Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 8 έως 14 Απριλίου 2019)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Οι Ερμής και Αφροδίτη συναντούν τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων, του πλανήτη του ονειρικού και του ιδεατού! Μέσα στα πλαίσια αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτούμε περισσότερο την ιδέα του έρωτα, παρά ένα πραγματικό πρόσωπο με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του. Μέσα από τα ροζ γυαλιά που θα βλέπουμε και θα αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε κακές επιλογές, κάτι που θα κληθούμε να πληρώσουμε μόλις περάσει η επίδραση των πλανητικών όψεων!

Στις 10 Απριλίου ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ο Δίας, ο πλανήτης της ευμάρειας, στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου! Μέσα στο διάστημα αυτό θα ωθηθούμε στο να επανεξετάσουμε, ο καθένας στο δικό του χρόνο, τα πιστεύω που κατευθύνουν τις βασικές παραμέτρους της ζωής μας και ενδεχομένως μας κρατούν στάσιμους, με σκοπό να απελευθερωθούμε. Αφορμή για τις αμφιβολίες που θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό μας θα αποτελέσουν οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή στις 11-13/4 και με την Αφροδίτη 15-16/4.

 

ΚΡΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν εκπλήξεις να υπόσχονται νέες ευκαιρίες που ο Κρόνος από τον 10ο οίκο σου ευνοεί και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουν ευτυχή κατάληξη! Οικονομικά, συζητήσεις ουσίας θα συμβάλουν στη μελλοντική σου επαγγελματική άνοδο. Μπορείς να πάρεις τον έλεγχο, την επίτευξη μιας συμφωνίας σε μια διαπραγμάτευση ή να αγοράσεις κάτι ακριβό. Συγκρούσεις μεταξύ του άμεσου οικογενειακού σου περιβάλλοντος και της επαγγελματικής σου ζωής δεν αποκλείονται. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να λύσεις το θέμα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Θα ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή το σπίτι, για τα οποία θα κληθείς ή θα έχεις την παρόρμηση να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Μην το κάνεις όμως εν θερμώ γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη.
O Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία ευνοεί τον αισθηματικό τομέα! Τα άστρα συμβουλεύουν, εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση, ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτη, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο θα τραβήξει την προσοχή σου! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντάς το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μιας και δεν θα σου άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σου χώρο. Γενικότερα, για τις singles του ζωδίου, ταξίδια και πολλές επικοινωνίες είναι πιθανό να χρωματίσουν τη ζωή σας, καθώς και νέες γνωριμίες και καινούρια φλερτ!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου θα πρέπει να φέρει εκπληκτικά νέα! Το επταήμερο θα είναι ευνοϊκό για κάθε είδους δράση στον τομέα της σταδιοδρομίας με τη θέση του Ουρανού στον 1ο οίκο σου. Ξεκινά η ανοδική πορεία για τα οικονομικά σου, που θα δουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην εργασία σου προβλέπεται μικρή ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχεις για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σου και θα προχωρήσεις γρήγορα να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις, όταν βγαίνεις στην αγορά να έχεις προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνεις για να καταφέρεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη σύνοδο της Αφροδίτης και το τρίγωνο του Δία στις 12 Απριλίου, τα πράγματα ισορροπούν και πάλι. Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούσαν τη σχέση σου εδώ και καιρό και να βρείτε από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενοι τη θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται, θα επηρεάσει τον ερωτικό σου τομέα προς το καλύτερο. Ωστόσο, αν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου, όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στους singles του ζωδίου διαχώρισε τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσεις άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού, τη σύνοδο του Ερμή και το εξάγωνο του Κρόνου, έφτασε η ευκαιρία που περίμενες, να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου που τόσο καιρό σε δυσκολεύουν και σε αγχώνουν. Με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και αυτόν το σκόπελο και να επαναφέρεις την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Δεν συνιστάται βιασύνη, με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 10 Απριλίου, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι οι κατάλληλες την εποχή αυτή. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις πίσω, εάν διαπιστώσεις ότι πήρες το λάθος δρόμο. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Μην πάρεις όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Άφησε το χρόνο να περάσει και κινήσου με προσοχή. Ευνοείσαι αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου με την σύνοδο της Αφροδίτης. Μην αμελείς όμως το σύντροφό σου, γιατί σε έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείς. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με τη δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησίασέ τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σένα. Αν είσαι single, να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα υπάρξει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή! Από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν. Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Δία από τον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 10 Απριλίου, είναι η περίοδος που θα αναγκαστείς να δουλέψεις ακόμη περισσότερες ώρες για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με τις νέες αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις που θα σου ανατεθούν. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μην επενδύσεις, χωρίς να δεις και να συζητήσεις κάποια θέματα με τους συνεργάτες σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να μειώσεις το άγχος από τη ζωή σου, διότι θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου ενδέχεται να κάνεις μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε γοητεύσει και ίσως σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις μια σχέση. Όσο για τους δεσμευμένους, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ενέργειές σου θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ισορροπίες με τη σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου! Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για την προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις το σύντροφό σου χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Με το τρίγωνο της Σελήνης και τη σύνοδο της Αφροδίτης η κοινωνικότητά σου θα είναι ανεβασμένη, θα είσαι αρκετά δημοφιλής, θα πηγαίνεις σε πάρτι, θα διασκεδάζεις με τους φίλους σου και θα ασκείς έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό και η θέση της Αφροδίτης από τους Ιχθείς και τον 8ο οίκο σε έξαρση φέρνει απρόσμενα και ευχάριστα νέα για νέες δραστηριότητες εταιρειών (πανεπιστημιακά ιδρύματα, μέσα ενημέρωσης, ταξίδια, ξένους ανθρώπους και νέους τόπους, την πολιτική, και άλλα). Μπορείς να ταξιδέψεις ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ή να συναντηθείς με πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις συντάκτης περιοδικού στο εξωτερικό ή να πάρεις μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή στο εξωτερικό. Μπορείς να αποκαλύψεις έναν δικτυακό τόπο ή να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση στα οικονομικά σου θα αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα με σταθερό ρυθμό. Διαπραγματεύεσαι μια αλλαγή θέσης στην εργασία σου, διότι προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσαν σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασαν και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσεις τα σχέδια σου σε συνεργάτες που θα σε δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών.
Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο, πλανήτης του έρωτα και των παιδιών ευνοεί τον τομέα των σχέσεων. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε, απόλαυσε τις πρόσκαιρες ερωτικές περιπέτειες, εάν αποφασίσεις όμως να κάνεις κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στη θέση τους! Τα άστρα σε κάνουν πιο ανάλαφρη στην ψυχολογία και αν έχεις απομακρυνθεί με το σύντροφό σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσεις με λογική και ηρεμία να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Για σένα που έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση τα άστρα προβλέπουν ότι ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου και θελήσεις τον έλεγχο και την επιβολή στη σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σου, όπως σέβεται ο σύντροφός σου τη δική σου. Με την ανάδρομη πορεία του Δία στις 10 Απριλίου θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, ξυπνώντας μέσα σου όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει για να δεις αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό κατά το δεύτερο επταήμερο του μήνα φέρνει στο προσκήνιο ταξίδια και έντονη επικοινωνία. Με τη σύνοδο της Σελήνης και του Άρη στις 9 Απριλίου, η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Μετά τις 13 Απριλίου και το τρίγωνο Ήλιου – Δία οι καταστάσεις εξομαλύνονται και μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε ανανεώσει σημαντικά. Επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάς κάτι καινούριο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Αν είσαι single τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Όσο για σένα που έχεις σχέση θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

