Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 25 έως 31 Μαρτίου 2019)

Zώδια από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στους Ιχθείς στον 2ο οίκο στις 26 Μαρτίου 2019. Μια ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη σε όλους. Βλέπετε τα πράγματα ονειρικά, με μια ξεχωριστή ευαισθησία. Προσοχή να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι τη λεπτή και ευαίσθητή σας διάθεση. Η μετακίνηση, το άμεσο περιβάλλον, τα αδέρφια και η εκπαίδευση επηρεάζονται. Η ευαισθησία και η συμπάθεια έχουν τον πρώτο λόγο. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του Άρη από τον 9ο οίκο σου σε κάνει πιο τολμηρή και αυξάνει τη διάθεσή σου για περιπέτεια. Η εβδομάδα πέρα από τα εργασιακά, είναι ευνοϊκή για σπουδές αλλά και για επαφές με το εξωτερικό. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που βάλλονται και θα αποτελέσουν πηγή άγχους και προβληματισμού. Προσοχή στην καθημερινή σου διαχείριση. Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Η διέλευση της Αφροδίτης στις 26 Μαρτίου στον 12ο οίκο σου, βοηθάει να αναθερμάνεις την ερωτική σου επαφή με το σύντροφό σου και να αναζωογονηθείς μέσα από αυτήν την αρμονική ατμόσφαιρα. Μελανό σημείο της περιόδου είναι η τάση σου για περιπέτεια, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα από το πουθενά. Αν είσαι single του ζωδίου, δεν θα μείνεις ούτε λεπτό μόνη ή τουλάχιστον χωρίς ερωτικό ενδιαφέρον. Με την Αφροδίτη να σου χαρίζει σεξαπίλ και πνεύμα για περιπέτειες, οι κατακτήσεις σου θα είναι αναρίθμητες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επαγγελματικά σου δεν αποτελούν πηγή ανησυχίας, τουλάχιστον μετά το τέλος της ανάδρομη κίνησης του Ερμή στις 28/3. Καθόλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, οι επαγγελματικές σου σχέσεις έχουν κλυδωνιστεί λιγότερο ή περισσότερο και δοκιμάστηκαν λόγω παρανοήσεων και ανταγωνισμών. Τα οικονομικά σου όμως είναι αυτά που θα σε απασχολούν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση παλαιών οφειλών αλλά και η συνετή διαχείριση για να μην δημιουργήσεις νέες. Ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα με τη διέλευση του Άρη στον 2ο οίκο σου, των οποίων οι πράξεις ή οι παραλήψεις μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο επάνω σου και να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις και στις ερωτικές σου σχέσεις, μιας και το κλίμα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων που έφερε ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να τις αποσταθεροποιήσει λιγότερο ή περισσότερο. Αν είσαι single, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας, τόσο με το φιλικό σου περιβάλλον, όσο και με επίδοξους ερωτικούς συντρόφους. Γενικά χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση σε κάθε τομέα της ζωής σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άγχος θα έχεις και πολύ τρέξιμο στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Θα χρειαστεί να ελέγξεις τις παρορμητικές σου τάσεις για να μην βλάψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της διάρκειας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή! Βέβαια έχεις την εύνοια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον 10 οίκο σου που λειτουργεί πυροσβεστικά και σε προφυλάσσει από μεγάλες ζημιές. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση και εγκράτεια στις δαπάνες, προσέχοντας με τις υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.
