Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/1)

Πώς ξεκινάει η βδομάδα σου; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη…

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Κρόνου από τον 10ο οίκο σου θα σημάνει αλλαγή στον επαγγελματικό σου τομέα. Κράτησε μυστικές τις σκέψεις σου και μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σήμερα, διότι περίγυρος  και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τα σχέδιά σου, ορθώνοντας εμπόδια στο δρόμο σου.
Αισθηματικά: Τα άστρα προαναγγέλλουν μια περίεργη ατμόσφαιρα με το ξεκίνημα της μέρας και μέχρι τα μισά τουλάχιστον της μέρας. Είναι η περίοδος που συνιστάται να εστιάσεις στις δικές σου επιδιώξεις και ανάγκες στη σχέση ή στο γάμο σου, όχι με ιδιοτελείς σκοπούς ή λόγω εγωκεντρισμού, αλλά προκειμένου να βρεις την ουσία της σχέσης και να ισορροπήσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Πρέπει αν είσαι πρακτική και γρήγορη στη λήψη αποφάσεων, χωρίς όμως να λάβεις περιττά ρίσκα. Εάν αποφασίσεις να πάρεις μέρος σε μια ίντριγκα, ώστε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στο σημείο που σε συμφέρει για να δράσεις εκ του ασφαλούς, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διακριτική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξεις ολόκληρο το οικοδόμημα και την προετοιμασία ετών στον αέρα!
Αισθηματικά: Είσαι πολύ ισχυρή σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου πριμοδοτεί τον αισθηματικό τομέα, και ως εκ τούτου απόλυτα σε θέση να κατατροπώσεις κάθε πιθανό εχθρό ή αντίπαλο, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Αν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη τιμωρεί με τη θέση της σήμερα. Θα χάσεις κάθε πλεονέκτημα, εάν δεν έχεις σαφή άποψη και στρατηγική στο συναισθηματικό τομέα!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό σήμερα εννοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντί σου. Προς το βράδυ η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, μαζί με τη δημιουργική σου διάθεση να ανοίξεις νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σου στα ύψη.
Αισθηματικά: Και στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις μπορούν να είναι θεαματικές, αρκεί να έχεις σαφείς στόχους και να παραμείνεις πιστή σε αυτούς, ό,τι και να βρεθεί στην πορεία σου. Θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια αλλά και άτομα που θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν από την πορεία, αλλά δεν επιτρέπεται να λοξοδρομήσεις ούτε στιγμή!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Άρης, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα θα δραστηριοποιηθείς, θα εκδηλώσεις πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.
Αισθηματικά: Προβλήματα και μια διάσταση απόψεων φαίνεται να ταλαιπωρούν τη σχέση σου σήμερα, κυρίως κατά το πρώτο μισό της μέρας. Υπάρχουν γενικά έντονες και αιφνίδιες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή, που θα πρέπει να τις χειριστείς με διπλωματία και ψυχραιμία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Το κλίμα στα επαγγελματικά σου σήμερα φαίνεται να είναι ανατρεπτικό. Η ουράνια ευεργέτης σου, η Σελήνη από τον Κριό, σου παρέχει όλη τη στήριξη για να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να έχεις κάποιους έτοιμους προς υλοποίηση! Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ανοιχτή στις καινοτόμες ιδέες και ανά πάσα στιγμή έτοιμη για δράση.
Αισθηματικά: Για τις δεσμευμένες του ζωδίου, η παρούσα πλανητική συγκυρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια υγιή ερωτική σχέση σε εμβάθυνση των δεσμών του ζευγαριού, ένα μεγαλύτερο δέσιμο σε πνευματικό επίπεδο ή ακόμη και σε ένα γάμο μελλοντικά αν εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου βήματα σήμερα θα καθοδηγούνται απόλυτα από την προσμονή και την ελπίδα αυξημένων εισροών και κερδών. Το άγχος σου και η ανάγκη για την αύξηση των εσόδων σου είναι τόση που δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις να κερδίσεις χρήματα, έστω και με λίγο πλάγιους τρόπους.
