Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/10)

Η Σελήνη σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα… Τι αλλαγές θα φέρει και σε ποιος τομείς;

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστη η σημερινή ημέρα για εσένα, καθώς θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλα τα σχέδιά σου. Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και είσαι πολύ ευτυχισμένη που καταφέρνεις να ξεχωρίσεις. Ξεκινά μία καλύτερα περίοδος για τα οικονομικά σου , αρκεί να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις περιττά έξοδα. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εκεί χρειάζεται προσοχή. Να μετρήσεις πολύ τα λόγια σου για να γλυτώσεις τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single, σίγουρη η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με ψυχραιμία και συζήτηση θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τα σημερινά επαγγελματικά σου σχέδια. Κλειδί για την επιτυχία της ημέρας είναι η συνεργασία! Στα οικονομικά σου προσοχή, μην χαλάσεις την πρόοδο που κόπο έχεις πετύχει. Η στασιμότητα στην ερωτική σου ζωή σε προβληματίζει είτε είσαι είτε δεν είσαι σε σχέση. Κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανέλαβες πολλές υποχρεώσεις και νιώθεις ότι σε «πνίγουν». Πάρε μία βαθιά ανάσα και με την καλή συνεργασία που έχεις με τους συναδέλφους σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όσα έχεις να κάνεις για σήμερα. Να έχεις ανοιχτές τις… κεραίες σου καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις το παράθυρο που ανοίγεται μπροστά σου. Ο αγαπημένος σου σού ετοιμάζει μία έκπληξη… Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις βάλει πολλούς και σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους και είσαι έτοιμη να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τους πετύχεις. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν πολύ για να τους υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι κάπως βελτιωμένα, ωστόσο δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σε ευχαριστούν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Επιβάλλεται σήμερα να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου και να μην τον πιέζεις για πράγματα που δεν πρέπει. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις για κάτι νέο στη ζωή σου…

 

ΛΕΩΝ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σε πτοούν, αντιθέτως σε ιντριγκάρουν να κάνεις ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να πετύχεις και να αποδείξεις ότι δικαίως βρίσκεσαι στη θέση που σου δόθηκε. Είσαι έτοιμη παρόλο αυτά να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, θα έχεις κάποια έξοδα που δύσκολα θα μπορέσεις να αποφύγεις. Τα σύννεφα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου φεύγουν και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ιδανική η σημερινή ημέρα για νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βελτιωμένα τα επαγγελματικά σου, αν και οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες. Είσαι έτοιμη να κάνεις κάποιες αλλαγές, ωστόσο μην το παρακάνεις. Ένα βήμα τη φορά. Σήμερα δώσε σημασία στην υγεία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Ωστόσο, θα μπορέσεις να κάνεις μερικές αγορές για εσένα. Ευκαιρία για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και νέες γνωριμίες. Εάν είσαι σε σχέση τότε μίλησε με τον αγαπημένο σου για να ξεπεράσεις και αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα βρεις τον χρόνο να περάσεις και μερικές στιγμές πιο ήρεμες και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα πάνω τους, για αυτό απέφυγε να κάνεις έξοδα που θα χαλάσουν ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκαθαρίσματα. Εάν μία φιλία ή σχέση δεν προχωρά τότε δώσε ένα τέλος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις πολλά νέα επαγγελματικά σχέδια στο μυαλό σου τα οποία οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις το επόμενο διάστημα. Ξεκινά μία σημαντική περίοδος για εσένα με πολλές αλλαγές και έξοδα, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις περιττές αγορές και να μείνεις προσηλωμένη στις υποχρεώσεις σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και να δώσεις ευκαιρία σε νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν και σίγουρα δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις μέχρι να τις ολοκληρώσεις. Οι συνεργάτες σου θα σε δυσκολέψουν λιγάκι, ενδέχεται να υπάρξουν και μερικές εντάσεις. Προσοχή στην επικοινωνία μαζί τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Στην προσωπική σου ζωή διόρθωσε τα προβλήματα που έχεις με τον αγαπημένο σου. Ο διάλογος είναι πάντα σύμμαχος. Αν δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να μην απορρίψεις τον άνθρωπο που σε διεκδικεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλές ιδέες και είσαι έτοιμη να αρχίσεις να τις υλοποιείς. Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα και είσαι έτοιμη να κάνεις ακόμη περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Προσοχή σήμερα στα οικονομικά σου. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κλείσεις νέες συμφωνίες. Η ημέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να αποφασίσετε από κοινού την πορεία της σχέσης σας. Εάν είσαι single και έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, κανείς δεν σε σταματά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις για τα επαγγελματικά σου που δύσκολα θα μπορέσεις να απορρίψεις. Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, όμως όχι και η προσωπική σου ζωή. Μην παραμελείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου σταδιακά θα βελτιωθούν, αρκεί να αποφύγεις τις παγίδες. Στην ερωτική σου ζωή, ευχάριστες οι εξελίξεις, ειδικά για εσένα που είσαι single…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στη δουλειά σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν βάσει σχεδίου και αυτό σε κάνει χαρούμενη. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τα οικονομικά σου. Τα έξοδα των προηγούμενων ημερών σε έχουν βγάλει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να περιορίσεις τις σπατάλες; Με ψυχραιμία θα λυθούν όλα τα προβλήματα στη σχέση σου. Εάν είσαι single, καιρός να κάνεις νέα αρχή στη ζωή σου