Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018)

Πιο ήπιος από το συνηθισμένο ο τρόπος με τον οποίο λύνονται τα καθημερινά επαγγελματικά προβλήματα. Μην αισθάνεσαι αποδυναμωμένη, ίσα – ίσα είσαι πιο δυνατή από ποτέ. Απλώς ακολούθησε το δρόμο που έχει τα λιγότερα εμπόδια για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά παραμένουν ένας τομέας που σε προβληματίζουν και σίγουρα χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό για να βελτιωθούν. Όσο για την προσωπική σου ζωή, οι συνομιλίες με το σύντροφό σου θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξες αυτήν την εβδομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και για εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

 

ΚΡΙΟΣ
Είναι σημαντικό να εξερευνήσεις όλες τις επιλογές σου όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια στη δουλειά. Αν επιμείνεις σε αυτό που αναμένεται ή είναι συνηθισμένο, μπορεί να χάσεις την αποτελεσματικότητα ή την επιρροή σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τις προσπάθειες της ομάδας σου να φέρουν περισσότερα αποτελέσματα αρκεί και εσύ να δικτυωθείς περισσότερο και να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Δώσε στους άλλους την επιθυμητή αναγνώριση για το έργο τους. Αυτήν την περίοδο μπορεί να είσαι πολύ απασχολημένη με μια ποικιλία καθηκόντων ή ανθρώπους που χρειάζονται επιπλέον υπομονή και υποστήριξη. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα υιοθετήσεις ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποπληρωμής των χρεών σου και να επιλύσεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου μία και καλή. Στο πρόσφατο παρελθόν, μπορεί να είχες συγκλονιστεί από το ποσό που οφείλεις σε ένα δάνειο, οι πιστωτικές κάρτες ή σε κάτι άλλο, όμως να θυμάσαι ότι τώρα έχεις την εύνοια από το Σύμπαν. Φρόντισε καλύτερα τα έξοδά σου για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις.
Σίγουρα κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, κάτι που χρειάζεται προσοχή. Μια απροσδόκητη ταραχή μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή αυτήν την εβδομάδα και να εμπλακεί με κάποιον τρόπο και ο σύντροφός σου σε αυτό. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον ερωτικό σου τομέα την Τετάρτη, και αν δεν είσαι σε σχέση σε καλεί να εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτι νέο που έχει εμφανιστεί στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα χρειαστεί σοφία να διακρίνεις το καλύτερο μονοπάτι τώρα για την πορεία των επαγγελματικών σου. Έχεις μπροστά σου πολλαπλές επιλογές και να θυμάσαι ότι η ήρεμη προσέγγιση είναι η καλύτερη. Σε καμία περίπτωση μην υποθέσεις ότι ξέρεις τα πάντα, είναι λάθος. Όσο πιο ευέλικτη είσαι, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σου να βρεις την καλύτερη λύση. Να είσαι έτοιμη να κινηθείς προς μία νέα κατεύθυνση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση με συναδέλφους σου. Οι περιστασιακές συνομιλίες μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και τη σταδιοδρομία σου γιατί μπορεί να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν και αυτήν την εβδομάδα, καθώς δεν αισθάνεσαι σίγουρη για τις οικονομίες σου. Δεν αισθάνεσαι ασφαλής. Είναι σημαντικό να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις συνεργασίες που θα σου αποφέρουν χρήματα και θα σου εξασφαλίσουν το μέλλον σου. Κυνήγησέ το, μην επαναπαύεσαι.
