Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/1)

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το δεύτερο μισό της μέρας χρειάζονται προσοχή οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο, κυρίως εάν κάνετε ομαδική δουλειά. Θα υπάρξει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και μια διάθεση να μειώσουν την επαγγελματική σου επάρκεια για να αναδειχθούν εκείνοι. Τα οικονομικά σου είναι βατά. Δεν θα αργήσεις όμως να δεις κι εκεί θετικές εξελίξεις.
Αισθηματικά: Παλιές και φθαρμένες σχέσεις έχουν την πιθανότητα σήμερα και κάτω από τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να ανανεωθούν μέσα από την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους ή να διακοπούν οριστικά. Η γοητεία σου αυξάνεται, ακόμη και στα μάτια του συζύγου ή συντρόφου σου. Πρέπει να προσέξεις όμως αρκετά με τους πειρασμούς που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Ίσως σου είναι δύσκολο να πεις όχι σε ένα καλό φλερτ και αυτό τελικά να βλάψει τη σχέση σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η σημερινή μέρα θα χρειαστεί προσοχή και αυτοσυγκράτηση! Πρέπει να κάνεις τον απολογισμό του προηγούμενου έτους και να εντοπίσεις τα λάθη σου, ώστε να κινηθείς σε πιο ασφαλή μονοπάτια σήμερα. Στον τομέα της καριέρας σου θα υπάρχουν ευνοϊκές στιγμές και ευκαιρίες να λάμψει το ταλέντο σου. Κινήσου όμως με προσοχή.
Αισθηματικά: Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα είναι μεγάλη, ακόμη και αν το κλίμα στη σχέση ή το γάμο σου είναι επιφανειακά ήρεμο. Διαισθάνεσαι ότι κάτι υπάρχει που δεν γνωρίζεις, άσχετα εάν είναι απλά η ιδέα σου. Πρέπει να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας και διαπληκτισμούς για το τίποτε, ώστε να μην χαλάσεις ένα κατά τα άλλα πολύ καλό κλίμα.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Η σημερινή μέρα σε ωθεί να αναζητάς την εργασιακή πρόκληση, εκείνη που θα αναδείξει όλα σου τα ταλέντα και τις ικανότητές σου ώστε να διαπρέψεις! Επειδή όμως γενικά έχεις την τάση να χάνεις το μέτρο, καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή και αρκετή διπλωματία για μην δυσαρεστήσεις τους ανωτέρους σου. Οι συνεργασίες σου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σχετικά καλές αυτήν την περίοδο και ενδέχεται να δεχθείς σημαντικές προτάσεις.
Αισθηματικά: Έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν οι single του ζωδίου. Ο έντονος ερωτισμός σου θα προσελκύσει πολλούς επίδοξους εραστές, και αυτό θα είναι το πρόβλημά σου αυτήν την περίοδο -η υπερπροσφορά. Άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα εκφράσει τα συναισθήματά του για σένα και θα αρχίσεις να τον βλέπεις με άλλο μάτι.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Εξέτασε προσεκτικά σήμερα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και κινήσου ανάλογα. Ίσως να συνεργαστείς με το σύντροφό σου ή να ξεκινήσεις ερωτική σχέση με συνεργάτη σου! Στα οικονομικά σου, οι δυσκολίες απομακρύνονται και τα έσοδά σου αυξάνονται! Προσπάθησε μόνο να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να μπορέσεις να πάρεις ανάσα στο μέλλον.
Αισθηματικά: Το κλίμα βελτιώνεται λόγω της έντονης ερωτικής διάθεσης που θα υπάρχει μεταξύ των συντρόφων. Ανακάμπτουν παλιές και φθαρμένες από το χρόνο σχέσεις. Τη σημερινή μέρα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις του ζευγαριού διαδραματίζουν τα οικονομικά, είτε αφορούν στο κοινό πορτοφόλι της οικογένειας ή μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου εμπλέκονται και οι δύο σύζυγοι.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Ο Ερμής από τον 6ο οίκο ευνοεί τον επαγγελματικό σου τομέα. Μια ακόμη μέρα πέρασε που χαρακτηρίστηκε από αρκετή κούραση, πολύ στρες αλλά και σχετικά μικρή αποτελεσματικότητα στα επαγγελματικά. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας και πιο ελπιδοφόρας περιόδου για τον τομέα της καριέρας. Σου υπόσχεται ευκαιρίες να φανούν τα ταλέντα σου και αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.
Αισθηματικά: Οι single θα απολαύσουν την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό! Ίσως και να έρθουν σε επαφή με άτομο που ζει στο εξωτερικό και γοητευτούν από την παρουσία του. Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει και μέσα από το διαδίκτυο, καθώς μια επαφή έχει καλές προοπτικές να εξελιχθεί σε σχέση. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι η φυσική σου κατάσταση, μιας και το ανοσοποιητικό σου σύστημα θα είναι πεσμένο.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Στον οικονομικό τομέα θα κερδίσεις σήμερα περισσότερα από όσα περιμένεις. Το πρόβλημα θα βρίσκεται στην τάση σου για υπερκατανάλωση. Πρόσεξε τα έξοδά σου ώστε να μην σαμποτάρεις το οικονομικό σου μέλλον.
