Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να κρατήσεις πάση θυσία μακριά σου κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σε αποσυντονίσουν. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σου επιβληθεί, με σκοπό να σε ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις αν είσαι single.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ευαισθησία που δείχνεις σήμερα στα ζητήματα της ημέρας, που σε αφορούν άμεσα, είναι τέτοια, που κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν για να σε εξαπατήσουν. Κράτησε την αυτοκυριαρχία σου και προσπάθησε να ελέγξεις όσο γίνεται τα αισθήματά σου. Συγκεντρώσου στη δουλειά σου κι άφησε τα δύσκολα για αύριο.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί! Έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη σκέψη της συναισθηματικής σου αστάθειας και την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σου, μπορεί αν το προσπαθήσεις, να έχεις ευχάριστη συντροφιά σήμερα, όπου η δική σου φιλική διάθεση θα βρει ανταπόκριση από φιλικά πρόσωπα, αλλά και τον σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί πιθανώς να υπάρξουν περιστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις συλλογικές αποφάσεις ή μια πληθωρική προσωπικότητα να σε καθηλώσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η μέρα δεν προσφέρεται για ανεξάρτητες κινήσεις, παρά μόνο για δράσεις μέσα σε μια ομάδα.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΛΕΩΝ
Η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί! Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και με αρμονικότητα στα δικά σου αισθήματα, μπορείς σήμερα να βρεθείς κοντά στον σύντροφό σου, όπου μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά του αισθήματα και να ξεπεραστούν, αν υπήρχαν, κάποια προβλήματα επικοινωνίας, αλλά και να βρεθείς σε κάποιο φιλικό κύκλο, όπου θα περάσεις θαυμάσια.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η μέρα δεν προβλέπεται να είναι σπουδαία. Το απόγευμα μπορεί να σε βασανίσουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ακίνητα ή την προσωπική σου ιδιοκτησία. Είναι πιθανό να απαιτείται η συμβουλή δικηγόρου για να είσαι σίγουρη για τους σωστούς χειρισμούς. Ο έρωτας και οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται σήμερα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΖΥΓΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης ευνοεί την ανάπτυξη! Η διάθεση συνεργασίας, η επαγγελματική διαίσθηση, το μυαλό που παίρνει χίλιες στροφές, είναι στοιχεία που κάνουν τη μέρα κατάλληλη για έλεγχο της όποιας επαγγελματικής συμφωνίας ή συμβολαίου που έχεις στα σκαριά. Μην αφήσεις τη μέρα να πάει χαμένη.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην εμπιστεύεσαι τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντός σου. Με την Σελήνη στους Διδύμους προσπάθησε να επαληθεύσεις τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείς. Το βράδυ συνιστάται να χαλαρώσεις στο αγαπημένο σου στέκι με την παρέα σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μπορεί να έχεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις κάτι σημαντικό στην καριέρα σου και να σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις έναντι των ανταγωνιστών. Σε προσωπικά ζητήματα, όμως, θα πρέπει να κινηθείς πιο προσεκτικά…
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέση της Αφροδίτης σήμερα σε ευνοεί! Μια ρομαντική διάθεση είναι διάχυτη σε σένα που είσαι single. Βλέπεις τα πράγματα ονειρικά, με μια ξεχωριστή ευαισθησία. Προσοχή να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι τη λεπτή και ευαίσθητη διάθεσή σου. Αν μπορείς να μείνεις μόνη θα ήταν καλύτερα, ή να βρεθείς με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι απόλυτα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα λειτούργησε έξυπνα, διακριτικά και εξέφρασε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο. Δεν θα ήταν σοφό να κάνεις κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο άθλημα, πρέπει να αποφύγεις οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς και τα τυχερά παιχνίδια.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ήλιος από τον 1ο οίκο είναι σε αδυναμία. Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σου σήμερα μπορεί να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

Πήγή