Μια… οβίδα έρχεται κατευθείαν προς την ερωτική σου ζωή. Την Τετάρτη, η Αφροδίτη θα εναντιωθεί στον Ουρανό και θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθήσεις παραπάνω για να βελτιώσεις τα αισθηματικά σου. Μην συμβιβαστείς με μία νέα γνωριμία που θα κάνεις, απλά και μόνο για να πεις ότι είσαι σε μία καινούρια σχέση. Δεν είναι αντιμετώπιση που σου ταιριάζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το Σύμπαν ευνοεί την επικοινωνία και έτσι θα έχεις την ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να κάνεις ξεκάθαρες κουβέντες με τους συνεργάτες σου και να δημιουργήσετε από κοινού ένα πλάνο δράσης για τις επόμενες υποχρεώσεις στη δουλειά. Κάνεις το καλύτερο δυνατό για την καριέρα σου και αυτό φαίνεται. Μην αφήσεις μερικά σχόλια να σε πάρουν από κάτω. Μην αισθανθείς ούτε για ένα λεπτό ανασφάλεια για αυτό που κάνεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Σκέφτεσαι όχι μόνο ότι τώρα είναι η στιγμή να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, αλλά έχεις καταλήξει και στον τρόπο που θα πετύχεις το στόχο σου. Είναι καιρός να φέρεις περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου και μην τα παρατήσεις μέχρι να το πετύχεις. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και είναι βασικό να μείνεις μακριά από αγορές ή άλλες κινήσεις που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Είναι σημαντικό να διεκδικήσεις και όσα σου αναλογούν από τη δουλειά σου… Άκου με προσοχή την πρόταση που έχει να σου κάνει το αφεντικό σου.
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 5 Οκτωβρίου, προκαλώντας σημαντικές αναταράξεις στον αισθηματικό τομέα. Την Τετάρτη όμως θα δυσκολευτείς περισσότερο από ποτέ σε αυτόν τον τομέα, ειδικά αν είσαι σε μία σχέση. Θα έρθεις αντιμέτωπη με ένα δίλλημα που θα σε δυσκολέψει πολύ. Σκέψου ήρεμα πριν πράξεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην χάνεις το χρόνο σου σε γνωριμίες με ανθρώπους που εξαρχής δεν σε ενδιέφεραν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα δεν θα είναι και πολύ εύκολη για τα επαγγελματικά σου αγαπημένη σου. Μην χαλάς όμως τη διάθεσή σου και να είσαι λίγο πιο επιεικής με τον εαυτό σου. Όλοι περνάνε ζόρια κάποια στιγμή. Να μην αποφύγεις λεπτό τις ευθύνες σου και να έχεις επιχειρήματα σε όσα κληθείς να απαντήσεις. Αν κάτι πάει στραβά, βρες το κουράγιο να το διορθώσεις. Μην γίνεσαι εγωκεντρική και μείνε επικεντρωμένη στον τελικό στόχο της ομάδας σου. Η ανασφάλεια σίγουρα δεν σου ταιριάζει και επίσης καταστρέφει την πορεία σου. Προχώρα δυναμικά και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου. Σύντομα θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Πρέπει να διασφαλίσεις ότι τα συναισθήματά σου δεν θα σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις όσον αφορά στα οικονομικά σου. Έκανες κόπο για να πετύχεις κάποια πράγματα, μην τα τινάξεις στον αέρα για μία απερισκεψία. Το εισόδημά σου επηρεάζει άμεσα το σπίτι σου, για αυτό αν προκύψει κάποια ευκαιρία βελτίωσης, μην την αφήσεις να πάει χαμένη επειδή απλώς δεν σκέφτηκες το μέλλον.
Το δράμα στην ερωτική σου ζωή μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμά του αυτήν την εβδομάδα. Ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπη με έναν χωρισμό, εσύ που μπορεί να είσαι πολλά χρόνια σε μία σχέση. Εάν συμβεί αυτό, πιθανότατα ο χωρισμός να οφείλεται στην αποκάλυψη ενός μυστικού που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Εάν είσαι ακόμη single, μην χάσεις την πίστη σου στην αγάπη. Κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό. Διατήρησε τον αυτοσεβασμό σου και σε καμία περίπτωση μην χάνεις το χαμόγελό σου.