Αν είσαι σε σχέση, θα χαρείς μια αρμονική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου, μετά τις 26 Μαρτίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις κινήσεις και στα λεγόμενά σου για να αποφύγεις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αν είσαι single, έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και να απολαύσεις την προσοχή της ομήγυρης σου, της οποίας τα βλέμματα θα τραβούν επάνω σου. Προσοχή όμως στις παρανοήσεις και τους διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα…
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε θέματα εργασίας δίνει έμφαση η διέλευση της Αφροδίτης αυτήν την εβδομάδα από τον 9ο οίκο σου στις 26/3. Με τη συνδρομή του Δία και του Κρόνου, μπορεί να παγιώσεις μια επαγγελματική σχέση, εάν αυτή είναι η επιδίωξη σου. Μετά τις 27 Μαρτίου και για τις επόμενες τρεις μέρες προσοχή στην επικοινωνία σου, για να μην προκαλέσεις ανεπιθύμητες ζημίες με άμεσο επακόλουθο στις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, από την άποψη ότι δεν σου λείπουν έσοδα, σε περιπτώσεις δε έκτακτης ανάγκης, θα υπάρχει η έξωθεν ή άνωθεν βοήθεια που θα σε σώζει. Προσοχή μόνο στις δαπάνες σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς στις 26 του μήνα, μπορείς να απολαύσεις την εύνοια της θεάς στα αισθηματικά σου θέματα! Έχεις τη δυνατότητα αυτήν την περίοδο να βελτιώσεις τη σχέση σου και να διώξεις τα όποια σύννεφα μπορεί να υπήρχαν. Χαράς ευαγγέλια για τις singles του ζωδίου η περίοδος αυτή, μιας και θα τους έρχονται τα πράγματα αρκετά βολικά! Φρόντισε να χαρείς, να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις όμορφες και ερωτικά ξέγνοιαστες μέρες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σου, που δρα βοηθητικά σε κάθε είδους σχέση και μεταξύ αυτών και στις επαγγελματικές σου, εξισορροπώντας τις δύσκολες επιρροές που έχεις από το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό. Μετά τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου πλάνα, είσαι όμως αρκετά προστατευμένη, ώστε να μην κινδυνεύουν να ανατραπούν τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την περίοδο αυτή τα πρώτα του δείγματα, για το τι θα πρέπει να προσέξεις, αναφορικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι πιο πιεστικά και θα πρέπει να φερθείς με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια, κλείνοντας κατά προτεραιότητα τις εκκρεμότητές σου με το δημόσιο. Τα οικογενειακά θέματα μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτήν την βδομάδα και θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, η Αφροδίτη μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες έως ένα βαθμό, ο Κρόνος όμως από τον Αιγόκερω και η θέση του Ήλιου δημιουργούν ένα κλίμα λίγο ταραγμένο. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξεις στις αναταράξεις στις φιλικές σου σχέσεις αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να υπάρξουν γεγονότα ή συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν. Στον ερωτικό τομέα αν είσαι single, θα έχεις πολύ καλές πιθανότητες να διασκεδάσεις με καλή συντροφιά, δεν ευνοεί η περίοδος όμως για κάτι πιο σταθερό, ειδικά μέχρι τις 28/3
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα μπαίνει αρκετά δυναμικά, με αυξημένες δραστηριότητες αλλά και κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις. Μπορεί να γκρινιάζεις με τις αναποδιές και τα εμπόδια που θα βρίσκεις στο δρόμο σου, να σκεφτείς όμως ότι είσαι από τις πιο προστατευμένες της περιόδου αυτής, και άρα από τους πιο τυχερές. Ο Κρόνος από την θέση του στον Αιγόκερω θα αρχίσει να δείχνει τα σημεία ή τους τομείς που θα χρειαστεί να κάνεις τις αναπροσαρμογές σου ή να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να καταστρώσεις ένα οικονομικό πλάνο, από το οποίο δεν πρέπει να αποκλίνεις παρά μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης. Οι προσωπικές σου σχέσεις, ερωτικές ή οικογενειακές, ίσως σε πιέσουν κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια ή στους γονείς σου και να δώσεις χείρα βοηθείας για την επίλυση προβλημάτων, ενώ ο ερωτικός σου σύντροφος φαίνεται να σε πιέζει ασφυκτικά. Για να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Με μεγαλύτερη ηρεμία θα πρέπει να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να χαράξεις την πορεία σου.Έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ερωτική έξαψη φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς, αν είσαι single! Οι ιστορίες αγάπης όμως έχουν καλύτερη τύχη προς το τέλος της εβδομάδας. Καλό θα είναι λοιπόν να αρκεστείς στη χαρά της διασκέδασης και να αφήσεις τα σοβαρά για αργότερα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα θα έχει αρκετά πάνω – κάτω και απρόοπτα στον τομέα της εργασίας σου, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν θα υπάρχουν και προοπτικές. Θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ενεργοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα για να δώσεις ένα νέο αέρα στη δουλειά σου. Τα εμπόδια και οι παρανοήσεις που είναι απόρροια του ανάδρομου Ερμή μην σε πτοούν γιατί είναι παροδικά. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, είναι αρκετά προστατευτικές για τα οικονομικά σου. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου χαρίζει ακόμη εύνοια και προστασία. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να επιδοθείς σε σπατάλες ή να αναλάβεις παράλογα ρίσκα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς 26/3 μπορείς να καταφέρεις εξαιρετικά αποτελέσματα στον συναισθηματικό τομέα! Εάν η σχέση σου έχει βάθος και εύρος, οι πλανητικές συγκυρίες δεν μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα εμπόδια ανάμεσά σας. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αρκετά δύσκολα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό 27/3 οι ρήξεις μπορεί να ξεπεράσουν το όριο της ασφαλούς επιστροφής. Ο Πλανήτης σου η Αφροδίτη φροντίζει για την ανεβασμένη ερωτική σου διάθεση κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Αν είσαι single του ζωδιακού θα έχεις καλές προοπτικές να βρεις το ερωτικό σου ταίρι σύντομα!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές, με το χώρο της εργασίας σου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο! Με την έναρξη της εβδομάδας ωστόσο γίνεσαι μυστικοπαθής, διστακτική στις κινήσεις σου και προτιμάς να περιμένεις, αντί να κινηθείς δυναμικά και να επιβάλεις την παρουσία σου. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 28/3 φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά που απαιτούν λύση. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα, αλλά οριστικές λύσεις δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Απόφυγε υπογραφές συμβολαίων, αγοραπωλησίες ή να συνάψεις νέες συμφωνίες μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Στον συναισθηματικό τομέα το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς μπορεί να σου βγάλει αψυχολόγητες αντιδράσεις προς το σύντροφό σου, η θέση του ανάδρομου Ερμή στον 5ο οίκο σου δημιουργεί αμφιβολίες που σε βασανίζουν, απόφυγε να προκαλέσεις σκηνές ζηλοτυπίας. Μπορεί να γίνεις μυστικοπαθής και να αποζητήσεις την απομόνωση για να κλείσεις τις πληγές σου, φανταστικές ή πραγματικές. Όσο για τις singles του ζωδίου, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα έχεις την παρόρμηση να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις, κρατώντας μόνο αυτά που αξίζουν στη ζωή σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης από τον Ταύρο στον 6ο οίκο σου δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε κάνει όμως και παράτολμη ή απρόσεκτη. Διοχέτευσε παραγωγικά την ενέργειά σου αυτή, επενδύοντας στο μέλλον σου. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή έως και 28/3 επικρατεί στον εργασιακό σου τομέα ένα επικοινωνιακό αλαλούμ που θα φέρει τις αντοχές σου στα όριά τους. Στον οικονομικό τομέα πολλές οι υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά με τη συμπαράσταση της Αφροδίτης και το πέρασμά της στους Ιχθείς 26/3 θα μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν τις φιλικές συναναστροφές, κοινωνικές εκδηλώσεις και δυνατές συγκινήσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο. Στα μέσα της εβδομάδας περνάς σε άλλη φάση, που τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη, καθώς η επιπόλαιη πολλές φορές συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσει