Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/10)

Περίεργη η σημερινή ημέρα, αισθάνεστε ότι τρέχετε να προλάβετε τα πάντα και ότι τίποτα δεν έχει επιτυχία. Ο ακραίος Σκορπιός καλύπτει τον επιτακτικό Δία, αυξάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη σας προς τους άλλους, παρά τους κινδύνους που προηγήθηκαν.

ΚΡΙΟΣ
Κάτι τριβελίζει το μυαλό σας. Κάτι που μόνο εσείς ξέρετε. Αυτό θα ρίξει αισθητά τους ρυθμούς στη δουλειά σας. Στα οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι ένα διάλειμμα. Χαλαρώστε, διαλογιστείτε και προσπαθήστε να περάσετε μία ήρεμη βραδιά με τον αγαπημένο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα ήταν σοφό να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές θα μπορούσαν να έχουν επικίνδυνες συνέπειες στην επιχείρηση στην οποία εργάζεστε. Μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα για μπορεί να μετανιώσετε. Ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας στον προσωπικό σας χρόνο πρέπει να είστε πιο μετρημένη. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν (φίλοι και συγγενείς) και μην είστε απόλυτη. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε αναλυτικά με τον αγαπημένο σας για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες δυσκολίες σας περιμένουν στα επαγγελματικά. Κάποιοι άνθρωποι πρόκειται να σας επηρεάσουν αρνητικά γι αυτό θα ήταν καλό να τους απομακρύνετε. Τα οικονομικά σας δεν πρόκειται να μεταβληθούν. Αυτό που πρόκειται να αλλάξει είναι τα αισθηματικά σας, καθώς σήμερα είναι η μέρα σας. Σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα για φλερτ. Θα απολαύσετε την προσοχή από το αντίθετο φίλο. Γι αυτό το βράδυ βγείτε έξω και χαμογελάστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον εργασιακό σας χώρο πρόκειται να νιώσετε πολύ παραγωγική σήμερα. Προς το τέλος της ημέρας, ένας συνάδελφος θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια αρνητική κατάσταση, αρκεί να παραδεχτείτε ότι θα κρατήσετε αυτή τη σχέση έξω από τον εργασιακό χώρο. Στα οικονομικά προβλέπονται μικρές μεταβολές που θα σας δώσουν μία ανάσα. Εάν είστε σε σχέση, τότε έχει έρθει η στιγμή για ξεκαθαρίσματα με τον αγαπημένο σας.

 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα νιώσετε υπερήφανη για τον εαυτό σας και για τα κατορθώματα σας. Θα δώσετε λύση σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που προβληματίζει εδώ και καιρό την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Οι συνάδελφοί σας θα αναγνωρίσουν την ενέργεια σας αυτή. Μείνετε προσγειωμένη και μην επιτρέψετε σε αυτήν την επιτυχία να σας πάρει το κεφάλι. Ένα έμβασμα από μια απρόσμενη πηγή έρχεται να ενισχύσει τα οικονομικά σας. Στο προσωπικό σας χρόνο κάντε ένα δώρο στο εαυτό σας, πάρτε τον αγαπημένο σας και βγείτε μια βόλτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα επαγγελματικά δεν θα υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή σήμερα. Έχετε αρκετές υποχρεώσεις και ξέρετε ότι πρέπει να αντεπεξέλθετε σε όλες, για αυτό εργάζεστε σκληρά. Στα οικονομικά αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση σε επικίνδυνα χρηματοοικονομικά έργα καθώς και ανούσιες αγορές. Δώστε περισσότερη βάση στα αισθηματικά σας. Αφιερώστε χρόνο σε ένα καινούριο πρόσωπο που έχει εμφανιστεί στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα ειπωθούν πολλά πράγματα μπροστά και πίσω από την πλάτη σας σχετικά με τις εργασιακές σας επιδώσεις. Μην δώσετε σημασία σε αυτά τα κουτσομπολιά ακόμα και εάν γνωρίζετε ποιος τα διαδίδει. Όλοι όσοι είναι με το μέρος σας θα ξέρουν ότι το κουτσομπολιό προέρχεται από ζήλια. Τα οικονομικά σας δεν μεταβάλλονται, ωστόσο ποτέ δεν είναι λάθος στιγμή για να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Στο τέλος της ημέρας μην αφήσετε την κούραση και το άγχος να σας καταβάλει και να χαλάσει τα σχέδια που έχετε με τον αγαπημένο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια δύσκολη και κουραστική μέρα σας περιμένει στη δουλειά. Τα βάρη και οι ευθύνες πολλές. Προγραμματιστείτε σωστά τον χρόνο σας και τις υποχρεώσεις σας και όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά. Έχετε βγει από τη σειρά σας και έχετε χάσει λίγο το… μέτρημα με αποτέλεσμα τα έξοδά σας να υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Στα προσωπικά σας σήμερα πρέπει να είστε προσεκτική, ειδικά στην επικοινωνία με τους φίλους σας. Μην κρατάτε στη ζωή σας ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά. Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα σας περιμένει μια καλή μέρα στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να έχετε πολλή δουλειά, όμως οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν. Οι προσπάθειες θα αναγνωριστούν και θα λάβετε τα συγχαρητήρια από τους συναδέλφους σας. Αυτό μπορεί να επιφέρει μικρή βελτίωση των οικονομικών σας. Στο αισθηματικό τομέα σήμερα θα γνωρίσετε ένα σημαντικό άνθρωπο ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας στο μέλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια αρκετά δύσκολη μέρα σας περιμένει στη δουλειά. Η διπλωματική οδός είναι η μόνη που θα φέρει αποτελέσματα και μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει τη διάθεσή σας. Θα αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα που απαιτούν λύση. Ίσως ήρθε η στιγμή να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που ξέρετε ότι μπορεί να σας την δώσει. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας θα φέρει αλλαγές στη ζωή σας…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα εργασιακά σας σήμερα. Τα σχέδιά σας προχωρούν βάσει προγραμματισμού και αυτό είναι ευχάριστο. Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε και αυτό θα βελτιώσει πολύ τα οικονομικά σας. Φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση αυτών των χρημάτων. Εάν κάτι σας απασχολεί στη σχέση σας καλό είναι να το συζητήσετε με τον αγαπημένο σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας στην επίτευξη των στόχων σας είναι αξιοθαύμαστη και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο από τους ανωτέρους σας. Το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί αισθητά, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην καταστρέψετε αυτή την πρόοδο που έχετε πετύχει με τόσο κόπο. Αφήστε στον αγαπημένο σας τον ρόλο του… κυνηγού! Του αρέσει πολύ…