Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/10)

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις… Ο Ερμής σε σύνοδο με την (ανάδρομη) Αφροδίτη επηρεάζει την επικοινωνία και τις προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσάς και θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας θα φέρουν αποτελέσματα, που ενδέχεται να οδηγήσουν σε αλλαγές στα οικονομικά σας. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και χαλάσετε την πρόοδό σας. Όσο για τα αισθηματικά σας να είστε προσεκτική σε συζητήσεις που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single, εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή της Αφροδίτης και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πρόθυμη να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας και να εξερευνήσετε νέα πεδία στην εργασία σας. Η προθυμία αυτή θα κριθεί θετικά και σε συνδυασμό με την όλη στάση στη δουλειά σας, θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας. Ωστόσο ένα οικογενειακό ζήτημα μπορεί να φέρεις αναταράξεις στον προϋπολογισμό σας, για αυτό να είστε προσεκτική. Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single μην αφεθείτε να σας γοητέψει ένα πρόσωπο για το οποίο δεν είστε σίγουρη ότι το θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε μάθει να βοηθάτε τους συνεργάτες σας και σίγουρα αυτό θα γίνει και σήμερα. Όσοι ζητήσουν τη βοήθειά σας είστε πρόθυμη να ανταποκριθείτε. Ωστόσο, οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας δεν σας κάνουν και τόσο συνεργάσιμη όσο θέλετε να είστε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας ακόμη δεν έχουν ισορροπήσει και αναρωτιέστε τι φταίει. Βρείτε τι κάνετε λάθος και διορθώστε το. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Ένα πρόβλημα υγείας θα σας φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single, αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κινητοποιηθείτε περισσότερο στη δουλειά σας. Αναλάβετε δράση για να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρας σας. Άλλωστε είστε έτοιμη για αυτό. Ξέρετε ότι απαιτεί περισσότερη δουλειά, όμως θα σας αποφέρει και περισσότερα χρήματα. Για σήμερα φροντίστε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και σας πιέζουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει πολύ την προσωπική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι…

 

ΛΕΩΝ
Οργανώστε από νωρίς το πρόγραμμά σας, η μέρα είναι απαιτητική. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και αν δεν μείνετε συγκεντρωμένη τότε δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Ένα οικονομικό ζήτημα σας προβληματίζει. Αφορά ένα μέλος της οικογένειάς σας και προσπαθείτε να βρείτε άμεσα λύση. Μην αγχώνεστε, γιατί θα πάρετε λάθος αποφάσεις. Στην ερωτική σας ζωή έχει «κοιμηθεί» κατά κάποιο τρόπο το πάθος. Αναζωπυρώστε τη σχέση σας. Εάν είστε single, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει την ημέρα σας…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε πολύ να συνηθίσετε το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι ήταν δική σας επιλογή. Είναι προτιμότερο να αφήσετε μία από τις δουλειές που έχετε αναλάβει και να αφοσιωθείτε στην υγεία σας, όμως θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας περισσότερο και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να υπάρχει μία αρμονία σε έσοδα – έξοδα. Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί μία αναστάτωση. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που υποβόσκει ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας, καλό είναι λοιπόν να μην το αφήσετε να διαιωνίζεται, αλλά να το λύσετε. Οι εντάσεις δεν κάνουν καλό στη σχέση σας. Αν είστε single, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τόσο καιρό αποδίδει και πλέον θα δείτε τους κόπους σας να «πιάνουν τόπο». Θα δεχθείτε συγχαρητήρια από τους ανωτέρους σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή για να ζητήσετε το κάτι παραπάνω στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας χρειάζεται προσοχή. Θα υπάρξουν κάποια έσοδα. Κινηθείτε έξυπνα για να μην καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά και θα αναζωπυρωθεί το πάθος. Ο αγαπημένος σας θα χαρεί πολύ με αυτή την εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε πολλά στη δουλειά σας και σίγουρα θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Για σήμερα ωστόσο αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς οποιαδήποτε κόντρα θα φέρει καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Για σήμερα φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν αποκλείσεις από τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και θα χειριστείτε άψογα τα χρήματά σας. Την ένταση της δουλειάς σας μην την μεταφέρετε στο σπίτι σας, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε καβγάδες με τον σύντροφό σας. Εάν είστε single η καλή παρέα ενός φίλου θα ανεβάσει τη διάθεσή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσάς καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαφές με νέα πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ρίχνει το Σύμπαν σήμερα στα πόδια σας και μην φερθείτε απερίσκεπτα, ειδικά στα οικονομικά σας. Εάν είστε έτοιμη να αλλάξετε τη ζωή σας, τότε τώρα είναι η ευκαιρία να μιλήσετε στον αγαπημένο σας για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είστε single, τότε τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετικά ξεκινά η εβδομάδα για εσάς στα επαγγελματικά σας. Τα σχέδιά σας βαίνουν βάσει προγράμματος και η χαρά σας δεν περιγράφεται. Ευκαιρία να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας για μία αύξηση που τόσο καιρό θέλετε να λάβετε. Ό,τι και να συμβεί, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Στα προσωπικά σας υπάρχουν πολλές αναταράξεις. Πρόσωπα από το παρελθόν φέρνουν αλλαγές στη ζωή σας και ενδέχεται να φέρουν και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσάς που αναζητάτε εργασία, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να το κάνετε. Εάν ήδη εργάζεστε τότε να είστε έτοιμη για τις σημαντικές, αλλά ευχάριστες, αλλαγές που έρχονται. Οι κόποι σας αποδίδουν! Τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο θετικό σημείο, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Σύντομα θα λάβετε ένα σημαντικό ποσό που δεν περιμένατε ποτέ να έρθει στα χέρια σας. Όταν συμβεί αυτό, διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, αποφύγετε τα δράματα και μην αφήσετε τίποτα να διαλύσει τη σχέση σας με τον αγαπημένο σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο παρορμητισμός σας δεν είναι καλός σύμμαχος στη δουλειά σας και για αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας. Μην ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένταση. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση, φροντίστε λοιπόν να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών και περάστε μία όμορφη βραδιά στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Εάν είστε single, τότε σκεφτείτε καλά τι θέλετε από έναν άντρα και διεκδικήστε το!

Πήγή