μπλεξίματα. Αναφορικά με τις singles του ζωδίου, το ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τις νέες επαφές και τις ερωτικές γνωριμίες. Βαριέσαι όμως εύκολα και περνάς σε νέες περιπέτειες την επόμενη κιόλας στιγμή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με μια σχετική αστάθεια στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι πλανητικές συγκυρίες είναι τέτοιες που μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις, λόγω αλλαγής συσχετισμών σε κορυφαίο ενδεχομένως επίπεδο, εάν έχεις μια εξαρτημένη σχέση εργασίας. Παρόλα αυτά, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και θα αποτελούν την ανταμοιβή των κόπων σου για όλη την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου καλείσαι να τα διαχειριστείς με προσοχή, καθώς το τέλος μήνα για σένα επιφυλάσσει πολλά έξοδα, ενώ από την άλλη οι εισροές μπορεί να καθυστερήσουν σημαντικά, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Η κοινωνική σου ζωή είναι πολύ πλούσια την περίοδο αυτή και μάλιστα κάνεις νέες γνωριμίες ή φιλίες! Ο Ουρανός από τον Ταύρο σκηνοθετεί εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο που δεν θα πρέπει να πάρεις αψήφιστα. Στις αρχές της δεν αποκλείεται να υπάρξουν ερωτικές αντιζηλίες με το σύντροφό σου και το κλίμα να είναι κάπως βαρύ. Προσοχή στις εμμονές και στις ακραίες εκδηλώσεις ζήλιας, γιατί οι καταστάσεις μπορεί να πάρουν πολύ κακή τροπή. Ευχάριστη η κοινωνική ζωή αν είσαι single και ικανοποιητική η ερωτική σου δραστηριότητα! Δεν αποκλείεται δε να αναπτυχθεί ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ φίλων.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ευθύνες σου σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αυξημένες αυτήν την εβδομάδα σαν επιβράβευση των προσπαθειών σου, αλλά θα βιώσεις και αρκετούς περιορισμούς σαν επακόλουθο των νέων ευθυνών σου που θα σε στρεσάρουν. Ίσως να σου δώσουν μια σημαντική θέση ευθύνης που θα σε γεμίσει με χαρά, θα σε φορτώσει όμως και με άγχος. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες και δολοπλοκίες, γιατί θα βλάψεις τα συμφέροντά σου. Από οικονομικής άποψης, το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Οι μέρες προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ευνοϊκές για ρυθμίσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Στα αισθηματικά σου θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα λόγω της έντονης ζήλιας που θα υποβόσκει. Με την έναρξη της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να σε αποπλανήσει, κάτι που ίσως δεν περάσει απαρατήρητο από το σύντροφό σου. Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σου, η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και η δράση σου μπορεί να επεκταθεί και με τη συμμετοχή σου στα κοινά. Αν είσαι single γίνεσαι παράτολμη αυτήν την περίοδο και συναισθηματικά ασταθής.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η έναρξη της εβδομάδας δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς. Ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του φορά στις 28/3 και επιτέλους θα γεννηθούν νέες ιδέες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Επιτέλους θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα επαγγελματικά σου πλάνα ή να βγάλεις προσωρινά τις ιδέες σου που είχες βάλει στο συρτάρι, σχεδόν ολόκληρο τον Μάρτιο. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες ως προς τα οικονομικά σου, μιας και δεν μπορείς να ελέγξεις αποτελεσματικά τα έξοδά σου και ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα απέχουν αρκετά από το να είναι ιδανικά. Η εβδομάδα θα δυσκολέψει λίγο περισσότερο την επικοινωνία στις ήδη ταραγμένες ερωτικές σχέσεις, καθώς και με τα φιλικά σου πρόσωπα. Θα πρέπει να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτική και τουλάχιστον να μην δίνεις λαβές που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν ακραίες αντιδράσεις. Αν είσαι single του ζωδίου, δεν αποκλείεται να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον φιλικό ή κοινωνικό σου κύκλο, για να απαλλαγείς από όλα εκείνα τα άτομα που σε φορτίζουν αρνητικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 

Πήγή