Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/2)

Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο οίκο. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ερωτικά σας, θέματα παιδιών και επικοινωνίας. Ο Κρόνος, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο στο ζώδιό του. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα υπάρχει πρακτικότητα και πειθαρχία.

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία. Σήμερα συνιστάται να βγεις από το σπίτι και να διασκεδάσεις. Θυμήσου όλα όσα απολαμβάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο τον χειμώνα. Διαδρομές στη φύση, σκι στα βουνά και πολλές άλλες επιλογές είναι στη διάθεσή σου. Η σφαίρα των συναισθηματικών σου ωστόσο μπορεί να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει ο κίνδυνος το ταίρι σου να ζηλέψει και δεν θα πρέπει να του δώσεις αφορμές. Τα στιλιστικά πειράματα και οι αλλαγές δεν είναι καλή ιδέα σε αυτή τη φάση.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο της Αφροδίτης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Κάποιες από εσάς σήμερα θα κάνουν ταξίδια ή εκδρομές. Αν έχεις την επιλογή, για να αποφύγεις το άγχος της διαδρομής, απόφυγε να οδηγήσεις και επίλεξε το ρόλο του συνεπιβάτη. Προς το βράδυ, μπορεί κάποιο πρόσωπο να είναι προκλητικό απέναντί σου και να σου επιτεθεί με ερωτήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση, απόφυγε ακόμη και τον παραμικρό υπαινιγμό για κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκάλυψη εμπιστευτικών συνομιλιών.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις την ευχέρεια και την πλανητική εύνοια να περάσεις ένα ήρεμο Σάββατο, με πολύ διασκέδαση. Πιθανόν η παρουσία στενών φίλων ή του αγαπημένου σου προσώπου θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις. Είναι πιθανόν κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σε παραπλανήσει με σκοτεινούς σκοπούς. Επαγρύπνησε για την ευημερία σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη θέση του Πλούτωνα σήμερα στον τομέα των παιδιών, της δημιουργίας και της ζωής στον 7ο οίκο και στο ζώδιο του Αιγόκερου θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου στην επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Πιθανόν, πέρα από τη φασίνα του σπιτιού, να χρειαστούν προσοχή μερικά πραγματικά σημαντικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα απρογραμμάτιστο συμβούλιο στο σπίτι, το θέμα του οποίου θα είναι η μετεγκατάστασή σου, η νέα αγορά στέγης, η επιλογή επαγγελματικού μέλλοντος για ένα συγγενή ή άλλα παρόμοια ζητήματα. Αν είσαι single, το βράδυ θα περάσεις ήρεμα και γαλήνια με αγαπημένα πρόσωπα
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

ΛΕΩΝ
Σήμερα με τη σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρεις το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματά σου. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν το Σάββατό σου. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Απόλαυσε τον ελεύθερό σου χρόνο με επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις. Εναλλακτικά, και εάν δεν θέλεις να εγκαταλείψεις το καταφύγιό σου, σκέψου να οργανώσεις μια οικογενειακή εκδήλωση με τη συμμετοχή συγγενών, φίλων ή γειτόνων.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη σε πιέζει αρκετά. Τα αποθέματα ενέργειάς σου δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό είναι πιθανό να εμποδίσει την υλοποίηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σου. Συνιστάται να περάσεις το Σάββατό σου χαλαρά και χωρίς κουραστικές δουλειές στο σπίτι, απόφυγε να ταξιδέψεις σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και οτιδήποτε θα μπορούσε να σε επιβαρύνει σωματικά. Ίσως να έχεις την επιθυμία να παραμείνεις σιωπηλή, να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, να παραμείνεις σε μια κατάσταση περισυλλογής ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι που παραμέλησες εδώ και πολύ καιρό!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε θέματα επαγγελματικά. Υπάρχει μια πιθανότητα να πραγματοποιήσεις μια αγορά υπό πολύ ευνοϊκούς όρους, που θα σε ωφελήσει σε βάθος χρόνου. Όσο για τη συναισθηματική σου ζωή, και αυτή υπόσχεται ηρεμία και απλότητα. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μην ξεχνάς ότι δεν έχει ο καθένας το δικαίωμα να φέρει τον πολύ σημαντικό τίτλο του «φίλου». Απόφυγε να επικοινωνείς με εκείνους που εμφανώς σε ζηλεύουν ή προσπαθούν να σε χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή τονίζει κάθε προσπάθειά σου. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη. Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιείσαι. Για να διατηρήσεις ένα ήρεμο και θετικό κλίμα, μην αφήνεις ούτε λεπτό να ξεφύγει η κάθε κατάσταση από τον έλεγχο. Το απόγευμα συνιστάται να μετέχεις σε μια δραστηριότητα που έχει το στοιχείο του νερού, όπως το κολύμπι σε μια πισίνα ή η σάουνα, μιας και αυτό θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το συσσωρευμένο άγχος και την ένταση. Θα πρέπει επίσης να καλωσορίσεις κάθε εποικοδομητική δραστηριότητα που θα δώσει νόημα στον ελεύθερό σου χρόνο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα συνιστάται να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σε εκθέσει στο κρύο, γιατί ένα κρυολόγημα είναι πολύ πιθανό. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις τα ζεστά ρούχα παρά τα κομψά, εάν πρόκειται να μετέχεις σε υπαίθριες δραστηριότητες. Στους άλλους τομείς της ζωής σου, το Σάββατο αυτό υπόσχεται να δώσει θετικά αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει την πιθανότητα συνάντησης με ανθρώπους που θεωρούνται ομοϊδεάτες σου. Είναι επίσης πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που θα καταλήξει σε φιλική ή ακόμη και ερωτική σχέση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 12ο οίκο ευνοεί τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά σου. Απόφυγε την πολλή σκέψη και επικέντρωσε την προσοχή και τις δυνάμεις σου στη δράση. Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξεις ετοιμότητα για να προλάβεις κάτι στην αρχή του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσεις τα συναισθήματα των αγαπημένων σου. Αν η επίτευξη των στόχων σου μπορεί να βλάψει κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, το σχέδιό σου πρέπει να εγκαταλειφθεί. Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης. Εάν είσαι single, αναζήτησε το άλλο σου μισό με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Η μέρα προσφέρεται!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Η μέρα δεν επιτρέπει να διαχωρίσεις τους ανθρώπους σε καλούς ή κακούς. Στην πραγματικότητα, συνιστάται να αγνοήσεις την προσωπική σου άποψη, και να προσποιηθείς -αν χρειαστεί- ότι σέβεσαι το συνομιλητή σου. Το απόγευμα ευνοεί τα ψώνια. Θα υπάρξει η ευκαιρία να αγοράσεις κάποια πράγματα που θέλεις ή χρειάζεσαι, σε πολύ λογικές τιμές. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι πιο κοντά στην οικογένειά σου, κάποιο άτομο θα χρειαστεί πιθανώς την υποστήριξή σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο στο ζώδιό του ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Η διάθεσή σου σήμερα μπορεί να είναι ανέμελη και παιχνιδιάρικη. Η αισιοδοξία σου αυτή μπορεί να φωτίσει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ατόμων που αγαπάς. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και διακριτική κατά τη διάρκεια πιθανής εξόδου σου, καθώς κάποιο σχόλιο ή αστείο από την πλευρά σου πιθανόν να μην αρέσει στην παρέα σου. Ο μόνος περιορισμός για σήμερα θα είναι τα ψώνια. Αν αποφασίσεις να βγεις στην αγορά, θα πρέπει να περιοριστείς μόνο στα πράγματα που σου είναι απαραίτητα. Αλλιώς θα ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

Πήγή