 

ΛΕΩΝ
Τώρα είναι η στιγμή να λάμψεις. Τώρα είναι η στιγμή να είσαι δημιουργική και να απογειώσεις τη δουλειά σου. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου και θα δεις την καριέρα σου να αλλάζει επίπεδο. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό, μην αφήσεις τίποτα και κυρίως κανέναν να στο στερήσει. Σημαντικό ωστόσο να περιποιηθείς περισσότερο την εμφάνισή σου, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα. Στη δουλειά προς το τέλος της εβδομάδας φρόντισε να είσαι όσο πιο διπλωματική μπορείς σε μία σύγκρουση που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Σκέφτεσαι ότι έχει έρθει ο καιρός να διασφαλίσεις το μέλλον σου και με τα έσοδα που έχεις τώρα, σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις. Είναι σημαντικό να χειριστείς έξυπνα την κατάσταση. Τα άστρα ευνοούν τις επενδύσεις. Συμβουλεύσου κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει και προχώρα. Ευκαιρία να ξεκινήσεις και κάτι νέο δικό σου. Είναι πρόκληση, όμως εσύ είσαι γεννημένη για αυτές. Ξέρεις να προσαρμόζεσαι και θα τα καταφέρεις.
Ωστόσο, όλα σου τα σχέδια κυριεύονται από τα συναισθήματά σου αυτήν την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Σε απασχολούν πολύ τα αισθηματικά σου και ειδικά από τα μέσα της εβδομάδας που ο Ερμής μετακομίζει στον ερωτικό σου τομέα θα είσαι ακόμη πιο ευάλωτη. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν θα σε βοηθήσει και πολύ να βγάλεις από το μυαλό σου τα προβλήματα που έχεις στην ερωτική σου ζωή. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, είναι καθοριστικές για το μέλλον. Τελικά θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το σωστό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πλανήτες ευνοούν τα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες. Πάνω από το ζώδιό σου περνάει πολλή θετική ενέργεια και αυτό πρέπει να σε ενθουσιάζει, μια και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ακόμη και να ολοκληρώσεις σχέδια που έμειναν στάσιμα για πολύ καιρό. Να είσαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που σου κάνει το Σύμπαν. Να είσαι όμως και γενναιόδωρη με τους γύρω σου, γιατί όπως πολύ καλά ξέρεις, ό,τι δώσεις θα πάρεις πίσω. Πολύ σημαντικό παραμένει για εσένα το θέμα των οικονομικών σου. Ποτέ δεν ήσουν σταθερή σε αυτόν τον τομέα, συνεχώς είχες προβλήματα. Αυτό συμβαίνει κυρίως εξαιτίας κάποιων λανθασμένων κινήσεων που έκανες στο παρελθόν. Θα έχεις την ευκαιρία να το αλλάξεις αυτό. Θα λάβεις κάποια χρήματα με τα οποία θα μπορέσεις να ξεπληρώσεις ένα μέρος των χρεών σου!
Φυσικά τα οικονομικά αυτά ζητήματα θα είναι και το επίκεντρο κάποιων συζητήσεων που θα έχεις με το σύντροφό σου. Η εβδομάδα δεν θα είναι και τόσο ρομαντική, δεν θα έχεις και εσύ τόση διάθεση. Ωστόσο, προσπάθησε όσο μπορείς να μην αφήσεις την καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου. Εάν είσαι single, έρχονται θετικά πράγματα για εσένα, να είσαι προετοιμασμένη.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Προγραμμάτισε εξετάσεις υγείας. Το Σύμπαν μπορεί να φέρει δυνατά συναισθήματα στην επιφάνεια, ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Μην αμφισβητήσεις τους έμπιστους συνεργάτες σου, δεν θα σου βγει σε καλό. Μην τους αμφισβητήσεις, ειδικά αν δεν είσαι σίγουρη ότι κάτι πάει στραβά. Τα χρήματα είναι συνήθως ένα μέσο για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε κάποια από τα όνειρά σας. Για αυτό λοιπόν, επειδή ισχύει και για εσένα, φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα, εστίασε σε ό,τι έχει σημασία. Πραγματική σημασία. Ένα ταξίδι με την οικογένειά σου είναι ότι πρέπει και αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Κανόνισέ το. Φρόντισε αυτές τις ημέρες να τακτοποιήσεις κάποιες απροσδόκητες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Εάν παρόλα αυτά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, κάνε μία λίστα με τις υποχρεώσεις που έχουν προτεραιότητα και ακολούθησέ την.