Αισθηματικά: Μια ένταση θα υπάρχει μέχρι το απόγευμα στη σχέση σου, καθώς θα διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου. Αυτό όμως θα οφείλεται περισσότερο στην καχυποψία σου και θα στηρίζεται λιγότερο σε πραγματικά γεγονότα.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (υπερβολική μοιρολατρία). Ωστόσο λόγω της δυσμενούς θέσης του Ήλιου και του Πλούτωνα, χρειάζεται αρκετή επαγρύπνηση και προσοχή γενικότερα.
Αισθηματικά: Εάν η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία, η ένταση των αρχών της μέρας που προκαλεί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να αναθερμάνει αναπάντεχα τη σχέση σου, εάν όμως υπάρχουν προβλήματα, αυτά θα γιγαντωθούν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προβλεφθεί η επόμενη μέρα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα η μέρα δεν φαντάζει να είναι σπουδαία φίλες μου Σκορπίνες. Εμφανίζονται στο προσκήνιο έντονες αντιζηλίες, συγκρούσεις και αντιπαλότητες που απορυθμίζουν το εργασιακό κλίμα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από έριδες, γιατί θα χάσεις σημαντικούς πόντους χωρίς λόγο.
Αισθηματικά: Η προσωπική σου ζωή σήμερα περνά σε δεύτερο πλάνο κατά το πρώτο μισό της μέρας, καθώς σε απορροφά απόλυτα η επαγγελματική σου ζωή. Το δεύτερο μισό της μέρας επανέρχεται η ισορροπία επαγγελματικής και ερωτικής ζωής και θα υπάρξει μια αναγέννηση της σχέσης σου που θα πυροδοτηθεί από το βραδινό πλανητικό σκηνικό.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Κυνηγάς τις αποδώσεις που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και δεν αποκλείεται να τις πετύχεις. Προς το απόγευμα ευνοούνται οι κερδοσκοπικές κινήσεις, μιας και υπάρχουν αξιόλογες πιθανότητες για απρόσμενα κέρδη.
Αισθηματικά: Όσες φίλες Τοξοτίνες βρίσκονται σε μια ερωτική σχέση, οι πλανητικές συγκυρίες της μέρας θα μπορούσαν να είναι ευνοϊκές για την εξέλιξη της σχέσης, εάν το πάθος σας έχει σαν αποδέκτη τον ερωτικό σας σύντροφο. Το εκρηκτικό σκηνικό προς το βράδυ θα τονώσει τη λίμπιντό σας, φίλες singles του ζωδιακού και θα σας χαρίσει μοναδικές και αναζωογονητικές για τη σχέση σας στιγμές.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Οι θέσεις των πλανητών σήμερα, κυρίως του Άρη και της Σελήνης στον Κριό θα εξομαλύνουν τις συνθήκες για λογαριασμό σου και το μόνο που χρειάζεται είναι να δράσεις! Οι ανησυχίες σου για το μέλλον της καριέρας σου περνούν στο παρελθόν και μπορείς πλέον να δράσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.
Αισθηματικά: Ο αισθησιασμός που θα καταγραφεί σήμερα θα είναι εξαιρετικά έντονος, και ίσως το βράδυ να είναι και η καλύτερη φάση της μέρας για τις singles του ζωδίου. Μην εντυπωσιάζεστε όμως από το φανταχτερό περιτύλιγμα, γιατί ο Δίας προσπαθεί να σας αποπροσανατολίσει και να κάνετε λανθασμένες κινήσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα έχεις εξαιρετική ενέργεια, απίστευτη ορμή για δουλειά και σημαντικές νέες ιδέες που μπορούν να απογειώσουν τα επαγγελματικά σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπνεύσεις τους γύρω σου και να κινηθείτε μαζί για έναν κοινό σκοπό, ώστε να γίνει η προσπάθειά σας πιο αποτελεσματική.
Αισθηματικά: Για τις singles του ζωδίου υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει μια παλιά σχέση στο προσκήνιο και φαίνεστε διατεθειμένες να κάνετε μια στροφή και να καταφύγετε στην ασφάλεια του γνώριμου. Σε αντίθετη περίπτωση, η γοητεία σου θα φροντίσει να περάσεις εξαιρετικές στιγμές ερωτικού πάθους με νέους ερωτικούς συντρόφους, που όμως θα παραμείνουν στην σφαίρα του εφήμερου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Ο Ήλιος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσέξτε τον εγωϊσμό και την ισχυρογνωμοσύνη). Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο δραστήρια και τολμηρή σήμερα, έτοιμη να αναλάβεις κάποια ρίσκα. Είναι η εποχή που καταστρώνεις τα επαγγελματικά σου πλάνα και αναζητάς συμμαχίες για την πραγματοποίησή τους.
Αισθηματικά: Και στον ερωτικό τομέα σήμερα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις και η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να επιδιώξεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου, να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου και τις σκέψεις σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

Πήγή