Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/2)

Με το ξεκίνημα του μήνα, στις 1 Φεβρουαρίου, σχηματίζεται ένα τετράγωνο των Άρη και Πλούτωνα, μια όψη που δεν προμηνύει πολλά θετικά. Ο Άρης, ο πλανήτης της επανάστασης, της επίθεσης και των βίαιων ξεσπασμάτων θα συναντήσει τις δυνάμεις του Πλούτωνα, του πλανήτη που είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο των κύκλων πριν έρθει η αναγέννηση.

Η συνάντηση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια ή θα πυροδοτήσει σειρά γεγονότων. Θα υπάρξουν ζητήματα σε πολιτικό επίπεδο σε πολλές χώρες της υφηλίου, γεγονότα που αφορούν στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, που πιθανόν να υποστεί κάποιους κλυδωνισμούς, γεωφυσικά φαινόμενα σε κλιμακούμενη ένταση, αλλά και γεγονότα σημαντικά στο χώρο του πολιτισμού και των τεχνών! Οι επιρροές θα διαρκέσουν όλον το Φεβρουάριο και θα έχουν ευρεία διασπορά, καλύπτοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε κάποιον ή κάποιους από τους τομείς που αναφέρθηκαν, προς όλη την υφήλιο, τις κυβερνήσεις των κρατών καθώς και τους γενικούς πληθυσμούς. Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε, εμείς που δεν έχουμε τις τύχες των εθνών στα χέρια μας, είναι, να πρυτανεύσει η σύνεση και η σοβαρότητα, για το καλό της ανθρωπότητας.

