Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/4)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί σήμερα την επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές. Δεν πρέπει να απορρίψεις τις συμβουλές που θα λάβεις από τους αγαπημένους σου. Ίσως η αλήθεια που εκφράζεται μέσα από τα λόγια τους να σου φανεί πικρή, αλλά είναι σημαντικό να γειωθείς και να αξιολογήσεις αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω σου. Το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα εξελιχθεί ικανοποιητικά. Συνέχισε να κυνηγάς το όνειρό σου χωρίς υποχωρήσεις και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια για εξεύρεση ομοϊδεατών. Μπορεί να βρεις έναν σύμμαχο ανάμεσα στα φιλικά σου πρόσωπα ή τις κοινωνικές σου επαφές, που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμος στο άμεσο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
Άλλα προγραμματίζεις για σήμερα στη δουλειά και άλλα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια. Προσοχή στις δαπάνες σου, γιατί έχεις ξεφύγει αρκετά! Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα. Αγαπάς την καθημερινότητά σου, αγαπάς τη ρουτίνα και τις συνήθειές σου, εάν μοιράζεσαι τη ζωή με κάποιον άλλον όμως, θα πρέπει να ζητήσεις και τη δική του άποψη.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην βλέπεις εχθρούς παντού γύρω σου με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει. Πιστεύεις ότι συνάδελφοι σού έχουν βάλει τρικλοποδιές, η αίσθηση αυτή όμως οφείλεται περισσότερο στη φαντασία σου. Ένα προσωπικό πρόβλημα επανέρχεται στο προσκήνιο και σε αναστατώνει ή σε θλίβει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το λύσεις οριστικά για να πάψει να σε στοιχειώνει.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ήθελες να σε εμπιστεύονται οι γύρω σου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό με τη συμπεριφορά σου με τη θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 10 οίκο σου. Θα πρέπει να αποβάλεις την επικριτική διάθεση που πολύ συχνά έχεις και να αποδέχεσαι πιο εύκολα τις απόψεις των άλλων. Είναι επίσης μια μέρα που θα ευχόσουν να παραμείνουν τα κρυφά κρυμμένα. Δεν πρόκειται όμως να συμβεί, οπότε ετοιμάσου για αποκαλύψεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνειδητοποιείς τι ακριβώς θέλεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου και τα άστρα μπορούν να σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σου. Η ζωή σου χαμογελάει σήμερα και προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Απόλαυσε το βράδυ σου και χαλάρωσε από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.

 

ΛΕΩΝ
Μια αναποδιά στον επαγγελματικό τομέα σε αναστατώνει και θέτει σε κίνδυνο την πορεία της δουλειά σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να σώσεις ό,τι μπορείς. Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου χρειάζεσαι συναισθηματική ξεκούραση για να επανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Απόλαυσε την ηρεμία του σπιτιού σου και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σε αγαπούν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες ιδέες και με ενδιαφέρουσες επαφές με τρίτους. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Ευνοούνται τα ταξίδια, απόφυγε όμως τα περιττά έξοδα. Τα επαγγελματικά σου απαιτούν δράση και πολύ περισσότερη δέσμευση από μέρους σου. Μην ανησυχείς όμως, θα τα καταφέρεις και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά προς όφελός σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

 

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σου θα είναι κάπως περίεργη σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα! Η ψυχολογία και η σωματική σου κατάσταση φτιάχνει σιγά – σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ τα επαγγελματικά σου ανεβαίνουν σταδιακά. Έχεις συσσωρεύσει μεγάλη κούραση, καθώς το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σε γεμίσει προσωρινά με άγχος.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σου χαλάσει τη διάθεση με τη θέση του Ποσειδώνα να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου. Μην επιτρέπεις σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σου. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητά σου δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη κυβερνήτη του έρωτα, της δημιουργία και της ζωής από το ζώδιο των Διδύμων να επηρεάζει το 5ο οίκο σου θα κάνεις μια παράλληλη σχέση που θα σε προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά με θεαματικό τρόπο.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 23, 12.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σου, εάν έχεις απογόνους. Φρόντισε όμως και τον εαυτό σου για να μην πέσεις κι εσύ. Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεσή σου με το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή! Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεσαι προδομένη από τα άτομα που αγαπάς και η πικρία βαραίνει την καρδιά σου με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει αρκετά. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Καθόρισε εσύ την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Μην βιάζεσαι ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα θα σε βρει αρκετά προβληματισμένη ως προς το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Η επιλογή που θα πάρεις θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σου, για αυτό θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη. Η ζωή σου φαίνεται να είναι αρκετά χαοτική τον τελευταίο καιρό με τη θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου και σίγουρα δεν θα βοηθούσε να δημιουργήσεις με τις πράξεις σου ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

 

Πήγή