Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/12)

Με τον Άρη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα έχεις τη δύναμη να πετύχεις ό,τι θέλεις αρκεί να αγωνιστείς για αυτό!

ΚΡΙΟΣ
Αρκετή κούραση έχει η σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό τομέα αλλά έχεις τόση ενεργητικότητα που καταφέρνεις να φέρεις σε πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις εντυπωσιάζοντας τους συνεργάτες σου! Αν είσαι single, με τη δυναμική σου παρουσία εντυπωσιάζεις ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον και εσύ αποφασίζεις αν θα του επιτρέψεις να σε προσεγγίσει. Αν είσαι σε σχέση, μη μεταφέρεις στο σύντροφό σου την πίεση της δουλειάς.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη σταθερότητα που σε χαρακτηρίζει οδηγείς την καριέρα σου εκεί που επιθυμείς. Οι ενέργειες που θα κάνεις σήμερα θα φέρουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον! Έχεις μια επενδυτική ιδέα που αργότερα μπορεί να σου φέρει χρήματα ή μια νέα συνεργασία. Αν είσαι single, μη γίνεσαι πιεστική απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε ξαφνιάζει με κάποιες βαθύτερες σκέψεις του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πάρε πρωτοβουλίες και δείξε τη δυναμική σου στον επαγγελματικό σου χώρο και άνθρωποι σε καίρια πόστα θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σου και θα σε αναβαθμίσουν. Αν είσαι single, όσο η Αφροδίτη παραμένει στο Σκορπιό ο χώρος της δουλειάς μπορεί να κρύβει τον επόμενο έρωτα σου. Αν είσαι σε σχέση, μια διαφωνία για ένα οικονομικό ζήτημα φέρνει γκρίνιες…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι αποφασισμένη να ολοκληρώσεις σήμερα ένα επαγγελματικό ζήτημα που υπάρχει αρκετό καιρό αλλά μια αποκάλυψη σε μπλοκάρει προσωρινά. Αν είσαι single, σε προσεγγίζει ένα πρόσωπο με σημαντική δύναμη! Αν είσαι σε σχέση, μια βαθιά και ειλικρινής συζήτηση σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου.

 

ΛΕΩΝ
Ξεκινάς με πολύ καλή διάθεση την εβδομάδα και κάνεις αποφασιστικά βήματα προς έναν επαγγελματικό σου στόχο έστω και αν αυτό σημαίνει επιπλέον ώρες δουλειάς. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον τραβά το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, μη γίνεσαι καταπιεστική και απαιτητική.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγωνίζεσαι με σθένος για έναν επαγγελματικό σου στόχο και τον πετυχαίνεις αφού κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί σήμερα εμπόδιο!Αν είσαι single, η μαχητική σου διάθεση φέρνει κοντά σου ένα εξίσου δυναμικό πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, δώσε προσοχή σε αυτά που σου λέει το ταίρι σου.
 

ΖΥΓΟΣ
Αυξημένες ευθύνες και επαγγελματικές υποχρεώσεις απαιτούν όλη σου την ενέργεια και φρόντισε να μην υπερβείς τις δυνάμεις σου. Αν είσαι single, κερδίζεις τις εντυπώσεις με την παρουσία και τη φινέτσα σου! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ασχολείται με τις υποχρεώσεις του και νιώθεις παραμελημένη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές αποκαλύψεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα και θα αναθεωρήσεις τόσο την εμπιστοσύνη σου σε κάποιο συνεργάτη σου όσο και τις φιλοδοξίες σου! Αν είσαι single, ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου φτιάχνει το κέφι. Αν είσαι σε σχέση, θα κοντραριστείς με το σύντροφό σου για το ποιος έχει τα ηνία στη σχέση…
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια οικονομική σου υπόθεση διευθετείται σήμερα με τις δικές σου ενέργειες ενώ στα επαγγελματικά σου προκύπτει μια ευκαιρία που θα πρέπει να αξιολογήσεις. Αν είσαι single, προκύπτουν γνωριμίες με πρόσωπα άλλης κουλτούρας. Αν είσαι σε σχέση, σχεδίασε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις επιχειρήματα και πειθώ και με αυτά τα όπλα κερδίζεις τη μάχη και τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι single, ετοιμάσου για μια ουσιαστική γνωριμία που θα σε αγγίξει συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, μοιράζεσαι με το σύντροφό σου τα ίδια όνειρα και τις ίδιες αξίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παίρνεις δραστικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου ζωή και κάνεις βήματα που σε οδηγούν στην επιτυχία. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον σε πολιορκεί στενά. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
 

ΙΧΘΕΙΣ
Η έντονη διαίσθησή σου σε βοηθά να αποκαλύψεις τις υπόγειες ενέργειες ενός συναδέλφου και να επιβληθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μια σοβαρή συζήτηση που θα έχεις με ένα σημαντικό για την εξέλιξή σου πρόσωπο σου ανοίγει τους ορίζοντες. Αν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για μια πρόταση γάμου!

Πήγή