Αυτήν την εβδομάδα μπορεί επίσης να αισθανθείς κάπως πιεσμένη και στην προσωπική σου ζωή, με το σύντροφό σου. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και σίγουρα φέρνει μαζί του περισσότερες αρνητικές σκέψεις. Μίλησε με τον αγαπημένο σου. Βρείτε μία λύση σε ότι υπάρχει και σε/σας προβληματίζει. Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει ρίξει μία σκιά πάνω από την ερωτική σου ζωή. Βρες τον τρόπο να φέρεις πίσω το φως. Το Σύμπαν σε προκαλεί. Μπορείς να το κάνεις. Εάν είσαι single, μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου με μία προσπάθεια που θα κάνεις και δεν θα σου… βγει. Η αγάπη δεν είναι μακριά για εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδανική αυτή η εβδομάδα για να διεκδικήσεις την προαγωγή που σου αξίζει. Ευκαιρία να αναζητήσεις ακόμη και νέα εργασία, εάν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Σίγουρα οι πλανήτες σου δίνουν την καλύτερη επιρροή τους για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, όποια και αν είναι αυτά. Ιδανική περίοδος για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα επεκτείνουν τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντά σου. Κράτησε χαμηλό προφίλ και θα ανταμειφθείς. Μία μοναδική έκπληξη σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Το Σύμπαν σου ανοίγει όλες τις πόρτες που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί μόνο να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και να μην κλοτσήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
Στην ερωτική σου ζωή, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αυτήν την εβδομάδα και σίγουρα απαιτούν προσοχή. Θα συμβούν κάποια συναρπαστικά πράγματα σε εσένα που είσαι single, όμως αν δεν είσαι έτοιμη να τα δεχθείς τότε δεν θα σου βγουν σε καλό. Προσοχή, υπομονή και σαφής επικοινωνία θα βελτιώσουν σύντομα τον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πιο εύκολο για εσένα πλέον να μοιραστείς με τους συνεργάτες σου τις απόψεις σου για τη δουλειά. Έχεις αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στη δουλειά σου και έχεις αρχίσει να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους γύρω σου. Είναι σημαντικό ότι άρχισες να ανοίγεσαι περισσότερο στους ανθρώπους και δημιουργείς πλέον περισσότερες γέφυρες επικοινωνίας. Τα άστρα σε βοηθάνε να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση και να κάνεις το σωστό επαγγελματικό βήμα στη συνέχεια. Είναι πιθανό να εκτιμήσεις περισσότερο πλέον τις προσπάθειες που κάνει η οικογένειά σου για να σου αποδείξει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδά σου. Θα κάνεις σίγουρα μία επανεκτίμηση των οικονομικών σου και θα αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, ειδικά τώρα που θα προκύψουν και κάποια έξοδα που θα σε αναγκάσουν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Βρες έναν τρόπο να μετριάσεις την «αιμορραγία» πριν να είναι αργά.
Έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από τα δεσμά μίας σχέσης που δεν προχωράει άλλο πια. Μην στεναχωριέσαι. Είναι πιο σημαντικό να κάνεις κάτι καλό για εσένα, παρά να μένεις εγκλωβισμένη σε έναν δεσμό που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει. Εάν είσαι ερωτευμένη με κάποιον φίλο σου, σκέψου πολύ καλά τι θα του πεις και πως. Μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου. Εάν είσαι single, τα άστρα σε σπρώχνουν σε μία νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε οποιαδήποτε κίνηση απαιτείται για να καταφέρεις να λειτουργήσει καλύτερα η συνεργασία που έχεις με τους συναδέλφους σου στη δουλειά σου. Το Σύμπαν ευνοεί την επικοινωνία για εσένα και σου χαρίζει τα επιχειρήματα που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις λάθη του παρελθόντος. Κάνε όμως υπομονή, δεν θα έρθουν όλες οι θετικές εξελίξεις μαζεμένες και σίγουρα δεν θα έρθουν εάν δεν προσπαθήσεις για αυτές. Καιρός να κάνεις μερικά τηλέφωνα και να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν εδώ και πολλά χρόνια. Μην αφήνεις πλέον το μέλλον σου στα χέρια κανενός. Γίνε πιο σκληρή και διαπραγματεύσου βάζοντας και τους δικούς σου όρους στο τραπέζι των συζητήσεων. Η δουλειά σου αξίζει να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αλλαγή στον τρόπο που διεκδικείς όλα όσα σου αξίζουν θα κάνει και τη διαφορά.
