Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/3)

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα το απόγευμα, στο διάστημα που ακολουθεί και για δύο περίπου μέρες ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε ελπίδες επιτυχίας. Θετικά ευνοημένοι θα είναι οι: Κριοί, Λέοντες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Απόφυγε να ασχοληθείς με όλα τα μεγάλα και σπουδαία της δικής σου ζωής και επικέντρωσε την προσοχή σου στις κινήσεις των άλλων. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται», μιας και μόνο μέσα από την προσπάθεια μπορούμε να καλυτερέψουμε την καθημερινότητά μας. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σου επιβάλει την πειθαρχία!
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάτι έχει σπάσει μέσα σου σήμερα αναφορικά με το σύντροφό σου. Αισθάνεσαι απογοητευμένη και προδομένη και δεν έχεις διάθεση να κάνεις το παραμικρό. Ένα έντονο αίσθημα κόπωσης θα σε κατακλύσει και θα έχεις τη διάθεση να αποτραβηχτείς από κάθε είδους υποχρέωση και να ηρεμήσεις. Εάν είσαι σε θέση να το κάνεις με τον Πλούτωνα σε εξάγωνο θα σου κάνει καλό.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη να κινείται από το απόγευμα στο ζώδιό σου, ίσως διαπιστώσεις ότι οι προσπάθειες που καταβάλλεις τον τελευταίο καιρό για την ομαλοποίηση της οικογενειακής σου ζωής ήταν μεν σημαντικές, αλλά όχι αρκετές. Χρειάζεται συνέπεια και συνέχεια. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξεις επίσης αναφορικά με χρήματα και περιουσιακά σου στοιχεία. Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν απώλειες.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μονοτονία της καθημερινότητας με τη θέση του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου σε καταβάλλει και σου στερεί κάθε δημιουργική πνοή. Απόδρασε με όποιο τρόπο κρίνεις εσύ και αναζήτησε τα ερεθίσματα εκείνα που θα σε ανεβάσουν. Κάποια σκληρή κριτική που θα ασκήσεις μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για οικογενειακές λογομαχίες ή για έναν διαπληκτισμό με ένα πολύ καλό σου φιλικό πρόσωπο. Στο χέρι σου είναι να μην το αφήσεις να συμβεί.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

 

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους, αισθάνεσαι ότι εκπέμπεις μια ιδιαίτερη αύρα που μαγνητίζει τους γύρω σου. Με τονωμένη αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση καλό είναι να χαρείς τη μέρα σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται στον εργασιακό σoυ τομέα, καθώς υπάρχουν και πισώπλατα μαχαιρώματα και κάποιες αναστατώσεις. Τα σχέδιά σου για τη σημερινή μέρα άστα στην άκρη και κινήσου συντηρητικά.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι αρκετά ξεροκέφαλη και αποφεύγεις πεισματικά τους νεωτερισμούς. Κατά προτίμηση θα ήθελες να χειριστείς τις καταστάσεις με τον παλιό, καλό τρόπο που έχεις συνηθίσει, οι συνθήκες όμως έχουν αλλάξει και θα πρέπει να προσαρμοστείς. Άφησε τη μέρα να σε καθοδηγήσει, γιατί κάθε προσπάθεια επιβολής των δικών σου ρυθμών ή σχεδίων θα είναι μάταιος κόπος με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

 

ΖΥΓΟΣ
Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια καλή μέρα η σημερινή, καθώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα σου δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Υποβόσκει ένας εκνευρισμός και έχεις τη διάθεση να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που σε έχουν φέρει στα άκρα. Προσοχή μόνο μην ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε -η θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου δεν σε ευνοεί.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το πλανητικό σκηνικό και τον Κρόνο να σε πιέζει, θα αναλάβεις επιπλέον αρμοδιότητες σήμερα, κάτι που σημαίνει επιπλέον δουλειά και υποχρεώσεις. Σε περιμένουν όμως σπουδαία επιτεύγματα. Σε προσωπικό επίπεδο σε προσελκύουν τα παράδοξα και τα παράτολμα και μάλιστα σε πνευματικό επίπεδο. Απόφυγε οτιδήποτε δεν καταλαβαίνεις και δεν μπορείς να ελέγξεις, για να μην βρεθείς μπλεγμένη χωρίς να το καταλάβεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή αναμοχλεύεται το παρελθόν και έρχονται αναμνήσεις στην επιφάνεια από πρόσωπα και καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Ίσως να συναντήσεις έναν παλιό φίλο που θα σου θυμίσει μια ξεχασμένη εποχή της ζωής σου. Το φανταστικό και το πραγματικό δεν θα έχουν σαφή όρια για σένα φίλη μου, και για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις δράσεις σου. Άφησε σοβαρές αποφάσεις για άλλη μέρα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο του Άρη σε πιέζει αρκετά. Ίσως να αισθάνεσαι λίγη μοναξιά ή απογοήτευση από τους ανθρώπους. Δεν είναι καλή η σκέψη να αποτραβηχτείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Είναι ενδεχομένως μια ιδανική μέρα να στρέψεις την προσοχή σου στον εαυτό σου και να φροντίσεις για τη χαλάρωση και την αναγέννησή σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου δεν μπορούν να συνεχιστούν χωρίς διάλειμμα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με το τετράγωνο της Σελήνης και του Άρη στο ωροσκόπιό σου, την απογοήτευση ή την κατήφεια σου πρέπει να την καταπολεμήσεις σήμερα και με αισιοδοξία και μαχητικό πνεύμα να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα φέρει η μέρα. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σου, σε ταλαιπωρεί και σε αποσυντονίζει. Βρες τρόπο να αποσπάσεις την προσοχή σου από αυτό και θα βρεις και πάλι τον ρυθμό σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα και του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου σε μπλοκάρει υπερβολικά σήμερα.! Η έλλειψη κινήτρων και η μάλλον ράθυμη διάθεσή σου θα αποτελέσουν τα εμπόδια που βάζεις εσύ η ίδια στο δρόμο σου και δεν μπορείς να ολοκληρώσεις όσα πρέπει. Κάποιο πρόσωπο δεν βγαίνει από το μυαλό σου. Εάν είσαι σε σχέση, καλά θα κάνεις να αποβάλλεις κάθε σκέψη παράλληλης σχέσης, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

Πήγή