Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/11)

Αξιοποίησε στο έπακρο τις δυνατότητές σου και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Σήμερα μπορεί να συμβούν πράγματα που θα καθορίσουν το μέλλον σου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έρθεις πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός παλιού επαγγελματικού ονείρου. Σε μεγάλο βαθμό θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου φέρει το σύμπαν στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Πιθανώς, όλα όσα θα συμβούν αυτήν την Πέμπτη, θα είναι ένα πέρασμα σε ένα λαμπρό μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές απόψεις σήμερα αγαπημένη μου στον χώρο εργασίας σου. Ακολούθησε αυτές που σε κάνουν να νιώθεις άνετα, αυτές που πιστεύεις ότι θα σου δώσουν μία ευκαιρία να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου. Η δημιουργικότητά σου θα σου φέρει θετικές εξελίξεις και στα οικονομικά σου. Μην διστάσεις να πάρεις ρίσκα που ξέρεις ότι θα αποδώσουν. Οι φίλοι σου μπορεί να μην εγκρίνουν τις επιλογές που κάνεις στην προσωπική σου ζωή. Απέδειξέ τους ότι κάνουν λάθος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο πλησιάζουμε στην Πανσέληνο, τόσο αυξάνεται η διαίσθησή σου ότι κάνει ξαφνικό θα συμβεί και θα αλλάξουν πολλά στα επαγγελματικά σου. Σκέψου τον πιο σωστό τρόπο για να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους και προχώρα. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για νέες γνωριμίες για εσένα που είσαι single. Εσύ που είσαι σε μία σχέση, ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα και να αφήσεις πίσω σου τα άσχημα. Παρέα πάντα με τον αγαπημένο σου…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά μελαγχολική η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου και κάτι πρέπει να κάνεις για να αλλάξει. Μην αφήσεις τη δουλειά να «καταπιεί» τη διάθεσή σου. Σε απασχολεί ένα οικογενειακό ζήτημα και ίσως είναι η ώρα να ζητήσεις βοήθεια για να το λύσεις. Τα οικονομικά σου είναι σημαντικό να τα βάλεις σε μία τάξη και να μην θέτει μονίμως σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει πολλά μπερδέματα…

 

ΛΕΩΝ
Η ματαιοδοξία σου σε οδηγεί σε λάθος επαγγελματικές επιλογές καμιά φορά, για αυτό να είσαι προσεκτική στις προτάσεις που θα σου γίνουν σήμερα. Θα έχεις τον χρόνο που επιθυμείς για να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλύτερα αν παραμείνεις πιστή στον προγραμματισμό σου. Στο προσωπικό μέτωπο σήμερα έχεις τη δυνατότητα να είσαι πολύ τυχερή. Εάν είσαι single θα έχεις ακόμη περισσότερη τύχη, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσεις νέους ανθρώπους που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εάν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να συμπεριφερθείς με περισσότερη ευαισθησία στο άλλο σου μισό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην είσαι βιαστική. Οι παρορμητικές αποφάσεις δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου στη δουλειά σου, για αυτό να είσαι προσεκτική. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Θα προκύψει κάτι επείγον σήμερα, φρόντισε να το διευθετήσεις. Μην χρονοτριβείς, τώρα είναι η ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου στέλνει το Σύμπαν να πάνε χαμένες.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου και αυτό φαίνεται. Δεν θα αφήσεις τίποτα να χαλάσει τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δόθηκαν για τα οικονομικά σου και δεν θα βγεις χαμένη. Όσο για την προσωπική σου ζωή, να είσαι έτοιμη για εκπλήξεις είτε από τον αγαπημένο σου είτε από κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογένειάς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκοπός είναι να πετύχεις στη δουλειά σου, όχι όμως να καταστρέψεις την υγεία σου. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις και μερικά διαλείμματα ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου. Δώσε σημασία στην υγεία σου και τη διατροφή σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει πολύ να βελτιώσεις τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Στα αισθηματικά σου τώρα είναι η ώρα να κάνεις τη διαφορά και να πατήσεις πόδι προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση σου. Εάν δεν έχεις σύντροφο, πολύ σύντομα θα έρθεις κοντά με κάποιον που δεν πίστευες ότι είναι… διαθέσιμος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην γίνεσαι απαιτητική από τους συνεργάτες σου, τουλάχιστον για σήμερα. Είναι σημαντικό να αποδεχθείς τις αδυναμίες σου και να μην περιμένεις την τελειότητα από όλους. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ωστόσο χρειάζονται προσοχή, ειδικά τώρα που τα έξοδα σου αυξάνονται. Υπάρχει μια αυξανόμενη κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή και θέλει προσοχή, ειδικά για εσένα που είσαι σε μία σχέση. Μην αφήσεις πρόσωπα από το παρελθόν να φέρουν τα πάνω – κάτω στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιέρωσε το χρόνο που χρειάζεται για να αναπρογραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα. Χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην αφήνεις τη σύγχυση της ημέρας να σε παρασύρει. Αφοσιώσου περισσότερο στην προσωπική σου ζωή σήμερα. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο που δεν περίμενες ενδιαφέρεται πολύ για εσένα. Πλησίασε τον και εσύ…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως και τις άλλες μέρες το κεφάλι σου είναι γεμάτο με επαγγελματικές ιδέες και υποχρεώσεις. Για κάποιο λόγο το Σύμπαν σε ωθεί προς την… κοπάνα. Μήπως πρέπει έστω και για μία ημέρα να χαλαρώσεις λίγο παραπάνω και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου; Πριν το κάνεις αυτό, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μην αφήσεις στη μέση μία έκπληξη που θέλεις να κάνεις στον αγαπημένο σου. Ολοκλήρωσέ τη, θα του αρέσει πολύ. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, κοίτα πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους ενδιαφερόμενους που κάνουν ουρά…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Απροσδόκητα γεγονότα θα περιπλέξουν τις καταστάσεις σήμερα στη δουλειά σου, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη ακόμη και για εντάσεις με τους ανωτέρους σου. Ωστόσο, μην αφήσεις μία ασήμαντη διαφωνία να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα φέρουν μην αναστρέψιμες επιπτώσεις στην επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Όσο για τα αισθηματικά σου, η τύχη σου χαμογελάει και εσένα που έχεις μια σχέση και εσένα που είσαι single αυτή την περίοδο…

Πήγή