Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ευνοεί. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή αυτή περίοδο της εβδομάδας, βγάζοντας από το δρόμο σου προβλήματα που σε πιέζουν επαγγελματικά. Ως προς την καθημερινή σου διαχείριση, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλή στα καθημερινά σου έξοδα. Από 1η Μαρτίου και μετά η διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου σε ευνοεί. Η αρμονία που θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι έντονη και θα σου προκαλεί την ανάγκη να εκφράσεις όλα σου τα καλά συναισθήματα στους γύρω σου. Οι δραστηριότητές σου καλύτερα να εξαντλούνται σε ευχάριστες ασχολίες. Τα δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν. Φιλικά πρόσωπα ίσως να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και εποικοδομητικό ρόλο στην προσπάθειά σου να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι single, η εβδομάδα θα είναι ανάλαφρη, καθώς πολλά επαγγελματικά ζητήματα παύουν να σε απασχολούν και έχεις χρόνο και διάθεση να επενδύσεις στην κοινωνική σου ζωή με στόχο νέες γνωριμίες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλά θα κάνεις να προσέξεις μερικά πράγματα στην εργασία σου έως και 27 Φεβρουαρίου. Απόφυγε υπερβολές και βιασύνες, διώξε ότι σε έχει κουράσει και αφού κάνεις την αυτοκριτική σου διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος. Αν κινηθείς έξυπνα θα έχεις επιτυχίες στα εργασιακά σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου υπόσχεται αρμονία στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Το τετράγωνο του Δία θα προκαλέσει εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές στη σχέση σου αποκαλύπτοντας κρυμμένες υποθέσεις και ίντριγκες που θα χαλάσουν τη διάθεσή σου. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που τώρα υπάρχουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα ευνοηθούν φλερτ και καινούριες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα. Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στις επιθυμίες του συντρόφου σου και να φροντίσεις να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο για να τον περάσεις μαζί του γιατί νιώθει παραμελημένος το τελευταίο καιρό. Αν είσαι single, θα πρέπει να γίνεις πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική για να μπορέσουν να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σένα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις αρκετή δύναμη μέσα σου να αντιμετωπίσεις το έντονο πλανητικό σκηνικό. Μην βιαστείς να υπογράψεις συμβόλαια γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Θα αισθανθείς την ώθηση να πάρεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς στο μέλλον και θα γίνεις πιο δυναμική αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σου, είτε φιλικές είναι είτε επαγγελματικές, ξεκινώντας έναν αγώνα για να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου αφού νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθείς. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σου στις 1η Μαρτίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι και να δεις νέους τόπους, να αλλάξεις παραστάσεις. Το τετράγωνο του Ουρανού περιπλέκει τον αισθηματικό τομέα με επιπόλαιες καταστάσεις και ανούσια φλερτ. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει εσωτερική πίεση. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες καθώς βιώνεις μια δύσκολη περίοδο η οποία θα αποδειχθεί στο τέλος σταθμός ριζικών αλλαγών για σένα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο και τη σύνοδο του Πλούτωνα θα στραφείς στον εαυτό σου και θα αποτινάξεις κάθε κακή σου συνήθεια, θα παραδεχτείς τα λάθη του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σου, εποικοδομητικό αν θέλεις να νιώσεις ευτυχισμένη και καλυμμένη συναισθηματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης από τον Ταύρο και τον 11 οίκο σου δίνει προτεραιότητα σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Έτσι, θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα με τον ερχομό του Μαρτίου για να μπορέσεις με το ξεκίνημα της Άνοιξης να βάλεις σε εφαρμογή παλιά σου σχέδια αφού τα συζητήσεις πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σου και γίνουν αποδεκτά. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σου μπορεί να σου δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο, ή η οικονομική σου ευχέρεια ίσως βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σου ή σε κάποιο συνεργάτη σου. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο θέματα προσωπικά που σου προκαλούν αναστάτωση και θα σε αναγκάσουν να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να κρατήσεις τη σχέση σου. Ίσως περάσεις μια κρίση με το σύντροφό σου και βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια. Θα εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω και τα πιστεύω σου με σκοπό να ξεκαθαρίσεις το αρνητικό τοπίο που υπάρχει στη σχέση σου. Αν είσαι single, θα οδηγηθείς σε φλερτ με τη σύνοδο της Αφροδίτης να σε ευνοεί. Προς το τέλος της εβδομάδας, παλιές αγάπες θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σε αναστατώσουν και να σε μπερδέψουν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

