Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/11)

Η ημέρα προχωρά με την επιρροή του χθεσινού Τριγώνου Ήλιου – Χείρωνα. Πολλά συναισθήματα, μεγάλες απολαύσεις, αλλά και μερικές εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρία να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σου, όμως πρέπει πρώτα να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, για αυτό είναι σημαντικό να κινηθείς με προγραμματισμό. Θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα έξοδα, για αυτό να είσαι προσεκτική. Μην δώσεις παραπάνω σημασία από όση χρειάζεται σε μία παρεξήγηση που είχες με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η περίοδος είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοούνται οι συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα για αυτό και θα τα πας μία χαρά στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Απέφυγε σήμερα να έρθεις σε ρήξη με τον αγαπημένο σου γιατί δεν έχεις καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε μία καινούργια γνωριμία, είναι η ιδανική περίοδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάλε σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια και προσπάθησε να προχωρήσεις όσο πιο μπροστά την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, έχεις και κάποια έξοδα που δεν σε βοηθάνε να προχωρήσεις στον δρόμο που θέλεις. Ευνοούνται γραφειοκρατικά ζητήματα. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα πάει καλύτερα αρκεί να μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάσουν. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μία καινούργια αρχή στην ερωτική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν σε πολύ καλό ρυθμό, ωστόσο η κούρασή σου είναι αυξημένη και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τα οικονομικά σου είναι σε σημείο που χρειάζεται να κινηθείς με περισσότερη προσοχή για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας και όχι μόνο. Στην ερωτική σου ζωή προσπάθησε να δώσεις περισσότερη σημασία. Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σε καταβάλουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να ηρεμήσεις και να αφεθείς στο ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης.

 

ΛΕΩΝ
Δώσε μεγάλη σημασία και προσοχή σε όσα θα ακούσεις σήμερα από τους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό να μην δημιουργηθούν εντάσεις στη δουλειά σου. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το οικονομικό πλάνο της εβδομάδας για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου είναι σε καλό σημείο. Μην φέρνεις εντάσεις χωρίς λόγο. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κάνεις κάτι νέο στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς έναν πιο οργανωτικό τρόπο για να κινηθείς από εδώ και πέρα. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια για τα οικονομικά σου. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις. Καιρός να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Πλέον η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, έχουν αλλάξει πολλά το τελευταίο διάστημα και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη. Βάλε σε μία τάξη στη ζωή και μετά κάνε μία νέα σχέση εσύ που αυτό το διάστημα είσαι single.

 

ΖΥΓΟΣ
Βάλε σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια, τα οποία θα έχουν αποτέλεσμα αρκεί να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μία στάσιμη στιγμή, αυτό δεν είναι κακό. Κάνε κινήσεις για να πας εμπρός και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Σήμερα αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε φίλους και στον αγαπημένο σου. Είναι σημαντικό να μην μείνεις κλεισμένη στο σπίτι, αλλά να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, ειδικά εσύ που δεν είσαι σε μία σχέση αυτή την περίοδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φρόντισε σήμερα να ολοκληρώσεις επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν μείνει στην αναμονή εδώ και αρκετό καιρό. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν για αυτό φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις όμως την κατάσταση. Η σχέση σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ακόμη καλύτερα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα καταφέρεις να προχωρήσεις πολλές από τις δουλειές σου. Όσο για τα οικονομικά σου με σταθερά και ήρεμα βήματα θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην είσαι αρνητική στις προτάσεις που θα δεχθείς από τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, θα έρθει κάτι νέο στη ζωή σου, οι πλανήτες σε ευνοούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τίποτα δεν σε φοβίζει να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και αυτό θα κάνεις καθώς προχωράει η σχέση σου. Τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν άσχημα, όμως προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε έξοδα και βγεις εκτός προγράμματος. Καιρός να κάνεις μερικά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση. Εάν δεν είσαι σε σχέση ετοιμάσου να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις μεγάλη ένταση και εκνευρισμό και θα έρθουν πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εργαστείς με καλύτερο προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου πολύ σύντομα θα αρχίσουν να παίρνουν την ανιούσα και αυτό οφείλεται στον σωστό προγραμματισμό που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Εάν είσαι σε σχέση είναι ζωτικής σημασίας να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει αυτόν τον δεσμό. Εάν δεν είσαι σε σχέση σύντομα θα έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα καταφέρνεις πολύ καλά στα επαγγελματικά σου και αυτό φαίνεται. Η απόδοσή σου έχει αυξηθεί και σύντομα θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, εξαιτίας αυτής της προόδου. Ωστόσο είναι σημαντικό να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Εάν είσαι σε σχέση θα έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Για εσένα που είσαι single, είναι σημαντικό να αφεθείς ελεύθερη σε μία νέα σχέση και να περάσεις όμορφα.

Πήγή