Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/4)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Με τη Σελήνη σε σύνοδο σήμερα με την Αφροδίτη η υπερευαισθησία σου, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα σε οδηγήσει σε κάποια συνάντηση ή στο να πάρει φωτιά το τηλέφωνο αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε. Ευνοούνται περίπατοι ή έξοδοι σε εξοχικά μέρη, συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ουρανός από τον 2ο οίκο σου θα φέρει σύντομα αλλαγές. Ρίξε το βάρος της προσπάθειάς σου για να προωθήσεις τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου δίνει ευκαιρίες αρκεί να έχεις πειθαρχία. Μέχρι το μεσημέρι φρόντισε να ασχοληθείς με την εργασία σου. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Πολλές οι υποχρεώσεις της μέρας, θα πρέπει όμως να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις λιγάκι. Προσοχή στα οικονομικά σου! Η νευρικότητά σου είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείς άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάς.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη τονίζει τον αισθηματικό τομέα! Κάποια νέα επαγγελματική ιδέα θα γεννηθεί και θα μπορούσε στο άμεσο μέλλον να σου χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Εκμεταλλεύσου τη μέρα δημιουργικά. Μην διαμαρτύρεσαι με το παραμικρό που δεν σου πετυχαίνει και αντί για αυτό αναλογίσου πόσα καλά πράγματα έχεις στη ζωή σου και για τα οποία θα πρέπει να είσαι ευγνώμων.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ευνοεί θέματα παιδιών και οικογένειας. Μην είσαι υπερβολικά επικριτική με τον εαυτό σου ή με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Πάρε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά. Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στις εντάσεις!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14.

 

ΛΕΩΝ
Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει σημαντικά το ωροσκόπιό σου πρόσεξε μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μην είσαι αφηρημένη, προσπάθησε να δείξεις στον προϊστάμενό σου ότι ξέρεις να εργάζεσαι σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθησή σου μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σου ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθεις έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Δεν είναι από τις πιο θετικές μέρες σου, κυρίως επειδή δεν αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Ισορρόπησε πρώτα εσύ για να βρουν μετά όλα το δρόμο τους. Μια δουλειά ολοκληρώνεται και πέρα από τη λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σου δουλειά θα έχεις και οικονομικά οφέλη. Με την υπομονή και την επιμονή όλα μπορούν να γίνουν.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

 

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Αισθάνεσαι την ικανοποίηση ότι ένα έργο στο οποίο είχες επενδύσει πολύ κούραση αλλά και μεγάλες ελπίδες για το μέλλον σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο αναζήτησε τη στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σου, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που έχεις περιέλθει και να προχωρήσεις σε ότι έχεις αποφασίσει να κάνεις στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός απέναντί σου, στον Ταύρο, είναι σε πτώση και σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσύ θα έχεις το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζεις στους άλλους. Έχεις πολύ κοφτερή γλώσσα και υπάρχει η πιθανότητα να πληγώσεις κάποιους από το περιβάλλον σου. Καλύτερα να συγκρατηθείς, γιατί θα βλάψεις τις σχέσεις σου χωρίς λόγο.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης παρεμβάλει εμπόδια. Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τις δουλειές σου και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου στην επαγγελματική ή προσωπική ζωή, εάν θέλεις να έχεις κάποιο αποτέλεσμα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη σήμερα στους Ιχθείς, μπορείς να πανηγυρίσεις με τις επιτυχίες σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς! Η μέρα προσφέρεται για χαλαρές φιλικές παρέες. Η ψυχραιμία σου σε μια κατάσταση έντασης που θα προκύψει πιθανόν σε οικογενειακό περιβάλλον, θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στη σωστή τους διάσταση.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Ερμή εξιτάρει σήμερα τη φαντασία σου! Πολέμησε τις φοβίες σου και απελευθέρωσε τις δημιουργικές σου δυνάμεις που παραμένουν φυλακισμένες εξαιτίας των ανασφαλειών σου. Μη σε πιάνει κατάθλιψη. Υπάρχει συναισθηματική αναστάτωση και μπερδεμένα συναισθήματα. Νιώθεις ψυχική κόπωση αλλά θα πρέπει να προχωρήσεις με θάρρος και δύναμη!
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιό σου παραμέρισε τα συναισθήματά σου και βάλε μπροστά τη λογική. Αν σκεφτείς με πρακτικό τρόπο θα βρεις τις λύσεις που χρειάζονται για να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις. Απαλλαγμένη από τις φοβίες σου μπορείς να απολαύσεις τη ζωή. Επωφελήσου της σημερινής ημέρας και πέρνα όμορφα με πρόσωπα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

 

 

Πήγή