Κάτι απροσδόκητο θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Κάτι που δεν περίμενες με τίποτα να συμβεί. Μπορεί να υπάρξει μία τρομερή ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου ή μία έκρηξη ρομαντισμού. Το απροσδόκητο είναι ότι αυτό πρόκειται να συμβεί μπροστά σε πολύ κόσμο. Ο Ουρανός και η Αφροδίτη «συντονίζονται» με κάποιο τρόπο και ευνοούν εσένα που δεν είσαι σε σχέση. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το άγχος μπορεί να κάνει ένα μικρό πρόβλημα να φαίνεται μεγαλύτερο. Συζήτησε για τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους και έτσι θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς, γεγονός που θα σε ηρεμήσει πολύ. Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου, αρκεί φυσικά να τους αφήσεις να σε βοηθήσουν. Οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν τη σκληρή δουλειά που κάνεις και θα σε επαινέσουν για αυτό. Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να σε φέρουν σε ρήξη με κάποιους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Βεβαιώσου ότι όλοι γνωρίζουν ότι έχεις αυξημένο φόρτο εργασίας, για αυτό έχεις εξαφανιστεί. Τα οικονομικά σου ήταν, είναι και θα είναι ένας τομέας που σε προκαλεί. Φρόντισε να μην αφήνεις υποχρεώσεις στον αέρα και εστίασε στην επίτευξη των στόχων σου. Αρχικά, για αυτήν την εβδομάδα που τελειώνει και ο μήνας είναι σημαντικό να κλείσεις όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» που έχεις. Ξεπλήρωσε τα χρέη σου για να μην έχεις άγχος. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι καριέρας – οικονομικών έχουν έρθει στο επίκεντρο και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις τις βάσεις για να τους υλοποιήσεις.
Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τον αισθηματικό σου τομέα, θα μετακινηθεί στον 11ο Οίκο σου αυτήν την εβδομάδα. Εξαιτίας αυτού, θα έχεις καταπληκτικές προοπτικές για να συναντήσεις κάποιον που θα σου αλλάξει τη ζωή, ενώ βρίσκεσαι έξω και για φίλους. Πες «ναι» στις ευκαιρίες που θα σου φέρει το Σύμπαν, ειδικά εσύ που δεν είσαι σε σχέση. Αν είσαι σε σχέση, καιρός για ξεκαθαρίσματα και ίσως μία φρέσκια αρχή με το σύντροφό σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πρέπει να είσαι υπομονετική με την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων, σταδιακά θα δεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Η επικρατούσα ενέργεια μπορεί να εμποδίσει ή να εργαστεί σε διασταυρούμενους σκοπούς σε αυτό που ελπίζεις να ολοκληρώσεις, για αυτό προς το παρόν να κάνεις μικρά βήματα. Τα πιθανά προβλήματα και τα τυφλά σημεία σημαίνουν ότι πρέπει να συνομιλείς συνεχώς με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σου για να βεβαιωθείς ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Είσαι σχεδόν έτοιμη να κάνεις και άλλα πράγματα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ονειροβατείς δεν θα έχεις απτά αποτελέσματα. Ένα φορολογικό ζήτημα θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Ζήτα βοήθεια από κάποιον που μπορεί να στην προσφέρει.
Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ δεν είναι και τόσο ευνοϊκές οι εξελίξεις. Μπορεί να πεις κάτι στο σύντροφό σου και αργότερα να το μετανιώσεις, όμως θα είναι αργά. Σκέψου καλά τι θέλεις από τη σχέση σου και πού θέλεις να πάει και μετά μίλησέ του. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Αν είσαι single, να είσαι έτοιμη για μια νέα γνωριμία… Είναι κοντά σου!