Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/4)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τον πρώτο λόγο σήμερα έχουν η οικογένεια και το σπίτι. H Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγράψεις μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τελικά θα πραγματοποιήσεις ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού ή θα σχεδιάσεις μια μελλοντική εξέλιξη για την επιχείρησή σου. Στα συναισθηματικά σου επίσης θα επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία. Γιόρτασε με την οικογένειά σου σήμερα, και αν είσαι αδέσμευτη δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τα συναισθήματα ενός ατόμου που θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σε κάνει λίγο οξύθυμη και επιθετική με τον Ήλιο σε τετράγωνο στο ωροσκόπιό σου. Να φανείς ευγενική και γενναιόδωρη με τους γύρω σου, γιατί σου στάθηκαν στα δύσκολα και δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από την ευγνωμοσύνη σου. Η επικοινωνία σου με άτομα που αγαπάς μπορεί να είναι διαταραγμένη. Ειδικά από τους γονείς σου μπορεί να δεχθείς σφοδρή κριτική για τον τρόπο ζωής σου και να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν σου βγαίνουν με την ευκολία που θα περίμενες οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, με τον Ουρανό στον Ταύρο να επηρεάζει τον 1ο οίκο σου, αλλά με την υπομονή και την επιμονή θα το οδηγήσεις εκεί που πρέπει. Και με το ταίρι σου πεισμώνεις σήμερα και δεν μπορείς να δεις ότι αυτά που σας χωρίζουν δεν είναι παρά οι λεπτομέρειες. Καλύτερα ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δείξε διάθεση για συνεργασία.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το εξάγωνο του Ουρανού εξετάζεις την προσωπική ζωή και τους επαγγελματικούς σου στόχους σήμερα. Δεν είσαι βέβαιη εάν έκανες κάποια βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα, χρειάζεσαι όμως άμεσα λύσεις. Μια απογοήτευση στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως αναφορικά με τον εργοδότη σου σε πεισμώνει και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις ρότα στον τομέα της καριέρας. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου και τη θετική όψη του Δία στο ωροσκόπιό σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είσαι απαιτητική με τους γύρω σου, πρόσεξε όμως να μην ξεφύγεις από τα αποδεκτά όρια, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ή και λογομαχίες από το πουθενά. Προσπάθησε να είσαι σαφής και συγκεκριμένη στον τρόπο που διατυπώνεις τις απόψεις σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

 

ΛΕΩΝ
Δώσε προσοχή σε αυτά που λες γιατί η μέρα είναι λίγο περίεργη και μπορεί να παρεξηγείσαι εύκολα με το τετράγωνο του Ερμή! Είναι κρίμα να δημιουργήσεις βαρύ κλίμα με την εριστική σου διάθεση. Ευχάριστα νέα θα έχεις όμως αναφορικά με τα οικονομικά σου. Δεν γίνεσαι εκατομμυριούχος από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μια βαθιά ανάσα φαίνεται ότι θα την πάρεις.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά με το εξάγωνο του Κρόνου. Η διαύγεια πνεύματος θα κάνει όμως τη διαφορά. Στη σχέση σου η κατάσταση εξακολουθεί να φαίνεται σταθερή. Όμως μια ξαφνική φασαρία θα σου χαλάσει τη διάθεση.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

 

ΖΥΓΟΣ
Παρεξηγήσεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να προκύψουν σήμερα με τη Σελήνη από τον Καρκίνο να επηρεάζει τον 10 οίκο σου. Κάνε υπομονή και χαμήλωσε τους τόνους. Σου χρειάζεται ανανέωση και χαλάρωση. Φρόντισε τη διατροφή σου και μη σπαταλάς άσκοπα το χρόνο σου. Απόφυγε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα θα σε κάνει αρκετά κοινωνική παρόλο που η άσχημη διάθεση του συντρόφου σου θα σε προβληματίσει αρκετά με τη σύνοδο της Αφροδίτης. Κάνε θετικές σκέψεις και μην αφήνεις την καχυποψία να σε κυριεύει. Μην αμφιβάλλεις για αυτό και μην πιέζεσαι από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή τις υπερβολές του. Προσπάθησε επίσης να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της εργασίας σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω της θέσης του Ερμή στον 4ο οίκο σου σε πτώση θα σε γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Να είσαι περισσότερο αισιόδοξη και θετική με τον περίγυρό σου. Τα άστρα θα φέρουν καινούριες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Συναίσθημα και διαίσθηση είναι οι λέξεις κλειδιά για σήμερα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 3ο οίκο σου, επωφελήσου από τις επαγγελματικές σου  γνωριμίες. Αντανακλάς θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείς να έλκεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να έρθεις σε επαφή με κατάλληλα πρόσωπα που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές προς όφελός σου στο άμεσο μέλλον.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σήμερα, αν δεν θέλεις να έρθεις σε συναισθηματική ρήξη και μια γενικότερη αναστάτωση. Με τον Ερμή στον 2ο οίκο σου σε πτώση, η ασυνεννοησία με το ταίρι σου θα σου χαλάσει τη διάθεση. Πολύ κινητικότητα και τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσοχή στις καινούριες συνεργασίες!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα όνειρά σου καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μέρας σου και σαγηνεύουν τους συνομιλητές σου με τη θέση του Ποσειδώνα. Ονειροπολείς για να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά όμως μια μικρή αύξηση μισθού ή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση πιθανόν να λάβεις σήμερα, από εκεί που δεν το περίμενες. Αποταμίευσέ τα για τις ισχνές μέρες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

 

Πήγή