Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/12)

Με Πανσέληνο στον Καρκίνο και τον Ήλιο να περνά στον Αιγόκερω η λογική προσπαθεί να επιβληθεί μάταια στο συναίσθημα που πάντα είναι πιο ισχυρό…

ΚΡΙΟΣ
Ένα οικογενειακό θέμα σου προκαλεί ερωτηματικά και σκέψεις κατά πόσο είναι αρκετή η αγάπη για να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και αυτή η κατάσταση σου προκαλεί εκνευρισμό που ίσως ξεσπάσει σε λάθος πρόσωπα. Αν είσαι single, η επιθυμία σου για μια σχέση με ζωντάνια και ενθουσιασμό φαίνεται να σκοντάφτει στη δική σου αποριπτική διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, μην κουράζεις το σύντροφό σου με νεύρα και απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα βρεθείς με στενούς φίλους και συγγενείς και η επαφή αυτή σου φτιάχνει τη διάθεση ενώ συσφίγγει και τις μεταξύ σας σχέσεις μέσα από συζητήσεις και κοινές αναμνήσεις που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Ένα πρακτικό πρόβλημα που σε απασχολεί καιρό βρίσκει τη λύση του με τη χρήσιμη συμβουλή ενός δικού σου προσώπου. Αν είσαι single, προτιμάς ότι είναι να γίνει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γίνει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ώστε να έχεις το περιθώριο να τον γνωρίσεις καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, σκέφτεσαι ότι ήρθε η στιγμή να πάτε την ιστορία σας ένα βήμα παρακάτω και την ίδια σκέψη έχει και ο σύντροφός σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά όχι με την έννοια της εξασφάλισης αλλά με το πόσο περιθώριο έχεις να ξοδέψεις χρήματα για προσωπική σου ικανοποίηση αλλά και για δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να επισκεφτείς ένα πρόσωπο της ευρύτερης οικογένειας σου που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και να του φτιάξεις το κέφι με το ενδιαφέρον και την παρουσία σου. Αν είσαι single, οι γνωριμίες δεν σου λείπουν, εσύ είσαι φιλική και άνετη αλλά πράσινο φως δεν ανάβεις σε κανέναν. Αν είσαι σε σχέση, έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και η πόλη πολλές εκδηλώσεις που σας περιμένουν να τις απολαύσετε παρέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεσαι αρκετά δυνατή μέσα σου για να μιλήσεις και να εκφράσεις τα παράπονά σου σε ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο που το προηγούμενο διάστημα σε πίκρανε με τη συμπεριφορά του. Να θυμάσαι ωστόσο ότι σχέσεις που μπαίνουν σε δοκιμασία αυτές τις ημέρες δύσκολα θα αποκατασταθούν στο μέλλον. Αν είσαι single, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου τραβάς όλα τα βλέμματα και μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που θα σε αγγίξει βαθιά! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου μπορεί να εκνευριστεί με την ευθιξία σου σήμερα αλλά δεν παύει να σε αγαπά και να σε νοιάζεται!

ΛΕΩΝ
Έχεις ήδη ξεκινήσει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και αρχικά μέσα σου κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε ανθρώπους και καταστάσεις πριν προχωρήσεις και σε πράξεις. Έτσι άνθρωποι που σε στήριξαν σε κάποια δύσκολη στιγμή σου περνούν στον στενό πυρήνα των δικών σου ανθρώπων ενώ εκείνοι που στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απλά διαγράφονται οριστικά. Αν είσαι single, έχεις έντονη κοινωνική ζωή με προσκλήσεις, καλέσματα και φίλους να απαιτούν την παρουσία σου αλλά ίσως όλα αυτά σήμερα σε αφήσουν αδιάφορη. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να κλείσεις την ημέρα στην αγκαλιά του αγαπημένου σου μόνοι οι δυο σας παρά να βρεθείτε με πολύ κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανεξετάζεις σήμερα έναν επαγγελματικό σου στόχο ο οποίος παρά τις θετικότατες ενδείξεις του ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και ίσως χρειαστεί να κινηθείς διαφορετικά για τον πετύχεις. Θα σου δοθεί μια πολύ σωστή συμβουλή από ένα έμπειρο πρόσωπο σε σχέση με τα παραπάνω που καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις. Αν είσαι single, μια βραδιά με λίγους και καλούς φίλους είναι ό,τι καλύτερο για τη διάθεσή σου ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα φιλικό σου πρόσωπο που είχες να δεις καιρό. Αν είσαι σε σχέση, μέσα από τη συζήτηση και τις αμοιβαίες εξηγήσεις ξεπερνάτε τη μεταξύ σας ένταση.