 

ΛΕΩΝ
Απόφυγε εντάσεις και μην εκνευρίζεσαι λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό. Κοίταξε πως θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην εβδομάδα για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να φορτωθείς με πολλές ευθύνες οι οποίες θα σου φέρουν αρκετή κούραση αλλά η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε ικανοποιήσει και θα την απολαύσεις ιδιαίτερα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα προκαλεί εντάσεις στον οικογενειακό τομέα. Ίσως ταλαιπωρηθείς από το σύντροφό σου καθώς και από το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις που θα προκύψουν στη σχέση σου. Αν είσαι single, οι προσδοκίες σου για την ανάπτυξη ενός δεσμού σε στρέφουν στην αναζήτηση φιλικής επικοινωνίας, στις κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που μπορούν να επιφέρουν αποτελέσματα μιας ουσιαστικής συμπόρευσης.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά τα απρόοπτα στη δουλειά σου λόγω της θέσης του Ερμή στους Ιχθείς στον 7ο οίκο σου σε πτώση που σε περιορίζει αρκετά. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα ανακαλύψεις ότι κρύβεις μεγάλα αποθέματα δύναμης που δεν γνώριζες. Αναζήτησε νέους τρόπους για να μπορέσεις να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα και να επεκταθείς. Η διέλευση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σου διευκολύνει τις σχέσεις σου στο χώρο της εργασίας από 1 Μαρτίου και μετά. To πλανητικό σύστημα θα προκαλέσει εντάσεις και περίεργο κλίμα στη σχέση σου. Στα αισθηματικά σου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να μετριάσεις τις εκρήξεις ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου αν θέλεις να μην το χάσεις γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχει πιάσει μια μανία και πλάθεις σενάρια με τη φαντασία σου. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα θα απολαύσεις το φλερτ, τα ερωτικά παιχνίδια και γενικότερα θα κάνεις πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, του σεξ.

 

