Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/10)

Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα σας ταράξει και θα δώσετε μάχη για να ξεπεράσετε τη συναισθηματική αναστάτωση που σας προκάλεσε. Η διάθεσή σας «φωτίζεται» αμέσως μόλις η Σελήνη περάσει από τον εμπνευσμένο Τοξότη. Καιρός να διευθετήσετε τις σκέψεις σας και να απελευθερωθείτε από οποιαδήποτε παρατεταμένη αρνητικότητα.

ΚΡΙΟΣ
Ο πιο σημαντικός σας στόχος αυτή την περίοδο είναι η αυτοβελτίωση. Έχετε την ανάγκη να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους στη ζωή σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους πετύχετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μόλις καταλάβετε τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν και σταματήσετε να τα επαναλαμβάνετε. Δεν είναι κακό να δείξετε στον σύντροφό σας τις αδυναμίες σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να τις ξεπεράσετε. Θα σας βοηθήσει, αρκεί να τον αφήσετε…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός στη ζωή σας, που θα σας κάνει να κατεβάσετε λίγο τους επαγγελματικούς ρυθμούς σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείτε, όμως, εσείς δεν θα θέλετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους, παρόλο που τα οικονομικά σας είναι κάπως… στριμωγμένα. Στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και συζητήσεις που θα μετανιώσετε στην πορεία. Θα ήταν καλό να μοιραστείτε τα προβλήματά σας, αν θέλετε να φτάσετε πιο σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πολλές υποχρεώσεις, όμως, το μυαλό σας δεν θα μπορεί να συντονιστεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένη και να αναλάβετε πρωτοβουλίες στα ζητήματα της εργασίας σας. Αν το καταφέρετε αυτό, θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και πολύ σύντομα θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που θα ευνοήσουν την καριέρα σας. Η ρομαντική σας διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κληθείτε να λάβετε μια πολύ σημαντική απόφαση για την επαγγελματική σας πορεία.. Θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση και να μην αφήσετε το άγχος και την ένταση που νιώθετε να σας επηρεάσει. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα. Θα δεχθείτε μία πρόταση από τον αγαπημένο σας, η οποία χρειάζεται σκέψη πριν δώσετε την τελική σας απάντηση.

 

ΛΕΩΝ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα δείτε πολλές προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίσατε κατά το παρελθόν στην εργασία σας να μπαίνουν σε μία σειρά. Τακτοποιούνται βασικά ζητήματα και η δουλειά σας αποδίδει. Οι κόποι σας δεν θα περάσουν απαρατήρητοι από τους ανωτέρους σας. Νομίζετε ότι δεν το βλέπουν, αλλά δεν είναι έτσι. Η σκληρή δουλειά σας αναμένεται σύντομα να αναγνωριστεί και σε οικονομικό επίπεδο. Αλλαγές έρχονται στην προσωπική σας ζωή, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ανθρώπους που συμμερίζονται τις απόψεις σας. Αυτοί θα είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ιδέες σας. Ενδέχεται κάποιο πρόσωπο να ταράξει και τα ήρεμα νερά της ερωτικής σας ζωής…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε πολλή προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς και σε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Θα ήταν καλό, αν πάτε για ψώνια, να πάρετε μαζί κάποιον φίλο σας που θα μπορέσει να σας συγκρατήσει, από το να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε πράγματα που δεν τα έχετε και τόση ανάγκη. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο αυτή την περίοδο, αφού φαίνεται πως έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο, για να οργανώνετε το χρόνο σας σωστά και να ρυθμίζετε τις υποχρεώσεις σας. Με τον αγαπημένο σας περνάτε μία περίεργη περίοδο στη σχέση σας. Η επικοινωνία φέρνει πάντα αποτελέσματα, για αυτό μην αφήνετε τα προβλήματα να συσσωρεύονται.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία σειρά και οι κόποι σας αποδίδουν. Έχετε τρομερές ιδέες για το μέλλον και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τις συζητήσετε με τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, για αυτό κινηθείτε με σύνεση. Σήμερα ωστόσο, θα βρείτε επιτέλους λίγο χρόνο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και χωρίς να σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας. Θα σας κάνει καλό λίγη ξεκούραση, όμως, προσέξτε να μην το παρακάνετε και παραμελήσετε τη δουλειά σας. Προσπαθήστε στις δραστηριότητές που θα κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας να συμπεριλάβετε και το σύντροφό σας, γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε σαρκαστική διάθεση και είναι πιθανό να κάνετε κάποια πειράγματα στους συναδέλφους σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Μπορεί εσείς να μην έχετε αρνητική πρόθεση, όμως, πολλοί μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν το χιούμορ σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο μπορείτε και να μην το παρακάνετε. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Ο αγαπημένος σας ετοιμάζει μία φανταστική έκπληξη. Ακριβώς ότι είχατε ανάγκη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η στιγμή που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, έχοντας απαλλαγεί από το άγχος της δουλειάς σας. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν καλύτερα και έτσι τώρα δεν έχετε κανέναν λόγο για να ανησυχείτε. Θα μπορέσετε, λοιπόν, με περισσότερη ψυχραιμία να κάνετε μία ανασκόπηση των έργων σας και να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις που δεν πήγαν όπως θέλατε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό, αλλιώς θα είστε συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα από ποτέ και θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου έκανε κακό στα επαγγελματικά σας. Πλέον έχετε την ευκαιρία να κάνετε κινήσεις και να προχωρήσετε με νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σας είναι κάπως ζορισμένα. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Θα βιώσετε μία πολύ σημαντική αλλαγή στη σχέση σας. Αν είστε δεσμευμένη θα δείτε πως ο σύντροφός σας σάς στηρίζει περισσότερο πλέον. Τώρα δεν θα χρειάζεται, λοιπόν, να παίρνετε εσείς όλες τις σημαντικές αποφάσεις και για τους δύο και να επωμίζεστε τις ευθύνες. Αν είστε single θα διαπιστώσετε ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας, σας βλέπει διαφορετικά και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε όταν σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να θέλετε πάντα να βοηθάτε τους άλλους, όμως, τώρα η καλοσύνη σας μπορεί να μην σας βγει σε καλό. Έχετε αναλάβει να βρείτε τη λύση στο πρόβλημα ενός συνεργάτη σας, ο οποίος περιμένει από εσάς περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Έτσι, πριν το καταλάβετε, θα αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια εκεί και μετά δεν θα έχετε το κουράγιο, για να ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα. Βάλτε τα όριά σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που σας αντιστοιχούν και από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Προσοχή στα οικονομικά σας, μην παρασυρθείτε σε κινήσεις που θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα έξοδά σας. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας είναι ακόμη προβληματική. Φροντίστε εσείς να κάνετε κινήσεις βελτίωσης…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε παρατηρήσει ότι είστε το πιο υπεύθυνο άτομο στη δουλειά σας και αυτό αυτομάτως σας προκαλεί άγχος. Προσπαθείτε να είστε καλή σε όλα και αισθάνεστε υπεύθυνη όταν κάτι πάει στραβά. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε μόνο στα δικά σας πρότζεκτ και να μην παίρνετε την ευθύνη για τα λάθη των άλλων, γιατί αυτό μπορεί να βλάψει τη φήμη σας, αλλά και να κάνει τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Φροντίστε, όταν τελειώσετε με τη δουλειά, να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, γιατί το έχετε ανάγκη. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, είναι κατάλληλη στιγμή. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και αποφασίστε από κοινού για το μέλλον της σχέσης σας.

Πήγή