Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019)

Το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα αυτήν την εβδομάδα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο προσδίδει αντοχή και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Το τετράγωνο του Άρη από 29-4 Φεβρουαρίου κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική, δεν ευνοούνται επαφές με συναδέλφους ή συνεργασίες. Ας αποφύγουμε περιττές εντάσεις και λογομαχίες. Η σκληρότητα και η αδιαλλαξία μπορούν να στραφούν εναντίον μας!

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Κρόνου από το 10ο οίκο σου σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ερμή, διευκολύνει τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, απορροφώντας σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα και τα ευτράπελα που μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνο Ποσειδώνα που παρεμβάλει εμπόδια. Ευνοούνται επίσης επαφές ή ταξίδια στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά δεν θα ήταν άσχημο να είσαι προσεκτική στις κινήσεις και στα λεγόμενά σου, μιας και επηρεάζονται οι σχέσεις σου και μπορεί με το παραμικρό να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις. Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά και τα λόγια σου, αν είσαι σε σχέση. Το τετράγωνο σελήνης με το παραμικρό πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι single, θα θελήσεις μέσα από εφήμερες ερωτικές επαφές να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βιώσεις για λίγο την περιπέτεια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Όλες οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας φέρνουν στο προσκήνιο τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και συναισθηματικές, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα ή τις εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα που έχεις και θα πρέπει να τα βάλεις σε τάξη. Είναι μια περίοδος πιεστική που απαιτεί προσοχή στο χειρισμό των προβλημάτων που θα προκύψουν. Ειδικά με τον Ερμή σε τετράγωνο να παρεμβάλει εμπόδια στην καθημερινότητά σου, να φέρνει στην επιφάνεια έριδες και ανταγωνισμούς και να απειλεί το νευρικό σου σύστημα με κατάρρευση. Δεν θα ήταν κακό να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου, ερωτικές ή φιλικές, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις που αν δεν αντιμετωπιστούν με λίγο χιούμορ ή λίγο πιο ανάλαφρα να οδηγήσουν σε εκρήξεις και απώλειες. Ειδικά γύρω στα μέσα της εβδομάδας με το τετράγωνο του Άρη, αν ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου θα μπορούσε να σηματοδοτήσει και το τέλος μιας φιλικής ή ερωτικής σχέσης. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές ανασφάλειες, παράπονα και πικρίες από τις πράξεις των άλλων ή τις παραλήψεις τους και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Προσοχή λοιπόν και αυτοσυγκράτηση.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης των επαγγελματικών βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Το τρέξιμο και το άγχος συνεχίζεται για σένα στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και τα απρόοπτα. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης στο εργασιακό περιβάλλον σου, ίσως και ένα εκρηκτικό κλίμα. Οι καιροί είναι δύσκολοι όμως και δεν θα ήταν φρόνιμο να θέσεις την καριέρα σου σε κίνδυνο, οπότε προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Πέρα από τις επαγγελματικές σου σχέσεις που θέλουν αρκετή προσοχή στο χειρισμό τους, και οι προσωπικές σου σχέσεις, φιλικές ή συναισθηματικές, απαιτούν χειρουργικούς χειρισμούς και εξαιρετική διπλωματία. Τη διπλωματία βέβαια την έχεις στο αίμα σου και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην πράξη, αρκεί να θυμάσαι να ελέγχεις τον ευέξαπτο χαρακτήρα σου. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα θα απολαύσεις τις κοινωνικές συναναστροφές, αλλά οι ερωτικές γνωριμίες που θα κάνεις δεν θα έχουν διάρκεια.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει ιδιαίτερη εύνοια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Δεν υπολογίζεις κούραση ή κινδύνους και φαίνεται να έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, ώστε να αποφύγεις ρήξη με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Έχεις αρκετή δημιουργικότητα την περίοδο αυτή και θα πρέπει να τη θέσεις στην υπηρεσία της καριέρας σου για να της δώσεις την ώθηση που έχει ανάγκη ή να βοηθήσεις να παγιωθεί μια θετική κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου χαρίζοντας τύχη και δύναμη, ευνοώντας την επέκταση. Ο Κρόνος από τον 7ο οίκο και το ζώδιο του Αιγόκερου ευνοεί τον τομέα του γάμου. Το διάστημα αυτό μπορεί να επαναφέρεις τις ισορροπίες σε μια διαταραγμένη σχέση και να παγιώσεις ένα καλό κλίμα, καταβάλλοντας όμως αρκετή προσπάθεια και δείχνοντας κατανόηση. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να προσπαθήσουν να ελέγχουν την ένταση που μπορεί να κουβαλάνε από άλλους τομείς της ζωής τους για να μην βλάψουν τις φιλικές τους σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν συνιστάται η λήψη αποφάσεων όταν έχεις χάσει την ψυχραιμία σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο και το ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τα επαγγελματικά σου και την καριέρα. Η εβδομάδα που διανύουμε μπορεί να σου φέρει κάποια ευχάριστα οικονομικά νέα ή να σε βοηθήσει να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία, ενώ παράλληλα ο Δίας δρα βοηθητικά στις προσπάθειές σου για ανάκαμψη στον επαγγελματικό τομέα. Μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές ωστόσο, γιατί τα πράγματα κινούνται με αργό ρυθμό και δεν λείπουν τα απρόοπτα, οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις. Από έκτροπα στις επαγγελματικές σου σχέσεις είσαι αυτό το διάστημα αρκετά προστατευμένη, λόγω της ευεργετικής παρουσίας της συνόδου της Αφροδίτης που ευνοεί την επέκταση. Τα οικογενειακά θέματα και αυτήν την βδομάδα θα είναι στο προσκήνιο λόγω της θέσης του Δία στον Τοξότη στον 5ο οίκο. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε χρόνια προβλήματα και να απαλλαγείς από μια πηγή άγχους ή προβληματισμού. Η Αφροδίτη από την άλλη βοηθά τουλάχιστον αυτό το επταήμερο να διατηρηθεί ένα σχετικά ήρεμο κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις. Ακόμη όμως και αν δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις, με έναν ψύχραιμο χειρισμό θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τις καταστάσεις και να μην τις αφήσεις να πάρουν διαστάσεις. Αν είσαι single, προτείνω να φανείς ψύχραιμη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στις φιλικές σου σχέσεις, μιας και κάποιες κινήσεις ή λόγια που θα πέσουν στην αντίληψη σου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να σε πικράνουν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια. Για το λόγο αυτό θα ήταν τουλάχιστον φρόνιμο, αν όχι σωτήριο, να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, ακόμη και αν αφορούν σημαντικά θέματα. Πρόσεξε επίσης την αφηρημάδα σου, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία λαθών και παραλείψεων που θα σε εκθέσουν. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες, το τέλος της εβδομάδας απαιτεί επίσης προσεκτικούς, καλά υπολογισμένους και ψύχραιμους χειρισμούς για να μην θέσεις σε κίνδυνο τα συμφέροντά σου. Το πέρασμα του Κρόνου από τον πέμπτο οίκο σου, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σου θέματα. Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σου σχέση που χρόνιζε αλλά δεν είχε κάποια σταθερή βάση, ίσως συνάψεις κάποια σχέση με μεγαλύτερο από εσένα σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείς σε άτομα που μέχρι τώρα είχες απορρίψει, επειδή τώρα θα προσέξεις τα θετικά τους στοιχεία. Οι ερωτικές σου σχέσεις απαιτούν από σένα αρκετή υπομονή και ειλικρινή διάθεση για επικοινωνία και κατανόηση της θέσης του συντρόφου σου. Κάποια θέματα μπορούν με τον τρόπο αυτό να διευθετηθούν και να βρουν τις λύσεις τους, κάποια άλλα ίσως θα πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο και ενδεχομένως να λυθούν από μόνο τους. Αν είσαι single, η εβδομάδα φέρνει έντονη ερωτική δράση! Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να είναι η αιτία για τα σημάδια κόπωσης που μπορεί να παρουσιάσει ο οργανισμός σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σε αντίθεση δημιουργεί ένταση. Τα σκαμπανεβάσματα και τα απρόοπτα δεν λείπουν από τον εργασιακό σου τομέα και αυτό το επταήμερο, δεν είναι όμως σε ένταση τόσο σημαντικά που να προκαλέσουν πονοκεφάλους. Είναι μια περίοδος που μπορείς να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις στον τομέα της καριέρας σου για να είσαι έτοιμη για δράση μόλις οι πλανητικές συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές. Αν είσαι σε σχέση έχεις την εύνοια των πλανητικών όψεων που σε επηρεάζουν για να λύσεις κάποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου και να επαναφέρεις κλίμα ηρεμίας. Αν είσαι single, το τρίγωνο της Αφροδίτης συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σου, αρκεί να αναπροσαρμόσεις τη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες επειδή αισθάνεσαι ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα. Ένας κύκλος στον τομέα της καριέρας σου μπορεί να κλείσει κάτω από αυτές τις πλανητικές συγκυρίες και ένας άλλος να ανοίξει. Η δημιουργική σου διάθεση παραμένει ακμαία και μπορεί να σου δώσει μερικές σωτήριες λύσεις! Βάλε προτεραιότητες στις υποθέσεις σου και εστίασε στους στόχους σου. Οι ενέργειές σου στο εξής θα πρέπει να βασίζονται σε συγκεκριμένο πλάνο και να εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς για να μπορούν να είναι αποτελεσματικές. Η επιφανειακή και επιδερμική αντιμετώπιση των ερωτικών σου σχέσεων έφτασε στο τέλος της και αργά αλλά σταθερά αρχίζεις και εσύ να αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να δίνεις περισσότερη έμφαση στην ουσία των πραγμάτων. Η στάση αυτή ή θα σε οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο δέσιμο με το ταίρι σου ή αντίθετα μπορεί να σε απομακρύνει από τον ερωτικό σου σύντροφο και να θελήσεις να αναζητήσεις ή να επενδύσεις σε άτομα που να είναι πιο συμβατά με τις νέες σου ανάγκες και επιδιώξεις. Αλλά και στις singles του ζωδίου, η ανάγκη για περισσότερη ουσία στις κοινωνικές και ερωτικές τους επαφές μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό περιβάλλον και αλλαγή στάσης ως προς τις εφήμερες ερωτικές τους περιπέτειες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο οίκο και ευνοεί τον τομέα του γάμου, την επέκταση και την επικοινωνία. Παρόλα αυτά οι εναλλαγές συναισθημάτων και της ψυχολογικής κατάστασης θα είναι πολλές και ακραίες, λόγω του κλίματος που θα επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και σκέψου με σοβαρότητα και ρεαλισμό τι μπορείς ή τι σε συμφέρει να διασώσεις και τι θα πρέπει να αφήσεις να φύγει. Μετά την Πέμπτη το κλίμα γίνεται αρκετά πιο φιλικό προς το ζώδιό σου και με μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς και πάλι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Στη συνέχεια της εβδομάδος υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για μια πιο ισορροπημένη διαχείριση. Προβληματάκια σε συναισθηματικό επίπεδο σηματοδοτούν το διάστημα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αυτά όμως δεν θα είναι ικανά να προκαλέσουν βλάβες σε μια σχέση που στηρίζεται σε γερές βάσεις. Πρέπει να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, εάν δεν θέλεις να δεις να δημιουργείτε μεταξύ σας χάσμα. Όσο για τις singles του ζωδίου, μια γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ίσως να έχει κάποιες προοπτικές, αν και αυτό θα γίνει πιο εμφανές τον επόμενο μήνα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τρίγωνο του Ουρανού ευνοεί την καριέρα σου. Πρόσεξε την παρορμητική σου διάθεση, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Ακόμη κι αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά ή το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο, μην κάνεις καμία ριζοσπαστική κίνηση, ιδίως μετά την Τετάρτη. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στο εργασιακό σου περιβάλλον, δεν θα αφορούν όμως σημαντικές πτυχές της απασχόλησής σου. Η οικονομική στενότητα δημιουργεί πίεση και στις ερωτικές σου σχέσεις, που ταλαιπωρούνται από γκρίνιες και έριδες. Με αφορμή τη γρήγορη κίνηση της Σελήνης που μπορεί να μεγενθύνει τα προβλήματα που ίσως να υπάρχουν, θα θελήσεις να βάλεις να πράγματα στη θέση τους και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ιδίως αν δεν είσαι ευχαριστημένη με το επίπεδο της σχέσης σου. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, μιας και θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Με προσοχή θα πρέπει να χειριστείς επίσης τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Οι singles του ζωδιακού, θα έχουν την ευκαιρία αυτήν την περίοδο να αποκρυσταλλώσουν άποψη και να χαράξουν πορεία αναφορικά με τις νέες γνωριμίες που έκαναν το τελευταίο διάστημα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, του σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θέση του Ήλιου στον 1ο οίκο σε αδυναμία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια και εντείνει προβλήματα με συνεργάτες ή συνεταίρους. Θα πρέπει να έχεις την υπομονή και την ικανότητα να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου για να μην οξύνεις ακόμη περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Το τέλος της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές ή νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Αποκαλύψεις ίσως να σημαδέψουν το επταήμερο αυτό αναφορικά με την ερωτική σου σχέση! Στο χέρι σου θα είναι το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν από το πουθενά και τι προοπτική θα δώσεις στη σχέση σου. Εάν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις αυτό που έχεις, θα πρέπει να το παλέψεις μέσα από τους κοινούς στόχους και σκοπούς που θα θέσεις. Έχεις τις δυνατότητες να βρεις και τα ερεθίσματα εκείνα που θα σε κάνουν να συγκλίνει η πορεία σου για να οικοδομήσεις ένα πιο αρμονικό μέλλον. Αν είσαι single, παλεύεις ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, στην ανάμνηση μιας σχέσης και στην προσδοκία μιας νέας. Ίσως οι πλανητικές συγκυρίες να σε κάνουν λίγο πιο συντηρητική και να αποφασίσεις να μην ενδώσεις σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΙΧΘΕΙΣ
Ρευστό το κλίμα που θα επικρατεί στα επαγγελματικά σου μέχρι τα μέσα του της εβδομάδας, κάτι που σε κάνει νευρική και ευερέθιστη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει συσσωρευμένη ένταση. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί αμέσως μετά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά. Μέσα σε όλες τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις, δεν λείπουν και οι ευχάριστες ειδήσεις. Στον οικονομικό τομέα χρειάζονται κινήσεις αριστοτεχνικές για να τα φέρεις βόλτα και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα οι μέρες με την αντίθεση του Ουρανού θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη σχέση σου. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, καθώς το πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα λόγια σου για να μην πληγώσεις τον άνθρωπό σου και για να μην προκαλέσεις ζημιά που δεν επανορθώνεται εύκολα. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να φιλτράρουν την σκέψη και τα λόγια τους το επταήμερο αυτό, γιατί μπορεί να γίνουν εξαιρετικά ωμές και να πληγώσουν άτομα που δεν τους φταίνε. Εξέτασε διεξοδικά την κάθε σου κίνηση πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν επιπτώσεις στην μελλοντική σου συναισθηματική πορεία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Πήγή