Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/1)

Σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου, θα υπάρξει στο ουράνιο στερέωμα ένα ενδιαφέρον αστρονομικό φαινόμενο, ένα πολύ κοντινό πλησίασμα (σύνοδος) της Αφροδίτης, του Δία και του Ήλιου, που θα παρουσιάζουν το ίδιο ουράνιο μήκος ως προς τη Γη (δηλαδή για τον γήινο παρατηρητή). Οι δύο φωτεινοί πλανήτες θα είναι ορατοί σε απόσταση μόνο 2,4 μοιρών μεταξύ τους στον πρωινό ουρανό προς την ανατολή, λίγο πριν ο Ήλιος ανατείλει. Στις 31 Ιανουαρίου στους δύο πλανήτες θα προστεθεί και η Σελήνη, ώστε θα υπάρξει τριπλή σύνοδος το ξημέρωμα. Το σπάνιο αυτό ουράνιο φαινόμενο θα επηρεάσει τους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου. Η σύνοδος Δία – Αφροδίτης ενισχύει, τονίζει και ευνοεί την προσπάθεια, χαρίζοντας τύχη και δύναμη επέκτασης, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και αισθηματικό επίπεδο. Η όψη ευνοεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες, την αρμονία, το συναίσθημα, τον έρωτα, την τύχη, την επέκταση, τη δύναμη με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Μη δίνεις σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και απόφυγε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοίτα τη δουλειά σου, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σου. Θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά.
Αισθηματικά: Αν είσαι single, πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, σε προσωπικές ανάγκες και υποχρεώσεις, εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο, ξεφάντωμα και χαλάρωση. Χρειάζεσαι δουλειά, η επίτευξη όμως των ισορροπιών ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου. Πολλές οι γνωριμίες σήμερα και έντονη η ερωτική σου ζωή!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Από σήμερα αρχίζει να φαίνεται κάποια βελτίωση των οικονομικών σου. Τα εισοδήματά σου θα είναι αυξημένα και θα εκλείψουν αρκετά άγχη από την καθημερινότητά σου. Προσοχή μόνο στη διαχείριση.
Αισθηματικά: Για σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στην Παρθένο και το τετράγωνο του Ουρανού να παρεμβάλει εμπόδια η μέρα δεν προβλέπεται σπουδαία στον ερωτικό τομέα. Ο υπέρμετρος εγωισμός που σε πιάνει κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στον εαυτό σου κυρίως.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα και στην καριέρα σου θα έχεις έντονη φαντασία, αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου.
Αισθηματικά: Ρίξε όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των αισθηματικών σου σχεδίων, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Η αυτοπεποίθηση αλλά και η τύχη σήμερα, είναι τα όπλα σου για να χειριστείς άριστα τα επαγγελματικά σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να έχεις συνείδηση των πράξεών σου σήμερα.
Αισθηματικά: Καθόλου παράξενο σήμερα να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση. Ο Κρόνος, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο οίκο στο ζώδιό του. Στο γάμο και τις συνεργασίες σου θα πρέπει να κινηθείς πειθαρχημένα και να προχωρήσεις συγκρατημένα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις σήμερα. Στα οικονομικά γίνε πιο συντηρητική και περιόρισε τις σπατάλες.
Αισθηματικά: Σήμερα να είσαι προσεκτική γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορέσεις να περιορίσεις τη ζήλια σου. Ο Ερμής σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας). Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου γίνε πιο συντηρητική και μη δίνεις αφορμή για σχόλια.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Σύντομα όμως θα έχεις τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσεις με επιτυχία. Καταπιάσου με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σου δημιουργήσουν αφάνταστο άγχος. Κάνε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο της Αφροδίτης σε πιέζει αφάνταστα σήμερα. Δεν είναι καθόλου σωστό να συνεχίσεις τις χθεσινές διαφωνίες με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αν είσαι σε σχέση. Ξεκουράσου και φροντίστε την υγεία σου, αν είσαι single.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Μη σπας τα νεύρα των άλλων. Δώσε τέλος σε υποθέσεις που σε έχουν κουράσει. Απόφυγε την ακαταστασία, τις συγκρούσεις και εντάσεις με συνεργάτες. Προσοχή στις μετακινήσεις. Αν θέλεις να έχεις επαγγελματική επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, σήμερα είναι καλύτερη ευκαιρία.
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνεις την εσωτερική ταραχή που νιώθεις να γίνει εμφανής στο ταίρι σου. Συγκρατήσου και μη φτάνεις στα άκρα. Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε τίποτε λεπτομέρειες, τόσο που να τον εκνευρίσεις. Η θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιο σου σε κλονίζει.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις. Αν και πολλά πράγματα σε στεναχωρούν, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σου θέματα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικά: Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να είναι προς όφελός σου, γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πεις ή να κάνεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Φέρσου με ρεαλισμό και άφησε στην άκρη τις απαισιοδοξίες σήμερα. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα τις επόμενες μέρες.
Αισθηματικά: Δεν έχεις καθόλου κέφι σήμερα. Αιτία για αυτό θα είναι ο σύντροφός σου ή κάποιος από το σπίτι σου. Αν είσαι single, ξεκουράσου και μην αφήνεις την ένταση μέσα σου να μεγαλώνει. Η θέση του Ουρανού προαναγγέλλει αλλαγή στα αισθηματικά σου σύντομα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει το συναισθηματικό σου κόσμο με τη Σελήνη στην Παρθένο. Από την εξέλιξη της σχέσης με τους συνεργάτες σου σήμερα, ενδέχεται να μην μείνεις και τόσο ικανοποιημένη σήμερα. Λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σου μελλοντικών υποθέσεων ευνοείται σήμερα.
Αισθηματικά: Συναισθηματικών εντάσεων η συνέχεια σήμερα. Φρόντισε να μην βλάψεις τη σχέση σου, βασιζόμενη σε διαίσθηση και όχι σε απτές αποδείξεις. Ίσως έχεις διάθεση να προσφέρεις σε κάποιους ανθρώπους τη βοήθειά σου. Θα έχεις κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα σήμερα από πρόσωπο που είχες ίσως ξεχάσει.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Πολύ πιθανό κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, ιδίως με μεγαλύτερα άτομα. Την περίοδο που θα ακολουθήσει από σήμερα ευνοούνται τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή απο ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ίσως να έχεις ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Αισθηματικά: Απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεσή σου. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικά: Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη, εξαιτίας της δικής σου ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζεις με προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Οι πλανήτες δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σου, αν γίνεις προκλητική με τον αγαπημένο σου. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε συνδυασμό με την επιρροή της χθεσινής ολικής Έκλειψης προκαλεί τάση απομόνωσης, αν είσαι single.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

Πήγή