Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/5)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

O Ερμής από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργούν μια δύσκολη μέρα σήμερα! Η διάθεση πολλών από εμάς θα είναι επιθετική, αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου μας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες ας δώσουμε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας μας. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί την στήριξη και τη βοήθεια μας. Σε περίπτωση ταξιδιού, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή! Θετικά ευνοούνται τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού: Κριοί , Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι .

ΚΡΙΟΣ
Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σου είτε για μέλη της οικογένειάς σου με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα και τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσεις σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί για αυτό, ρίξε γέφυρες και γεφύρωσε τυχόν χάσματα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μιας και η μέρα σου ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι με το βαρύ πλανητικό σκηνικό και την Σελήνη στον Κριό. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχολήσου με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές. Αμέσως θα φτιάξει η διάθεσή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σου σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό με το τετράγωνο του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Απόφυγε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγεις χαμένη. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να διατηρείς τις καλές κοινωνικές σου σχέσεις και να αποφεύγεις συγκρούσεις ή την εμπλοκή σου σε ξένες υποθέσεις. Θα σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις την αίσθηση ότι βαδίζεις στα τυφλά και αυτό σε εκνευρίζει με τρεις ανάδρομους πλανήτες Δία – Πλούτωνα – Κρόνο να δημιουργούν καθυστερήσεις. Πολύ σύντομα όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις τις προθέσεις των ατόμων που σε ενδιαφέρουν. Διατήρησε μια αισιόδοξη ματιά ό,τι και να συμβεί σήμερα και προσπάθησε να διακρίνεις και να αναδείξεις το θετικό των αλλαγών που θα σου επιβληθούν.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

 

ΛΕΩΝ
Με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σου σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στη σχέση. Απόφυγε την άκαμπτη στάση, γιατί ένα πρόβλημα με το ταίρι σου ή μέλος της οικογένειάς σου επανέρχεται δριμύτερο και κινδυνεύεις με πόλεμο χαρακωμάτων.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χωρίς τη συνδρομή τρίτων προσώπων δεν μπορείς να προχωρήσεις σήμερα κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Αυτό όμως δεν θα είναι η ιδανική για σένα λύση, μιας και πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου με το τετράγωνο του Άρη να σε πιέζει υπερβολικά. Ωστόσο η διαισθητική και διορατική σου πλευρά μπορεί να σε γλιτώσει από σημαντικά προβλήματα!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη από τον Κριό στον 7ο οίκο σου θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις για το πως να κινηθείς σήμερα, αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Κινήσου με βάση τη κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά. Ευνοϊκές θα είναι οι απογευματινές ώρες της μέρας, κατά τις οποίες μπορείς να βρεις την ισορροπία, την ηρεμία και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης με φιλικά πρόσωπα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην χάνεις άσκοπα χρόνο και ολοκλήρωσε το έργο που έχεις στα χέρια σου με τη θέση του Ουρανού να τονίζει τις προσπάθειές σου. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Παραμέρισε την προσωπική σου ευχαρίστηση ή τις προσωπικές σου ανάγκες και προσπάθησε να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αποφασιστικότητά σου να υπερασπιστείς τα συμφέροντα των δικών σου ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας σήμερα. Απόφυγε όμως ακρότητες όπως η υπερβολική επιθετικότητα με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα! Η δυσαρέσκεια φουντώνει μέσα σου αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθεις σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση με άτομα ισχυρότερα από σένα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητες σήμερα και να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου σε ασυνήθιστους για σένα χρόνους με τη Σελήνη από τον Κριό να κινείται στον 4ο οίκο σου. Σe αυτό θα σε βοηθήσουν οι πληροφορίες που έχεις συλλέξει. Απροσδόκητα γεγονότα υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να ταράξουν την ηρεμία σου κατά τη διάρκεια της μέρας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει μια έντονη δυσφορία που σε βασανίζει σήμερα και έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον με τη θέση του Ήλιου στον 4ο οίκο σου να εφιστά την προσοχή στην οικογένεια! Ίσως να οφείλεται στη σχέση σου με το ταίρι σου ή με έναν απόγονό σου. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς. Στοχάσου, μελέτησε τα δεδομένα, κάνε ενδεχομένως μια μικρή βόλτα για να ανανεωθείς και μετά χάραξε πορεία δράσης!
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Άφησε την γκρίνια και τη μιζέρια για όσα σου λείπουν και απόλαυσε όσα καλά έχεις στη ζωή σου, και κυρίως δείξε ευγνωμοσύνη στα άτομα που σε στηρίζουν με την παρουσία τους. Είναι ίσως η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας με τον Ερμή από τον Κριό να τονίζει τον 2ο οίκο σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

 

Πήγή