Αισθηματικά: Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τις single σε ιδιαίτερες ερωτικές συναντήσεις. Μπορεί μια ερωτική γνωριμία να σε οδηγήσει σε μακρινές χώρες ή να σου δώσει το ερέθισμα για ένα μακρύ και γόνιμο πνευματικό ταξίδι.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Πλούτωνας από τον 4ο οίκο είναι ευνοϊκός. Αν θέλεις να έχεις επαγγελματική επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Στείλε λοιπόν μηνύματα. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.
Αισθηματικά: Δεν υπάρχει όριο στις φιλοδοξίες σου, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να καταφέρεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων σου. Δεν αποκλείονται όμως παρεξηγήσεις ή εντάσεις, καθώς ο Άρης σε κάνει επιθετική.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Μια καινούρια πόρτα ανοίγεις που μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε κάτι τελείως καινούριο. Φρόντισε όμως να οργανωθείς σωστά ώστε να μην πελαγώσεις. Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείς θα σε αναγκάσουν να δεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, που τώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη.
Αισθηματικά: Οι single θα μεταμορφωθούν στους κυνηγούς που πάντοτε θα ήθελαν να είναι και οι αναστολές τους δεν τους επέτρεπαν να γίνουν. Μην χάνεις όμως το μέτρο, γιατί είναι εύκολο να γίνεις επιθετική και πιεστική χωρίς να το καταλάβεις και αυτό να σου δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Η συναισθηματική σου κατάσταση σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη, να σκεφτείς, να ονειρευτείς ίσως, μακριά από τον κόσμο που σήμερα σε φοβίζει περισσότερο. Κάποια άτομα θα θελήσουν να σε θίξουν ή να σε ζημιώσουν.
Αισθηματικά: Το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια γυναίκα, σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν προκύψει και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις ή βάρη. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μη ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Αν ψάχνεις δουλειά, υπάρχουν ευκαιρίες τώρα. Δεν θα είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις. Κάνε υπομονή και τα καλύτερα έρχονται -σύντομα. Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα βρίσκουν εύκολα το δρόμο τους προς το πορτοφόλι σου και διώχνουν αρκετά άγχη σου.
Αισθηματικά: Σε ένα πολύπλοκο πλανητικό σκηνικό δεν είναι δυνατό να μην επηρεάζονται και τα συναισθηματικά σου! Μην ταράζεσαι όμως, γιατί δεν είναι όλα αρνητικά. Αν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και επιλέξεις το δρόμο της ειρηνικής συνεννόησης με το ταίρι σου, αυτό το διάστημα σου προσφέρει ευκαιρίες επίλυσης θεμάτων και εμβάθυνσης της σχέσης.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για οικονομική ανάσα. Μια αύξηση είναι σχεδόν δεδομένη. Οι κόποι σου και το σοβαρό επαγγελματικό προφίλ που έχεις καλλιεργήσει μέσα από τη σκληρή σου προσπάθεια, τώρα αποδίδουν καρπούς! Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα. Απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείσεις χρήματα. Μπορεί να νιώθεις ότι επαγγελματικά ελέγχεσαι από όλους, συνεργάτες ή προϊσταμένους, ότι όλοι σε κρίνουν, αλλά οι τρόποι σου βοηθούν σε οποιαδήποτε επαφή σου σήμερα.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία σήμερα θα αποτελέσει το σημαντικότερο όπλο για τις singles. Με έναν μαγικό και ανεξήγητο τρόπο φαίνεται ότι μιλάς στην καρδιά κάποιων ατόμων και λόγω του γεγονότος αυτού γίνεσαι αποδέκτης ερωτικών εξομολογήσεων.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σου. Μόνο με σκληρή δουλειά και υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό, σήμερα μάλλον θα σε  απασχολήσουν. Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις, όπου σε σπρώχνει η διαίσθησή σου και κάποια εσωτερική ορμή.
Αισθηματικά: Οι singles έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτούν, μια και τέτοια δώρα σπάνια έρχονται. Οι δεσμευμένες, χωρίς τη ρομαντική διάθεση να καλύπτει τα πράγματα, βλέπετε την καθαρή αλήθεια. Απαλλαγμένη από το ψυχικό φορτίο και τις αναστολές που κουβαλάς, εισέρχεσαι σε μια περίοδο δυναμικής δράσης και διεκδίκησης, με την ελπίδα και την προσδοκία να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Προσοχή μόνο στην υπερβολή που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Πήγή