις σε κάποιον από τον επαγγελματικό σου χώρο μια ευκαιρία σε συναισθηματικό επίπεδο.
Αισθηματικά: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να επεκτείνεις σήμερα το φάσμα των στενών σου επαφών. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ήταν κακό να αφήσεις νέους ανθρώπους να εισχωρήσουν στον κύκλο σου. Ίσως να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι single, θα επωφεληθείς από το άνοιγμα ενός αθώου φλερτ.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 17, 6, 16, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Η σύνοδος του ήλιου ευνοεί την επαγγελματική σου επέκταση. Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα! Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή.
Αισθηματικά: Σήμερα έχεις την ευχέρεια και την πλανητική εύνοια να περάσεις μια ήρεμη Τετάρτη, με πολύ διασκέδαση! Πιθανόν η παρουσία στενών φίλων ή του αγαπημένου σου προσώπου θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις. Είναι πιθανόν κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σε παραπλανήσει με σκοτεινούς σκοπούς.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 16, 7, 11, 17.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Το κύριο μέλημά σου σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων. Πιθανώς το ταίρι σου να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σου εμφάνισης.
Αισθηματικά: Σε ότι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σε βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψεις τον εαυτό σου να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σου σχέσεις. Αν είσαι single, υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις στα δίχτυα μια επικίνδυνης για την ισορροπία σου ερωτικής έλξης!
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 17, 8, 14.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωσή σου. Κάνε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου ή δεν μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά. Το βράδυ κάνε κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί, ώστε να αποβάλεις το στρες της μέρας από την πίεση των επαγγελματικών σου.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Κρόνου σήμερα παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ιδιαίτερα ελπιδοφόρες, για τις singles του ζωδίου. Ίσως δε, να πραγματοποιηθούν μέσω ιντερνέτ. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 18, 9, 11, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα μπορεί να φανείς τυχερή από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσεις με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψεις μια συμφωνία ή να βρεις μια ιδέα, για το πώς θα κατακτήσεις την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον.
Αισθηματικά: Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Αν είσαι single, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ενδιαφέρον φλερτ.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 19, 10, 1, 2, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα πρέπει να αναζητήσεις νέες δημιουργικές ιδέες και είναι πολύ πιθανό να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, κάποιες πόρτες που χτυπάς για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα ανοίξουν ενώ δεν το περιμένεις. Η χθεσινή τριπλή σύνοδος ευνοεί.
Αισθηματικά: Σήμερα δεν συνιστάται να αναλάβεις πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε προσωπικό ή αισθηματικό θέμα. Μείνε παρατηρητής σε συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της οικογένειας, ακόμη και στον χώρο δουλειάς σου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Οι πλανητικές συγκυρίες προσφέρουν ωστόσο την ευκαιρία να στεφτεί με επιτυχία κάτι που σχετίζεται με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σου προς το βράδυ.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 2, 12, 2, 14, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Η θέση του Πλούτωνα φέρνει κρυφούς εχθρούς και παρασκήνιο. Ίσως θελήσεις σήμερα να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου. Πριν μπεις στη δράση, πρέπει να σταθμίσεις προσεκτικά τις συνέπειες κάθε βήματός σου. Δεν συνιστάται να τινάξεις στον αέρα ό,τι με κόπο έχτισες τα τελευταία χρόνια. Οι αυθόρμητες κινήσεις δεν συνιστώνται επίσης στον τομέα της χρηματοδότησης.
Αισθηματικά: Απόφυγε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα. Κατεύθυνε όλη την ενέργειά σου στο να επιλύσεις αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλλεις ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση. Το βράδυ καλό είναι να το περάσεις με άτομα που νοιάζονται για σένα και είναι έτοιμα να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 16, 3, 14, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Μια ανασφάλεια για τις ικανότητές σου πλανάται σήμερα στον αέρα. Υπάρχει όμως η μεγάλη πιθανότητα, αυτή η ανασφάλεια να μην επηρεάσει την καθημερινότητά σου. Να είσαι προσεκτική, όμως, αν έχεις προγραμματισμένη μια δημόσια εμφάνιση ή μια σημαντική συζήτηση και να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να οικοδομήσεις την αυτοεκτίμησή σου.
Αισθηματικά: Η επιρροή της χθεσινής έκλειψης είναι ακόμα ισχυρή. Κατεβάστε λίγο τις ταχύτητες σήμερα για να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Εκτέλεσε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντά σου και άφησε τα υπόλοιπα για αύριο. Προσπάθησε να έχεις μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που συναντάς, αν είσαι single. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητας μια μικρής προσωπικής νίκης στον αισθηματικό τομέα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 15, 4, 14, 10.

Πήγή