Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/5)

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού των πρώτων ημερών, αρχίζουν το Σαββατοκύριακο τους με τον καλύτερο κόσμο! Ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με έρωτα και χρήμα, προσφέρουν μεγάλα χαμόγελα!

Κριός

Γενικά
Είναι πολύ φυσικό, Κριέ μου, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, να δυσκολεύεσαι στους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που θα καταλάβεις, ότι η πίεση που δέχεσαι φέρνει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Κριέ μου, να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα ξεχαστείς από το άγχος, αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς στο να κάνεις έξοδα, αφού έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

 

Ταύρος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, είναι σε σημείο που να σε ευχαριστεί κι ικανοποιείσαι από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλάζοντας οτιδήποτε δε σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, αν αποφύγεις τα πολλά έξοδα, όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

 


Δίδυμος

Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί, βάλε, με βάση τη λογική, όρια μαζί με τάξη στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, κι έχεις πολλά να κερδίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Δίδυμε, σε ευνοεί για να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις σήμερα όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δε θα βρίσκεσαι πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση, αφού θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, οι συνθήκες σήμερα θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να κινούνται θετικότερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Καρκίνος
Γενικά
Τα άστρα φέρνουν δώρα, Καρκίνε, που σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται μετά από καιρό και δέχεσαι αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας ακόμη κρύβει αρκετές παγίδες, που όμως με την καλή σου διάθεση αποφεύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα, Καρκίνε, θα καταπλήξει το ταίρι σου και με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς με καταστάσεις που δε σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου ν’ αυξάνονται. Είναι ευκαιρία να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

 

Λέων

Γενικά
Έχεις ρυθμίσει τα πάντα, Λέων μου, κι η ζωή σου κυλάει σαν τους δείκτες ενός καλά κουρδισμένου ρολογιού. Αυτό όμως σου προκαλεί μια αίσθηση ρουτίνας, αφού τα πάντα γύρω σου επαναλαμβάνονται χωρίς εκπλήξεις. Βλέπεις έτσι τα πράγματα, επειδή έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να διασκεδάσεις. Ας ενδώσεις σήμερα στις προτάσεις αγαπημένων φίλων σου για διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σο, για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις σήμερα, Λέων, θα λύσει σημαντικά θέματα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού.

 

Παρθένος

Γενικά
Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, Παρθένε μου, και βρίσκεται τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένειά σου. Μη συνεχίζεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, διότι είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, Παρθένε, σου ανεβάζει τον ερωτισμό κι η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου! Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω, ότι πολύ σύντομα έρχεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Εφάρμοσε τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και πολύ σύντομα θα δεις την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

Ζυγός

Γενικά
Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις, Ζυγέ μου, και το μόνο που σου μένει είναι να τις ανακοινώσεις, βλέπεις όμως ότι κάτι σε κρατάει και το αναβάλεις συνεχώς. Πριν κάνεις οτιδήποτε, συζήτησε ήρεμα με τον εαυτό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους, ώστε να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Ζυγέ μου, και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε κινήσεις, που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού.

 


Σκορπιός

Γενικά
Οι καταστάσεις, Σκορπιέ, οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Μη φοβάσαι να δράσεις δυναμικά και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να γνωρίσουν ευτυχή κατάληξη, αν απαλλαγείς από το περιττό «βάρος» που κουβαλάς

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Σκορπιέ μου, προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου, οπότε σήμερα θα περάσεις πολύ καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, καλύτερα να μείνεις μακριά από χρηματικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

 

Τοξότης

Γενικά
Απόφυγε τα αρνητικά άτομα, Τοξότη μου, που με τις απαισιόδοξες πράξεις και λόγια τους χαλάνε τη δική σου αισιοδοξία. Όλα πάνε καλά και το χαμόγελο που έχει ανθίσει στα χείλη σου, θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό. Αυτό κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στην ενθάρρυνση και τη στήριξη που σου προσέφεραν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχνα τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου, Τοξότη. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού σήμερα ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό να μη σε αγχώνει, αφού μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να ετοιμάσεις έναν πλήρη προγραμματισμό, αφού οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πολλές.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Η οικογένειά σου, Αιγόκερέ μου, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μη πιέζεις τα πράγματα, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις τις απαραίτητες αντοχές, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σου φέρνουν σύγχυση και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, την οποία όμως δε μπορείς να καταλάβεις, επειδή ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

 

Υδροχόος

Γενικά
Μία σειρά συμπτώσεων σε φέρνει σε δύσκολη θέση, Υδροχόε μου. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορεί πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που όρισες αρχικά και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση κι η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις, που ίσως να σε είχαν στεναχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, καλό είναι ν’ αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

 

Ιχθύς
Γενικά
Είναι προτιμότερο, Ιχθύ, να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα, Ιχθύ, προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Στα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Πηγή: oroskopos.gr