ΖΥΓΟΣ
Αναπολείς την εποχή που δεν είχες ευθύνες και υποχρεώσεις και κάποιος άλλος φρόντιζε το σπίτι, την οικογένεια, τις υποχρεώσεις, χωρίς εσύ να κουράζεσαι για τίποτε, σε αντίθεση με το σήμερα που ο χρόνος δεν σου φτάνει με όλα τα τρεξίματά σου. Οικονομικά με κάποιο τρόπο τα καταφέρνεις να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να ρίξεις έξω τον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι single, μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς με μια καινούρια γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, μην κάνεις σπατάλες για να μην έχεις γκρίνιες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι περισσότερο ανοιχτή σε νέα δεδομένα της καθημερινότητάς σου και δέχεσαι πιο εύκολα σήμερα μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να αποκτήσεις επιπλέον δεξιότητες και ψάχνεις τον τρόπο που θα το πετύχεις σε συνδυασμό με όλες σου τις υποχρεώσεις. Αν είσαι single, αναζητάς το πρόσωπο εκείνο που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική αλλά και θα σε δέχεται όπως είσαι αφού δεν έχεις και τον πιο εύκολο χαρακτήρα. Αν είσαι σε σχέση, η λέξη οικογένεια ακούγεται πολύ ελκυστική στα αυτιά σου και μπαίνεις με το ταίρι σου σε τέτοιου είδους συζητήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναθεωρείς κάποιες παλαιότερες κινήσεις σου στον οικονομκό τομέα και συνειδητοποιείς ότι πέρασε οριστικά η εποχή που σπαταλούσες τα χρήματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κληρονομικά θέματα αλλά και παλιότερες οφειλές ζητούν τακτοποίηση και οι ημέρες αυτές προσφέρονται για κάτι τέτοιο, προχώρησε λοιπόν στη ρύθμιση τους.
Αν είσαι single, οι σκέψεις σου γυρίζουν σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν όχι τόσο με αναπόληση όσο με το να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο μέσα σου. Αν είσαι σε σχέση, τήρησε αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στον καλό σου και την οικογένειά σου γιατί υπάρχει περίπτωση μια διαφωνία να εξελιχθεί σε εμπόλεμη κατάσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο απέναντί σου επηρεάζεσαι πολύ περισσότερο από ότι συνήθως από όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου και δεν αποκλείεται να σκεφτείς να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο είτε με την απομάκρυνση σου από κάποιους συναδέλφους είτε ακόμη και με αλλαγή δουλειάς. Αν είσαι single, απομακρύνεσαι από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το χαρακτήρα σου ή δεν μοιράζεσαι μαζί τους τις ίδιες αξίες. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τα νεύρα και τις παρορμήσεις σου γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα πληγώσουν βαθιά τον άνθρωπό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι συμβαίνει στο χώρο εργασίας σου που σε προβληματίζει και σε πιέζει αν και δεν φαίνεται να σε επηρεάζει άμεσα. Τακτοποιείς κάποια θέματα της καθημερινότητας και συνεχώς προκύπτουν και άλλα και αυτό σε έχει κουράσει. Ίσως σε απασχολήσει ένα θέμα υγείας ενός κοντινού σου προσώπου που θα οδηγήσει και εσένα σε αναθεώρηση της διατροφής σου και γενικά της προσοχής που δίνεις στη υγεία σου. Αν είσαι single, αλλάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο που μέχρι πρόσφατα σε ενδιέφερε πολύ αλλά η συμπεριφορά του σε απογοήτευσε. Αν είσαι σε σχέση, η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει περισσότερο εκδηλωτική απέναντι στον άνθρωπό σου κάτι που σας φέρνει ακόμη πιο κοντά.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ημέρες αυτές σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και να αποκαλύψεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου (όλοι οι Ιχθείς είστε κατά κάποιο τρόπο καλλιτέχνες). Ενδεχομένως να συζητήσεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο την προοπτική μιας μεταξύ σας συνεργασίας πάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζετε και οι δυο σας καλά! Αν είσαι single, αναπτερώνεται το ηθικό σου σε σχέση με μια πρόσφατη γνωριμία σου ύστερα από μια επικοινωνία που θα έχεις με το πρόσωπο αυτό. Αν είσαι σε σχέση, μια συγκατοίκηση, μια πρόταση γάμου ή μια απόφαση για την απόκτηση ενός παιδιού είναι πολύ πιθανά! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τι ευκαιρίες φέρνει στα επαγγελματικά σου το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω!

Πήγή