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σου ή την καριέρα σου είναι πιθανά. Αυτή η Παρασκευή μπορεί να σου προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσεις σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι. Αν βγεις, απόφυγε τις καταχρήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα δυσκολευτείς αρκετά να κατανοήσεις τις προθέσεις των αγαπημένων σου. Το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από αυτούς να καταδικάσει τις ιδέες σου και να ασκήσει αρνητική κριτική για τις ενέργειές σου. Μην βιαστείς να έρθεις σε αντιπαραθέση. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι και διασκεδαστική. Η τύχη είναι πιθανό να χαμογελάσει σε όσες είναι single! Μην κλείνεσαι μόνη σου στο σπίτι. Η ψυχαγωγία σε περιμένει, όπως και οι νέες γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο του Άρη συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου. Για σένα αυτή η μέρα θα μοιάζει με «περιπέτεια» , γεμάτη με δράση και συμπράξεις. Πιθανότατα δε, αυτή η δράση να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο να βρεις την απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα που σε απασχολεί πολύ καιρό, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχεις ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση. Η βραδιά υπόσχεται πιο ήπιους ρυθμούς, αλλά οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν αποκλείονται ούτε τώρα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης από τον Κριό στον 2ο οίκο σου χαρίζει δύναμη και αποφασιστικότητα. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στην αυτοπεποίθησή σου να υποσκελίσει τη λογική σου! Έχεις κάθε ευκαιρία να επιτύχεις τους στόχους που επιδιώκεις και παρουσίαζαν εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ορισμένες πτυχές ίσως να παραμείνουν στη σκιά. Αν έχει υπάρξει πρόσφατα μια διαμάχη με το ταίρι σου, δώσε του λίγο χρόνο να σκεφτεί, να ηρεμήσει και να επανέλθει.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο σου χαρίζει υλική ασφάλεια. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές καινούριες νίκες! Η επιτυχία σου μπορεί να αφορά επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σου ή να πάρεις ένα μικρό μπόνους. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείς την ανάγκη να εκτονωθείς κάπως. Σκέψου κάποια δραστηριότητα που μπορεί να σου προσφέρει την διέξοδο αυτή. Αν είσαι single, απόφυγε ακραίες ενέργειες που ενέχουν ρίσκα, τις επαφές σου με αμφίβολης ποιότητας ανθρώπους, το προκλητικό φλερτ και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Ευνοούνται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Πλούτωνα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Για ορισμένους Παρθένους, αυτή η μέρα θα φέρει επιτυχία σε προσωπικά θέματα. Αν είσαι single και θέλεις να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για την ευτυχία της. Αν είσαι δεσμευμένη, συνιστάται να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σου, ιδίως αν έχεις παρατηρήσει ανησυχητικά σημάδια. Ως προς τα υπόλοιπα ζητήματα που σε απασχολούν, προχώρησε με πυξίδα την διαίσθησή σου. Αν την εμπιστεύεσαι, θα σου δώσει το ακριβές στίγμα για το πότε και τι να πεις, ποια σημεία να επισκεφθείς, τι χρήματα να ξοδέψεις και αν αξίζει να δώσεις σε κάποιον μια ευκαιρία σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΖΥΓΟΣ
Η Σύνοδος του Δία σου χαρίζει δύναμη και τύχη. Αν είσαι single, σήμερα θα απολαύσεις την ανεμελιά της ελευθερίας. Κάποιες από εσάς ίσως βιώσουν την ευτυχία της συντροφιάς ενός καλού βιβλίου και κάποιες ίσως βιώσετε τη χαρά της επιστροφής μιας χαμένης αγάπης. Άλλες ίσως να είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά σας. Όσον αφορά στην οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσεις τον έλεγχο και να αρχίσεις τις σπατάλες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου σου δίνει ευκαιρίες. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να επεκτείνεις σήμερα το φάσμα των στενών επαφών σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ήταν κακό να αφήσεις νέους ανθρώπους να εισχωρήσουν στον κύκλο σου. Ίσως να προκύψουν και κάποιες πραγματικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είσαι single, θα επωφεληθείς από το άνοιγμα σε ένα αθώο φλερτ. Προς το τέλος της ημέρας συνιστάται να αποφύγεις να φορτιστείς υπερβολικά με ζητήματα που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικά. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η καλή τύχη σου χαμογελά! Συνιστάται να αναλύσεις προσεκτικά τα σημάδια της μοίρας που είναι πιθανό να βρίσκονται παντού. Μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου, αλλά μόνο όταν οι υποδείξεις που θα λάβεις από αυτήν δεν θα έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα για μια μικρή αδιαθεσία. Ίσως να οφείλεται στο άγχος που έχει συσσωρευτεί από την ημέρα. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποβάλλεις από το πνεύμα και το σώμα τη συναισθηματική φόρτιση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 12ο οίκο σε ευνοεί. Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα! Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή. Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των υποχρεώσεων. Το βράδυ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών σου, καθώς ένα άτομο που γνωρίζεις θα αφήσει υπονοούμενα που θα σε εκπλήξουν.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον 12ο οίκο τον Αιγόκερω ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η σημερινή μέρα υπόσχεται να φέρει ένα παραγωγικό αποτέλεσμα. Συνιστάται να βρεις υποστηρικτές σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Λειτουργώντας σαν ομάδα υπάρχει η δυνατότητα να επιτευχθεί πολύ μεγαλύτερη πρόοδος στους στόχους σου. Πρόσεχε την επιθετική σου συμπεριφορά. Να είσαι σεμνή και φιλική με τους γύρω σου. Το βράδυ υπάρχει μια ευκαιρία να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη ή να λάβεις ένα δώρο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 13, 4, 15, 6.

ΙΧΘΕΙΣ
Το τρίγωνο του Ουρανού σου χαρίζει πρωτοτυπία. Η σημερινή Παρασκευή θα φέρει κόπωση. Ίσως υπάρξει κάτι ευχάριστο, που θα προκύψει όμως αφού ολοκληρώσεις τις εκατοντάδες εργασίες σου. Όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και αισθάνεσαι σε αρμονία με το σύμπαν. Το μόνο μελανό σημείο είναι ένα οικονομικό άνοιγμα που δεν μπόρεσες να καλύψεις, ίσως ένας λογαριασμός που δεν πληρώθηκε ή μια αγορά που δεν κατάφερες να κάνεις. Αργά το βράδυ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή συζήτηση με έναν από τους συγγενείς σου, πιθανώς μια συζήτηση για το οικογενειακό μέλλον.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

Πήγή