 

ΖΥΓΟΣ
Η θέση του Ουρανού από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σου σε περιορίζει ασφυκτικά! Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερο ρεαλισμό και να αναπροσαρμόσεις τα ουτοπικά σου σχέδια σε νέα βάση. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περίμενες και κινδυνεύεις να χαλάσεις και μια φιλική σχέση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα επαγγελματικά σου σχέδια σε τρίτους. Το παρασκήνιο είναι έντονο, και μάλιστα εις βάρους σου! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σου φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου θα μπορέσεις να τα καλύψεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να προσέχεις να μην ξοδεύεις το εισόδημά σου μέχρι τελευταίου ευρώ.
Το τρίγωνο του Δία σε συνδυασμό με τη θέση του Ερμή στο ωροσκόπιό σου ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή το επταήμερο αυτό. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Είσαι στα πάνω σου και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη! Με τη σύνοδο της Αφροδίτης προς το τέλος της εβδομάδας νέα άτομα θα σε πλησιάσουν και ο ερωτισμός σου θα ανέβει κατακόρυφα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και των αδελφών, της δημοσιότητας, της πολιτικής της επικοινωνίας και των ταξιδιών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντάς σε από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινοποιείς πάντως τα σχέδιά σου γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες! Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Απόφυγε τα περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό από 8 Απριλίου και μετά με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Όσο αφορά στον οικονομικό σου τομέα θα σε γεμίζει συνεχώς με έξοδα, είτε για τον εαυτό σου είτε για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θέλεις να τους δείξεις την αγάπη σου με ποικίλους τρόπους και νιώθεις ευτυχισμένη όταν βλέπεις τη χαρά στα μάτια τους. Μην ανοίγεσαι όμως πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος με τον Δία από τον Τοξότη να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία στις 10 Απριλίου και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυγατίσουν… Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματα σου δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Εάν ανήκεις στην παρέα των singles η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Ενδέχεται να αναπολήσεις μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση… Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματά σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου. Προς το τέλος του μήνα η ρομαντική και ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και το τρίγωνο του Δία θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό. Αν και η αισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης και των πτυχίων, των μεγάλων και μικρότερων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη θέση του Ερμή από τους Ιχθείς στον 4ο οίκο σου σε πτώση στο ωροσκόπιό σου, στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις από τα πλάνα σου. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσεις χρήματα… Ίσως να έχεις την τάση να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, να είσαι όμως προσεκτική, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη. Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, πριν εξετάσεις τα θέματα διεξοδικά. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να κερδίσεις το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Ο Άρης κυβερνήτης του έρωτα και της ζωής από τους Διδύμους και τον 7ο σας οίκο σας ευνοεί! Εσύ που ανήκεις στην ομάδα των singles του ζωδίου θα έχεις πεδίο δόξας λαμπρό στον ερωτικό τομέα! Το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται νέες γνωριμίες. Θα εκπέμπεις σεξουαλικότητα στη παραμικρή σου κίνηση και μέσα από τους εφήμερους έρωτες τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις οριστικές σου αποφάσεις και είσαι και ψυχολογικά έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχες κάνει ίσως νωρίτερα. Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φρόντισε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σου ζωή σε ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εξωστρεφής, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σου. Απόλαυσε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σου τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και έριξες όλο το βάρος σου εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου όμως αέρα! Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερά σου, κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις έως τις 10 Απριλίου και μετά και θα σε κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, για να μην εκτεθείς. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει στο άμεσο μέλλον. Αν και αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, κάνε κοινωνικές συναναστροφές και επωφελήσου από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου. Περιόρισε το άγχος, οργάνωσε εξόδους και φρόντισε να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά και σε κουράζουν. Διανύεις μια περίοδο κούρασης, χρειάζεσαι ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Μετά τις 10 Απριλίου με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση σου, κυρίως λόγω των πειρασμών που σε ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου φρόντισε να μην τον πληγώσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου τα άστρα προβλέπουν ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά σου που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου. Προσπάθησε να επωφεληθείς από το χαλαρό πρόγραμμα σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σου, συζητώντας μαζί του όλες σου τις ανησυχίες.
Αν είσαι single να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να αποφύγεις να πληγωθείς ξανά. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σε συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τη σχέση σου και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις λόγω της κακής σου κρίσης. Θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σου για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Εάν είσαι μόνη και αναζητάς ένα ταίρι στη ζωή σου, δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφεις ακόμη συναισθήματα για αυτόν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταβάλεις μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Οι πλανητικές θέσεις ενδεχομένως να σου επιφέρουν αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σε επιβαρύνουν, δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Τα πλανητικά και η θέση του Ερμή στον 2ο οίκο σου σε κάνουν να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις έντονες καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σένα αρκετά δημιουργικές όσον αφορά στη μελλοντική σου εξέλιξη. Όσο για σένα που ανήκεις στην παρέα των singles του ζωδίου σου φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή σε έχουν κουράσει λιγάκι. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά! Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματα σου αλλά και τι ακριβώς επιθυμείς για την προσωπική σου ευτυχία. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, αν δεν είσαι σίγουρη. Απόφυγε -αν είσαι δεσμευμένη- τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσεις άδικα το σύντροφό σου. Με το εξάγωνο του Ερμή και την σύνοδο της Αφροδίτης θα βιώσεις έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνεις μια αυτοκριτική και να βάλεις πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή που κάνεις για να βάλεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα πλησιάζουν με το τρίγωνο του Ερμή και την θέση του Ουρανού να συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου. Βρίσκεσαι και εσύ σε ένα μεταβατικό στάδια και σε απασχολούν πολλά και σημαντικά θέματα σε όλους τους κύριους τομείς της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσεις όμως τελείως. Άλλαξε την καθημερινότητά σου και ρίξε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Χειρίσου επίσης με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα σε τρίτα πρόσωπα, διότι οι εκτιμήσεις σου θα πέσουν έξω. Τα έξοδα σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και η κατάσταση σε λίγο καιρό, αν δεν προσέξεις θα είναι σε βάρος σου. Εσένα που είσαι single, φαίνεται ότι σε έχουν κουράσει τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σε απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν. Μην βιαστείς όμως να κάνεις την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σου δείξει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους που μόλις γνώρισες, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό.
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον και θα χαρείς ιδιαίτερα, αφού θα δεις ότι ο σύντροφός σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σου ανθρώπους, πράγμα που σου ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ και θα προσπαθήσεις να αρχίσεις να του ελέγχεις τη ζωή. Πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείς στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Με το τρίγωνο Ηλίου Δία και τη σύνοδο της Αφροδίτης στο τέλος της εβδομάδας θα κάνεις μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σου κλέψει την καρδιά! Μην διστάζεις να κρατήσεις επαφή και να ξεκινήσεις κάτι πιο μόνιμο, γιατί έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Πήγή