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν ότι μπορείς να συνεχίσεις αυτά που ήδη κάνεις στη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να τα σταθεροποιήσεις, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου. Μην αναλάβεις καινούριες υποχρεώσεις γιατί δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα βγάλεις πέρα και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης θα υπάρξει ένταση και τα άστρα θα σου επιφέρουν προβλήματα με την επικοινωνία σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά, δεν ευνοούνται καινούργιες γνωριμίες. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι σε σχέση θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αφού θα βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου και θα επιβεβαιωθείς για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σένα. Αν είσαι single, θα αισθανθείς ότι πολλοί από τον περίγυρό σου θα αποζητούν την παρέα σου αφού τους κάνεις να νιώθουν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, τους φτιάχνεις τη διάθεση με το έξυπνο χιούμορ σου και γενικότερα είσαι η ψυχή της παρέας.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο του Δία δημιουργεί ένταση σε θέματα προσωπικά. Το σύμπαν προειδοποιεί: μην αφήνεις τίποτα μισοτελειωμένο γιατί αν δεν ξεκαθαρίσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Πάρε πρωτοβουλίες και τακτοποίησε διάφορα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου πρόσεξε μην ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα μετά. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σου από 1 Μαρτίου και μετά ευνοούνται τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σου. Tο πλανητικό σύστημα σε πιέζει συναισθηματικά. Θα δημιουργηθούν εντάσεις από συγγενικά πρόσωπα με παρασκηνιακά γεγονότα στη σχέση σου. Θα αρχίσεις να επανεξετάζεις την ποιότητα των σχέσεών σου. Θα τηρήσεις μια αυστηρή στάση απέναντι τους και πολλές σχέσεις θα απομυθοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Αν είσαι single, θα κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό και θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σου, αλλά δεν θα υπόσχονται σταθερότητα. Για αυτό μην αρχίσουν και παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και ανοιχτείς συναισθηματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλά θα κάνεις να προσέξεις μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, εξοικονόμησε χρόνο για να φτιάξεις ένα καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτείς για να καταφέρεις αυτά που θέλεις υλοποιώντας τα όνειρά σου. Είναι καλή περίοδος να συνεχίσεις στο υπάρχον κλίμα στη δουλειά σου, παρά να αλλάξεις τώρα χώρο εργασίας και φρόντισε μαζί με τους συνεργάτες σου να βρεις τρόπους για να γίνεις πιο παραγωγική και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου από 1η Μαρτίου και μετά η αρμονία που θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι έντονη και θα φέρει στην  επιφάνεια την ανάγκη σου να εκφράσεις όλα τα θετικά σου συναισθήματα στους γύρω σου. Το πλανητικό στερέωμα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τον ερωτικό σου τομέα ότι αν είσαι σε σχέση θα ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σου και θα πλησιάσει περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αν είσαι single, θα επιζητήσεις απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στην προσωπική σου ζωή και θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία αλλά και για αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου στον 1ο οίκο σου και συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Προσπάθησε όμως στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Το μήνυμα των άστρων αυτήν την εβδομάδα είναι να προσέξεις τις επιλογές που κάνεις να είναι πιο ισορροπημένες από εδώ και στο εξής έτσι ώστε να αποφύγεις λάθη που είχες κάνει παλιά. Θα έχεις πολλές καινούριες ιδέες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοβάλεις σε εφαρμογή για αυτό καλό θα είναι να τελειώσεις πρώτα με όλα αυτά που έχεις αναλάβει και μετά να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Με την διέλευση Αφροδίτης από τον 4ο οίκο σου την 1η Μαρτίου θα έχεις τη διάθεση να μείνεις πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείς με αυτό ή να περάσεις περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένα τα πράγματα. Οι σχέσεις σου θα ξεκαθαρίσουν και η κατάληξη μιας σχέσης θα αλλάξει τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσει με τύψεις και ενοχές για δύσκολες καταστάσεις που πέρασες με το σύντροφό σου το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single, καινούριοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα σου και θα σου προσφέρουν άγνωστες συγκινήσεις με αποτέλεσμα να νιώσεις ευτυχισμένη και να μπλεχτείς στα δίχτυα της αγάπης χωρίς να το καταλάβεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Ουρανού προκαλεί ένταση και οξύνει τα νεύρα και τις καταστάσεις. Βάλε τάξη στις ιδέες σου, διότι είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σωστά για να αποφύγεις τα οποιαδήποτε λάθη. Θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες και θα σου φαίνονται μοναδικές, μην παρασυρθείς από ενθουσιασμό και μην συμφωνήσεις πριν εξετάσεις αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για να δεις αν πραγματικά σε ικανοποιούν οι όροι που υπάρχουν. Με την διέλευση Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου την 1η Μαρτίου θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις. Τα άστρα και το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα που επικρατεί στον έναστρο ουρανό θα σε γεμίσει με άγχος και στρες για την εξέλιξη της σχέση σου. Πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στη σχέση σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ώστε να επιφέρεις τις βελτιώσεις που θέλεις και να βάλεις καινούριες βάσεις για να αντέξει στο μέλλον. Αν είσαι single, προσπάθησε να μην μπλέξεις τη φιλία με τον έρωτα και πληγώσεις άδικα έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σένα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Με την Αφροδίτη να κινείται ευοίωνα στο ζώδιό σου ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις. Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές αλλά δεν νιώθεις την ασφάλεια για να το τολμήσεις. Για να νιώσεις σιγουριά εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα. Ό,τι έχεις προγραμματίσει αυτήν την περίοδο που έχει να κάνει με επενδύσεις, αγορές θα πρέπει να το εξετάσεις διπλά για να καταφέρεις να πετύχεις τις αποδόσεις που επιθυμείς. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο οίκο σου καθόλου παράξενο να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία όμως μπορεί να σε απογοητεύσει αργότερα. Τα πράγματα δεν θα είναι  ήρεμα αυτήν την εβδομάδα και τα άστρα θα σε γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια. Στα αισθηματικά σου αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση θα νιώσεις πίεση λόγω αλλαγών που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο και θα ξεσπάσεις άδικα στο σύντροφό σου και θα τον πληγώσεις. Οι υπερβολές που έχεις κατά καιρούς στη συναισθηματική σου έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπό σου. Αν είσαι single, η αναζήτηση συντρόφου δυσκολεύει μιας και δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις από τις αναμνήσεις σου και να πας παρακάτω.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης

 

 

 

Πήγή